Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no niestety dupa blada

jakie świnstwa robiły wam wasze teściowe i teściowie

Polecane posty

Gość no niestety dupa blada

jestem ciekawa jakie miałyście żmije

Gość swinstwa o jakich marzysz
robily duzo swinst, ale ty tylko mozesz do nich wyc i o nich marzyc, bo jestes lysiejacym dubkiem, sredniego nikczemnego wzrostu a mnie czytaj- Wertyp , mozesz robic palke na stojaco, ale przed tym popraw sobie muszke zakichany wieczny chlopulku i kawalerze twoje kolezanki mowia, ze nie jestes ani do pieniedzy ani do d**y i tlatego bedziesz wiecznie ubieral sie w czarne kolory by dodac sobie centymetrow kurduplu jestes przy tym odemnie nizszy Wertyp.

Gość sdsdd
Ja mam mila tesciowa, zadnych swinstw mi nie robi.

jw. mam bardzo miłych teściów i w życiu mi żadnego świństwa nie zrobili inna sprawa, ze nie siedzę im na glowie ani nie żyję na ich garnuszku, jak zapewne autorka tematu

Mi teściowa raz zrobiła takie świństwo................................................................................................. gulasz z płucek! A FE!! :P

Gość wika, młoda mężatka
moi są wspaniali. Mieszkamy w jednym domu, ale całkowicie odrębne mieszkania mamy. Oni sobie, a my sobie organizujemy życie.Właściwie widuję ich tylko w weekendy, znajdujemy wówczas chwilę na łyk kawy. Na co dzień są zajęci swoimi sprawami, choć to emeryci. Widuję ich rzadziej niż swoich rodziców, którzy uważają, że muszą mi pomóc i codziennie pokonują 12 km, aby sprawdzić czy wszystko mam. Moi rodzice maja 3 dorosłych dzieci i 4 wnucząt, teściowie syna- jedynaka- który moim mężem został.