Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozzczarowana

Facet po przejsciach nie potrafi pokochac

Polecane posty

byłam w takim związku i nie polecam się angażować jeśli facet mówi coś takiego to później będzie jeszcze więcej przykrych rzeczy gadał co lepsze - on się tym odbuduje swoją wartość bo ciebie zgnoi i zakocha się bez pamięci w kimś innym a ty kop na dupę własnie się z tego uwolniłam ............

Gość to nie takie proste
taki jeden facet27 - "Ja nie szukam nikogo zajmuję się sobą żeby się dobrze ustatkować." i bardzo dobrze , ja również jestem po nieudanych związkach po których ciężko było się podnieść, teraz zaczynam myśleć o sobie a co do autorki to lepiej daj sobie spokój ,facet który tak mówi nie jest gotowy na nowy związek

Zgadzam się z opinią powyżej. Facet nie jest gotowy na związek. Chce się czuć w porządku wobec siebie i wobec Ciebie, bo Ci o tym powiedział. Ale to nie jest w porządku. Powinien najpierw uporządkować swoje sprawy, a potem zawracać Ci w głowie.

Gość rozzczarowana
ale przeciez z nia go nic nie laczy juz i w ogole na nia nie reaguje. raz ją spotkalismy a on zachowal sie normalnie, jakby spotkal znajoma. rozmawialismy o tym, i twierdzi ze nic go juz nie boli po tym zwiazku, i nie mial problemow zeby o tym z dystansem mowic. tylko powiedzial wlasnie te slowa, ze nie pozwoli tak oddac sie emocjonalnie jeszcze jakiejs kobiecie :(

Gość to nie takie proste
nie chodzi o to czy on czuje co do byłej tylko czy sam jest gotowy na nowy związek, facet ma wyraźny uraz i boi się ponownie zaangażować, a tak w ogóle to takie uwagi mógł zostawić dla siebie, jeżeli "nie możesz już być dla niego całym światem" to niech nie zawraca Ci d*py