Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parszywstwozyciowemniezlapalo

mam dosc, zycia, siebie swiata, obym zdechla

Polecane posty

jestem brzydka, glupia i mam dosc

Gość Ja kiedyś spróbowałem więcej
Straciłaś pracę ? Ktoś Ci powiedział to co wyżej napisałaś ? Chłopak Cię rzucił ?

nie, po prostu mam lustro jestem samotna (czyt.bez faceta) mam kiepska prace a zarazem place i czuje sie jak wieprzek i taka glupia, tak bardzo glupia..

Gość dr.NO
no dobrze, rozumiem, że potrzebujesz pocieszenia, więc przytulam :) 🌻

nie moge spac z tego wszystkiego, czuje nieustanny brak w zyciu

dzieki, potrzebuje pocieszenia, to fakt. Taki nastroj za mna chodzi od jakiegos czasu. Powiedzcie mi, (skoro narzekam to na calego) dlaczego nie moge spotkac normalnego faceta? i dlaczego tak wygladam i mam odp. na 1 pytanie.. ach

kompletnie nic nie potrafie pryszcze mi wychodza, to jest najbardziej szpecace gdyby nie to jeszcze moglabym zyc w miare normalnie a tak, ohyda

bo faceci to idioci wszyscy w mlodym wieku szukaja zaqbawy. moze po prostu nie spotkalkas odpowiedniego tylko samych kretynow

Gość dr.NO
brak wiary w siebie ?

musisz najpierw zaakceptowac siebie zeby miec faceta.. jaki facet zechce byc z laska ktora tylko narzeka na siebie jaka jest

jak spotykam sie z mlodym, to fakt jest za mlody (wyjasnienie..) z kolei jesliumawiam sie ze starszym, to ten jest wyprany z zycia emocji i w sumie nie mam ochoty byc niczyja dawczynia energii za duzo juz takich bylo relacji a ja mam na co wykorzystywac swoj ,,zapal,, tzn resztki zapalu napewno brak pewnosci siebie w wielu rzeczach, wiem ze mi wiele brakuje tu i owdzie--tu mowie o sprawach nie tylko wizualnych no i klops zyciowy chyba ze mnie jest a przynajmniej tak sie czuje za literowki przepraszam, klawiatura jest jakas taka nieklawa a nie mam sily na walke z nia

jakbys miala takie pryszcze jak ja, tez bys miala problem z akceptacja siebie wiem ze szukam wymowek ale najbardziej nie akceptuje swojego wygladu, troche swojego charakteru, a czasem (jak dzis) calego ksztaltu acha i nie mowie glosno o tym jak ze soba zle, co to to nie

Gość dr.NO
śpisz w pantalonach i papuciach ?

bo faceci to idioci wszyscy w mlodym wieku szukaja zaqbawy. Nie wszyscy :) Ja nie szukam zabawy, generalnie nie lubię imprez. Szukam dziewczyny, nie na siłę, zatem nie zadręczam się jak autorka, skupiłem się na życiu zawodowym. Dostałem ostatnio pracę o którą się starałem, teraz moim zadaniem jest pracować na tyle intensywnie by awansować. Czym się interesujesz autorko ? Nie pytam o szkoły jakie kończyłaś, ale o to co umiesz robić ? Gdzie pracujesz ? Jakie masz cele w życiu, jakie wartości ?

i chce mi sie spac, ale nie mam ochoty zasypiac i jutro ten chory dzien, brr

interesuja mnie kierunki artystyczne, nie bede mowila co to, w kazdym razie to mnie pochlania w 80 proc. mam kiepska prace, ale nie zalezy mi na pracy i jakis szczegolnych uznaniach czy pozycji, a na w miare przyzwoitych warunkach finansowych ktore umozliwia mi rozwijanie swoich zainteresowan i zycie na godnym poziomie to nie tak, ze leze, siedze i mysle o facecie po prost czasem tak po ,,babsku,, mam ochote sobie poszlochac na zycie, siebie

Gość dr.NO
gdy się zgodzisz aby przyjąć na twarz kilka kropli spermy to za moment złe chwile odejdą do lamusa a sperma spowoduje, że cera będzię piękna i jędrna i bez chrost , spróbuj a nie będzie problemu z pryszczami na twarzy , sprawdzone to jest :)

chyba musze odpoczac od ludzi, wyjechac gdzies na pare dni zregenerowac sily i odejda ode mnie zle mysli i bede mogla dzialac bez umyslowych dupereli

Gość dr.NO
ale o lekarstwie tym na cerę pamiętaj, niczego lepszego nie wymyślono :)

chyba ide zapalic, chyba sie poloze spac, wolalabym nie spac a jednoczesnie nie chce mi sie juz myslec, o niczym

i czuje sie staro

Gość dr.NO
będzie dobrze tylko pozwól się facetowi dotknąć :)

Nie uwierzę, że ktoś kto ma duszę artystki nie jest ciekawym człowiekiem :). Pewnie ktoś Ci nagadał coś na temat Twojego wglądu, Ty niestety w to uwierzyłaś. Albo zgodziłaś się na jedyny model piękna prezentowany przez media i stwierdziłaś, że do niego nie pasujesz. Mi często podobają się dziewczyny, które totalnie nie pasują do tej całej mody :P. Jeśli chodzi o pracę to dla mnie ważnym jest by była dla mnie przyjemna, dostałem prace w branży, która mnie interesuje. Kasa może nie jest jakaś świetna, ale prowizje postaram się robić :P. Może awansik też będzie. Ile masz lat jeśli mogę wiedzieć ? Wiem, że się nie pyta kobiet o wiek ;)

23 😭 wiem, ze praca jest wazna, ale ja narazie zdaje sobie sprawe ze tam gdzie chcialabym pracowac to po prosru narazie niemozliwe wiec zadawalam sietym co jest niestety, niestety moze nie jakos skrajnie odbiegam od urodowych standardow, ale jednak to nie sa pierwsze szeregi ;) nikt mi nie musial nagadac, poprostu widze odbicie w lustrze mam jakas kompletnie dziwna godzine na swoim komputerze, sen mi dobrze zrobi a Ty ile masz lat?

Gość dr.NO
ostatnio coś bardzo ciekawego obserwuję 'papuśne dziewczyny' są już zajęte a tylko osy 'suche' zostały samotne i żaden ich nie chce ponieważ są suche i żałosne i ich żebra kaleczą oczy :( nie ma nic gorszego jak żebro suchej wbija się w oko faceta

Gość blobla
hej, powiem ci tak,nawet babskie marudzenie ci nie pomoze, musisz czerpac radosc z malych bzdetow, ktore cie otaczaja. to daje energie dobra, a dobra energia pozwala ci zmieniac ciebie w kogos kogo polubisz.

Gość dr.NO
a o pryszczach zapomnij, jest cudowne lekarstwo ale trzeba chcieć :)

ja chyba jestem gruba, choc ostatnio slysze nagminnie ze strasznie schudlam, no ja jakos tego strasznego zbicia wagi nie widz ja az taksie zmieniac nie chce, jesli chodzi o moj charakter raczej pewne umiejetnosci musze nabyc, szlifowanie jezykow etc. ja chce miec 170m dlugie nogi, rozmiarstanika E, w pasie 55cm, stopy rozm. 35, i ladna cere ot co. Duzo? :P Marudna sie zrobilam, chyba pojde spac, a jutro sprawdze jaki jest moj stan i obym sie nie musiala podpisywac pod tym co dzis naklepalam

Gość blobla
moze w nastepnym zyciu bedziesz miala dluzsze nogi? :) mysl pozytywnie!