Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osadzona Estera Goldbaum

Znowu kupiłam piękne buty , pokażę wam teraz bo już są wyprzedane

Polecane posty

Gość pelikane wszystkołykające
oczywiście kliknąłem:classic_cool:🖐️

Gość adfasfasfa
Nic ciekawego :P

Gość ptasiek nastroszony
strasznie wysokie , niezdrowe bo nienaturalnie ściegna na nich pracują u nóg , ale za to hystać można ... jak starym lampionem. swoją drogą jakież to mordegi zadadzą se Niewiasty by zanecić chłopiny. coż konkurencja duża a biznesmenów coraz mniej

Gość kurosava
oj poskapila Bozia gustu?

Okropne buty Widziałam takie u babci w szafce gdzie trzyma ubrania i obuwie z lat młodości Strasznie szpetne są No ale to tobie maja sie podobac

Gość nie-fanatyk ale znawca
ooo fuuu jak za komuny :O

Gość xcetgrds
Tragedia...

Wasze pogardliwe wpisy mam całkowici w nosie , wiem od dawna że 90 proc dziewczyn stąd nie ma poczucia estetyki ( np taka dyrektorke ) Wasz zmysł estetyczny jest kształtowany przez tanie butiki i sklepy TESCO , wybaczam Wam bo jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma . Czasem pokazuję tu co kupiłam, a wpisy owe mają mieć funkcję edukacyjną dla odwiedzających to forum , nie proszę o ocenę bo i tak wiem że rzeczy które kupuję są absolutnie wyrąbiste, więc darujcie sobie. .

Wyrąbiste hahaha Nawet gdyby te buty kosztowały milion to za darmo bym w nich chodzić nie chciała Myślę ze to doskonale oddaje jak mi się niepodobają

Estera z racji tego, że już są wyprzedane to mam nadzieję, że jakos się dogadamy. więc proponuję taki układ, że tydzien Ty a tydzien ja będziemy chodzić w tych butach :)

Gość angieeeeeeeeeeee
Nie wiem skąd te wredne komentarze.Buty nie są złe. Jeśli chodzi o moje zdanie,to są klasyczne, ładne,ale bez szału.Chociaż nie można im nic zarzucić. Osobiście bym takich nie włożyła,bo nie potrafię chodzić na tak wysokim obcasie. Myślę,że są ok

Gość ptasiek nastroszony
Estera to dobrze bo niuń nie zniszczysz a pupa i tak pewnie bez koturnów do kręcenia nią zgrabna

Bardzo często jest tak, że cena nie idzie w jakośc. Polecam sklep z produktami, które doskonale zadbają o obuwie- pielegnacjaobuwia.pl , gdzie cena nie świadczy o jakości. Przekonałam się o tym niedawno i poprostu jestem zachwycona tymi kosmetykami i stanem mojego obuwia:)