Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreal parisss

czy wg Was piosenkarka Adele jest gruba?

Polecane posty

Gość rrrwww
no przydałoby się trochę zrzucić

Gość kocham witkaca
jest gruba, co nie znaczy, że nie jest piękna ;)

Gość loreal parisss
a tak ile by musiala zrzucic? ;)

Gość bananowa to mi się kojarzy
płacą ci za takie tematy?

Gość rrrwww
tyle, żeby nie była gruba:P ale tak poważnie to piękna ona nie jest, ok może byłaby, gdyby miała tyle na ile wygląda, ale w swoim wieku to wygląda słabo

Gość rrrwww
pewnie autorka ma podobną budowę i chce wiedzieć co ludziska o niej sądzą

Gość loreal parisss
nie mam takiej budowy, mam niedowage :P ale jestem ciekawa od 'kiedy'zaczyna sie osoba gruba

To zalezy od bmi ale tez od ogolnego wygladu. Ja widzialam dzis jej zdjecia i coz, wygladala podobnie do mnie. A ja tyle musze zrzucic. Nie wiem, ile ona ma wzrostu, ale na pewno wazy z 80kg

Gość loreal parisss
to o niedowadze to podszyw ;) nie mam budowy jak adele, ale nie mam tez niedowagi a jaka jest Twoja waga i wzrost?

Gość rrrwww
Masz niedowagę? Chcesz wiedzieć, jak utyłem? Bardzo prosto! Nie potrzeba do tego żadnych suplementów ani stosowania moczenia łokcia w dziegciu. Wystarczy żreć w makdonaldzie, wcinać fryty z goloną i tłusty boczek, jeść jak najwięcej przetworzonych produktów, unikać warzyw i owoców. Dodatkowym plusem jest podwyższone ciśnienie i poziom cholesterolu, a wiadomo, że od przybytku głowa nie boli. Jedz ulubione dania i tyj! Poznaj moc która drzemie w twoim organizmie. Czytaj na zreityje.com.pl. Sprawdzone i skuteczne w przypadku kobiet, mężczyzn i Tomasza Jacykowa. Ta dieta znakomicie kształtuje sylwetkę (do wyboru sylwetka jabłka, gruszki i melona). Polecam gorąco i tłusto.

Gość MiriamManiaMary
niestety jest osobą otyłą, więc nawet nie ze względów wizualnych ale głównie zdrowotnych powinna nieźle zrzucić, w ogóle to kilka dni temu się dowiedziałam że ma 23 lata... dałabym jej ponad 30 :D

Gość loreal parisss
ja 169/74 moze wspolna dietka?

Gość loreal parisss
zadna? czy Ci sie nie chce?;)

Zadna z ok. 15 ktorych sie scisle trzymalam przez czas przynajmniej 1 miesiaca i ktore innym rzekomo pomogly I tak, JUZ MI SIE NIE CHCE

Gość loreal parisss
ok, to bede walczyla sama,szkoda:(

Nie musisz sama, na dietach jest pelno topicow Mi chyba tylko jedno zostalo, zaczac jesc tlusto i ciastka. Moze schudne wreszcie, hehehe

Nie musisz sama, na dietach jest pelno topicow Mi chyba tylko jedno zostalo, zaczac jesc tlusto i ciastka. Moze schudne wreszcie, hehehe

Gość loreal parisss
te dziewuszki z diet troche mnie przerazaja ;) ja chce po prostu ogrniaczyc ziemniaki, makarony, nie jesc po 18. odrzucic slodycze i zamiast jednego posilku 0.5 litra soku z marchwi i jablek (sokowirowka) moze na tym zjade

Gość u mnie to samo NIKOGO
polecam tez wysilek fizyczny czyli jakies cwiczenia

Gość loreal parisss
chodze na zumbe 2 razy w tyg

Odrobinkę - ale ma bardzo ciekawe piosenki i świetny głos, niepowtarzalny. Jak schudnąć? Przede wszystkim to zdrowe, dobre nawyki zywieniowe... do tego sport i niejedzenie po 18:)

Gość rowerek
gruba, ale ładna i zaje biście śpiewa. kocham ją

Gość agnieszka28l.agam
oczywscie ze jest gruba. wg mnie jakby zrzucila z 40 kilo to bylaby zajebista bo widac ze ma ladna twarz tylko o wiele za duzo tluszczu i brak podbrodka.

jest gruba nawet bardzo, na zdjeciach wyglada calkiem niezle ale chyba kazdy wie co mozna zrobic ze zdjeciem zeby wygladac na nim znacznie lepiej http://2.bp.blogspot.com/-UTjKXiyzfvY/TdVdlA_jbRI/AAAAAAAAAas/HP68vhnrzbo/s400/adele-gal-mercurys08.jpg to zdjecie bez przerobek raczej.. dziewczyna mloda a wyglada na duzo starsza glos mocny nie powiem, ale nie zbyt w moim typie - za duzo sie drze

Gość agnieszka28l.agam
lady love - to jest bardzo stare zdjecie, ona juz wyglada szczuplej niz na tym!!!!

no nie wiem, widzialam jej najnowszy teledysk czy cos z koncertu nie wygladala na szczuplejsza, ba wygladala jeszcze gorzej