Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o poważne komentarze

Pomóżcie mi. Co powinnam zrobic? Problemy z męzem.

Polecane posty

Gość papla666
dr.No, myśle :) , że to nie jest tylko kwestia innych krajów. Tzn. jeśli chodzi o postępowanie rozwodowe, za granicą na pewno w niektórych przypadkach było by krócej. Jeśli chodzi o mszczenie się na byłym partnerze...to chyba dość powszechne "zjawisko" niestety. Mnie nie dziwią wszelkie próby przejęcia majątków, ludzie są dość pazerni w swojej naturze. Przynajmniej większość których znam. Zdrada na zemstę lub odwet- nie dla mnie, ale też mogę zrozumieć. Mnie zawsze tylko razi fakt, gdy ludzie którzy z jakiejś przyczyny przestają się kochać, zapominają o dzieciach. Albo tez o nich sobie wówczas przypominają i to one stają się argumentem przetargowym. Oczywiście mówię tu o maluchach, nie pełnoletnich pociechach :D.

Gość kłamstwa, kłamstwa jeszcze raz
jak możecie pisać bzdury !!!!!!! Jesteście załośni i zgorzkniali.. żal Wam ściska dołek z tej nienawiści. Kochana składaj alimenty i to szybko.. Nie ważne czy studiujesz zaocznie, alimenty się należą do 26 roku życia I NIE ISTOTNE w jakim systemie nauki dziecka.. może iść nawet do liceum !!!!!!!! Składaj szybciutko wniosek z córą, i jak mu będzie mało to rozwód z jego winy i alimenty na siebie, bo na pewno odczujesz brak jednej wypłaty. On z Wami nie gra fair, Ty graj wporządku sama z sobą i będzie dobrze. Jak mogą wypowiadać się ludzie, którzy nie maja pojęcia o alimenach, to jest niekompetencja i wprowadzanie ludzi w błąd i przytłoczenie , moim zdaniem to powinno byc karalne. Piszę to ja, która otrzymywała alimenty - studiując zaocznie.