Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martyna2

czemu mężczyzna zdradza skoro ma zonę

Polecane posty

Gość martyna2

i dwójke dzieci w dodatku oglada sie za duzo starszą kobietą

Gość martyna2
nikt mi nie odpowie

Gość kmael
zdradza, bo zona juz sie tak nie stara jak kiedys, w pewnych sferach zycia codziennego sie po prostu opuscila, wiec skoro od wlasnej zony tego nie dostaje,czego pragnie, szuka tego gdzies indziej, albo po prostu szuka przygody

Gość mia mia mia mua ua
bo ma h... zamist mozgu i niezaleznie od wszystkiego bedzie sie za dupami ogladal

Bo mysli Wackiem a nie mózgiem? Może też brakuje mu czegoś w małżeństwie?Dzieci napewno są absorbujące a jeszcze prace w domu Nie mniej jednak zdradzac nie powinien

Gość martyna2
no tak ale patrzy za starszą-duzo starszą

Gość Kunegunda1988
W SEKSIE W WIELKIM MIEŚCIE któraś z aktorek powiedziała: facet zdradza z tego samego powodu co pies liże sobie jaja - bo może:)

Gość sdfg
tu nie ma madrych ludzi zeby ci odpowiedzieli tu tylko odpowiadają na głupie posty Ofermie i tym co piszą "Jem kupe" to nie jest Forum dla normalnych

Gość martyna2
ale ja znam tych ludzi tego Pana i te Panią (nie osadzam ich tylko sie zastanawiam)

Gość Ich musisz zapytać
Bo tutaj odpowiedź jaką dostaniesz zależy od tego kto odpowiada. Niewierny mąż napisze zawsze, że to wina żony. Bo przecież to rzecz niespotykana w przyrodzie, żeby facet zdradzał bo jest dzi...em. kochanka napisze zawsze, że to wina żony, bo to przecież rzecz niespotykana w przyrodzie, żeby jakaś baba puszczała się z żonatym dla kasy lub z desperacji. Zdradzona żona napisze zawsze, że to dzi...rz .... i pewnie będzie mieć rację :-) A mnie się wydaje, że on po prostu woli starsze kobiety... tylko jak wszyscy stał się niewolnikiem stereotypów i oczekiwań. Bo wszyscy oczekują, że młody mężczyzna ożeni się z rówieśniczką i będzie miał z nią dzieci, i będą rodziną. Podczas gdy ludzie maja różne upodobania a chęć sprostania społecznym oczekiwaniom jest często przyczyną wielu dramatów. Też znam takie małżeństwo. Ona 30 lat, on 31. Kilka lat temu zdradzał ją z kobietą 14 lat starszą. Ledwo przez to przebrnęli. On dalej ogląda się za kobietami koło 50-ki, ona niknie w oczach, bo czuje się strasznie poniżona. A tego wszystkiego można by było uniknąć, gdyby nie niszczące stereotypy i niezrozumiała dla mnie ogromna presja i potrzeba głupich podłych ludzi, żeby się wtrącać w cudze życie i dyktować im jak mają żyć. Bo w tym przypadku, który ja znam, on zwyczajnie uległ presji otoczenia, boi się śmieszności i potępienia a cierpią na tym wszyscy.

Gość martyna2
Dziekuje-ale jaki mam wyciągnąć wniosek z tej wypowiedzi ? ze ma się zwiazac z ta starszą bo takie lubi ?

Gość Ich musisz zapytać
A musisz wyciągać jakieś wnioski? To ich życie. A oni pewnie i tak się w końcu rozstaną. Trudno całe życie postępować wbrew sobie. To niszczące.

Gość pseudonima
zdradza bo nie kocha

Gość faceto...
to jest zboczenie. Nazywa się geriatrofilia. Normalne to jest jak facet ogląda się za młodszą. Może żona kłoda i już nie daje rady, a wyrwać młodszą trudniej niż starszą, zresztą starsze podobno lepsze w łóżku.

