Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość loreal parisss

czy wg Was piosenkarka Adele jest gruba?

Polecane posty

Gość taka ona z warsaw
Dziewczyna jest bardzo ładna, ma piękne włosy ale niestety jest gruba. Myślę że 20 kg mogłaby na luzie zrzucić.

jak na zlosc nie moge znalesc tego na youtube wrrr na tym czy na poprzednim zdjeciu jak dla mnie i tak wyglada staro i dosc pulchnie

Gość agnieszka28l.agam
nie,no cozywscie. na obu zdjeciach wyglada starzej i jest gruba .ale chodzi mi oto ze teraz wyglada nieco szczuplej niz na poczatku swojej kariery.

Jezeli jej osobiscie to nie przeszkadza, to mnie to wcale nie rusza jak wyglada... Muzyki slucham dla muzyk,i nie dla wygladu. Dla mnie najwazniejsze jest, ze ona sama pisze i komponuje. Bardzo duzo jest teraz takich "artystek", ktore poza opakowaniem, nic nie maja do zaoferowania. Wrecz przeciwnie.....

Gość jeżyk z jabłuszkiem
gruba spasiona i odpychająca...a jej głos to jakiś baryton łysiejącego zajaca

ok zwracam honor to wcale nie bylo nic nowego tylko stary 4letni rupiec :D mowie o tym teledysku buzie to ona ma ladna, szkoda tylko ze sie stylizuje na babke ok 40

Gość sdghsffq
jej wyglad jest mi obojetny, denerwuje mnie za to jej wycie w co drugiej stacji radiowej, slychac ja wszedzie, w sklepie, w autobusie, na ulicy z komorek, ludzie rzucili sie na nia jak swinia na pasze

ma piękną twarz, szkoda że mając takie warunki tak sie marnuje