Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyszykowana do grobu

7lat w uk i na koncie tylko 200f ......

Polecane posty

Fetha Do kina wychodzi sie po to aby spedzic gdzies czas razem, poza domem, spedzic mily wieczor tylko we dwoje a potem wyjsc do restauracji ale Ty z pewnoscia tego nie ogarniasz bo pewnie przepijasz swoja cala wyplate w obskurnym brytyjskim pubie lub ogladajac filmy sciagniete z netu;) Skonczylam, dziekuje!

Gość Ardeaa
hahaha..bo to taki 'Waldus' z Kiepskich...siedzi na fotelu popijajac te swoje piwo i poza tym nie ma nic do zaoferowania..zreszta jego sposob wypowiedzi mowi sam za siebie...wioska tanczy, wioska spiewa..

ja bardzo lubie gotowac, poza tym nic sie nie dokladalam do domu bo mamy kredyt, co pisalam juz tu na forum setki tysiecy razy, pewnie przeoczyles, chociaz pewnie nie,przeczytales nie raz tylko do ciebie nie dociera przekaz, zapijaczony ryju :) juz dawno nie pracuje w zadnym pubie. i jakie tipsy??? czy do ciebie wogole cokolwiek dociera czy ty rzeczywiscie jestes taki GLUPI?????

Gość Ardeaa
dzwi...hahah, analfabeta...tak to jest kiedy podstawowka nie ukonczona..

nie ma firmy, jest menadzerem. znowu bledne wnioski. takie ma zyski ale nic nie odlozonego wiec jest i kredyt, nic od rodzicow nie dostal, ja tez. trzeba umiec sobie radzic. nigdy specjalnie nie oszczedzalismy. i nie mieszkanie, tylko w sumie 2 domy :) ale z ciebie mozna polewac bez konca.. :) looser. prezes --> wkurwil sie, bo wie, ze jestem madrzejsza :P

Gość Ardeaa
feta analfabeto...Ty lepiej nie mow innym jak maja pisac, tylko slownik do reki i jazda....domyslam sie jednak ze to ostatnia rzecz ktorej tknal by sie taki pijaczyna jak ty...

Juz normalnie nigdzie nie mozna popisac na tym forum bo zawsze jakis idiota sie trafii! Weź sobie jeszcze z dwa piwka strzel i marsz do lozka bo Cie bedzie rano czuc w pracy!!!

No nie dziwie sie ze jestes typem samotnika a raczej powinienes napisac "jestem sam bo nikt mnie nie chce z moja zryta przechlana banią"

Gość Ardeaa
pisze sie 'pubie' analfabeto...... z kazdym kolejnym wpisem coraz bardziej sie kompromitujesz....

Gość Ardeaa
oj, sorki 'kompromitujesz' to pewnie za trudne slowo dla ciebie...

Gość Ardeaa
coraz dluzej zajmuje ci wymyslanie kolejnych obelg, feta....czyzby ta jedna szara komoreczka w niemalze pustym lbie nagle sie przegrzala???

Gość Ardeaa
szkoda mi ciebie...ale ty juz swoja kare masz...to jak wyglada twoje smutne zycie to wystarczajaca porazka...jestes tego swiadomy i dlatego jedziesz po ludziach ktorzy maja cos do powiedzenia lub zaoferowania...moze kiedys odbijesz sie od dna...napisz wtedy o tym ksiazke...zostanie bestsellerem i moze w koncu zobaczysz jakies pieniadze na oczy...

Gość Ardeaa
fetha, zaczales rozmawiac do lustra???oj, nie dobrze...ciekawe co na to pan doktor...

no na pewno jest jakas fajna i ladna ale pomysl co ty masz do zaoferowania? nikt nie chce chamskiego, zapijaczonego przegranca zyciowego. czemu jak mysle o tobie to wyobrazam sobie oble cialo, lysy leb, duzy nos i biala czapke bejzbolowke? :)