Gość hjguy
nie to niejest zboczenie to jest niespelnienie w lozku jak facet ma zone to powinna chyba wszystko robicnie\ a skoro odmawia to szuka gdzie indziej to samo z pannami jak facet jest kiepski szukaja gdzie indziej

Gość onana**
bo musi się dowartościować i leci na puste komplementy

Gość Ich musisz zapytać
Gerontofilia (gr. , gron, grontos - "starość", filia - "miłość") - rodzaj zaburzenia preferencji seksualnych (zob. parafilia), w którym osiąganie satysfakcji seksualnej możliwe jest tylko poprzez kontakty z osobami w znacznie zaawansowanym wieku. Nie myl pojęć. Kobieta 40- 50 letnie to nie staruszki. Mają całkiem ładne ciała i mogą swobodnie rodzić dzieci. To, że ty czegoś nie akceptujesz, to jeszcze ni znaczy, że możesz obrażać kogoś, kto ma inne upodobania. Niektórych Twoich upodobań pewnie też inni nie akceptują. Żyj i pozwól żyć innym. To powinna być podstawowa zasada współżycia społecznego.

Gość martyna2
ja ich nie osądzam tylko ciekawam była co ludzie na to

Gość martyna2
no ja własnie czekam na takie opinie

martyna2 trzeba było tytuł dać ,,Mężu, czemu zdradzasz żonę, Żono czemu zdradzasz męża"...:-)

Gość martyna2
och nie to szefowa mojej mamy i młodszy od niej pracownik za nia lata

Gość trzeba tak było od razu
babka pewnie ma kasę, klasę to mu imponuje. U mnie w pracy przyszedł taki nowy 24 letni czaruś. Bardzo przystojny, żonaty i dzieciaty. I podrywa dziewczyny po 30-ce bo uważa, że są bardziej zadbane i pewne swojej kobiecości niż młode siksy a jego żona ma 23.

Gość sny o przyszłości
bo widać ma takie preferencje

Gość nie ma, nie zdradza
"czemu mężczyzna zdradza skoro ma zonę" W tym pytaniu jest już zawarta odpowiedź. Skoro facet nie ma żony, to nie zdradza. Skoro ma, to zdradza.

Gość zza ściany
"w dodatku oglada sie za duzo starszą kobietą" Nie dość, że zdradza żonę, to jeszcze w dodatku ogląda się. I to za kim? Za starszą kobietą. Nic, tylko jakiś zboczeniec!!!! "zdradza, bo zona juz sie tak nie stara jak kiedys, w pewnych sferach zycia codziennego sie po prostu opuscila" - zdradza, bo się opuścił w sferach, w których nie jest zdolny przebywać. Dlaczego więc spłodził żonie te sfery? Dlatego dlaczego i zdradza. On ma popieprzone we łbie. ("bo ma h... zamist mozgu") Psychol!!!! "patrzy za starszą-duzo starszą" - patrzy, tak jak wszyscy inni, za psami, tramwajami..... tymi dużo młodszymi też. "wyrwać młodszą trudniej niż starszą" - wręcz przeciwnie. Młodsze są głupsze, więc wyrwać taką nie jest specjalną sztuką. Za starszymi (w dodatku z jakąś pozycją) może się jedynie oglądać. Za głupi jest aby ją wyrwać. "Kobieta 40- 50 letnie to nie staruszki. Mają całkiem ładne ciała i mogą swobodnie rodzić dzieci." - fakt, że niektóre takie kobiety jeszcze rodzą dzieci, nie oznacza, że jest to "bułka z masłem". Czy uważasz, że facet szuka starszej kobiety w tym celu, aby mu rodziła dzieci? Przecież dzieci to on ma w......... pewnych sferach codziennego życia. "to szefowa mojej mamy i młodszy od niej pracownik za nia lata" - czy sądzisz, że gdyby szefowa była młodsza to latałby za starszą sprzątaczką??? Ja uważam wprost przeciwnie. Latałby jeszcze szybciej za szefową.

Gość ninnjjjji
przy jednej dziurze kazdy kot zdechnie.facet poprostu tak ma ,nawet najseksowniejsza laska znudzi mu sie po wielu latach i to normalne ,jeden zdradza a drugin pogodzi się z sytuacją ,kobiety tez tak mają .mija chemia i euforia to normalna sprawa,w małżenstwie to jest dopiero nuda ,ale niektórzy faceci nie zdradzają ,czują ze nie mieliby szans kogos znalezc itd ,jest im wygodnie w takim układzie ,nie chcą ranic partnerki a niektórzy wręcz przeciwnie,huj sterczy i szukają nowej dziury