Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujaca pomocy!

Help :( !

Polecane posty

juz wzielam :/ oby pomogl nie zaszkodzil..i wiem ze to tylko goraczka ale jak juz pisalam moje wygladaja min 39C I dochodzi nawet do 40,2C :( tyle najwiecej zaobserwowalam.Ale tak jak juz ktos wspomial mam nie wycietego 3 migdala wiec u mnie to norma :(:(

No jakos przezylam te noc :( robilam mokre oklady tak jak pisaloscie...Dzis poszla do pracy I lewdo trzymalam sie na nogach.Szef wyslal mnie do domu I mam wolne jutro.A dzisiaj to samo!:( tyle ze mam polopiryne S wiec mam nadzieje,ze pomoze..pozdrawiam

Prace mam wyjatkowo lekka wiec nie chcialam opuszczac :/ Pracuje w solarium...Mimo tego szef sie przerazil jak mnie zobaczyl.Jem czosnek caly czas...W sumie czuje sie troszke lepiej,ale przede mna jeszcze cala noc :(:(

Jutro będzie lepiej. A jak masz dalej gorączkę i osłabienie to widać po twarzy i oczach od razu. Nic dziwnego, że się przeraził... swoją drogą, gdzie dzisiaj jest solara czynna? :D

Hehe u mnie napewno :) tyle,ze za granica...no wlasnie bylo widac.Wygladalam jakbym sie burakiem nasmarowala :D Mozesz napisac jak masz na imie?

Witam u mnie widac minimalna poprawe.Jem czosnek, domownicy juz mnie powoli zniesc nie moge :D, ale pomaga :) ps. Babeczki chyba zle to odebrales :D jakkolwiek masz na imie dzieki za pomoc! Naprawde przydala sie :)

Gość czy to przypadkiem nie
angina ropna? Bo jeśli tak to NIE WOLNO tego zostawić bez leczenia!

Bardzo mozliwe,ze angina ropna,bo bardzo boli.No I wezly mam powiekszone.Ale juz dochodze do siebie bo biore antybiotyk.