Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie utrzymuje kontaktu

pytanie do kobiet(chodzi o faceta)

Polecane posty

Gość dfghjdfghjdfghjklsdfg
tak to tak znaczy faceci to skurwysyny co pluja sperma z czlonkow- i pierdza dupa w ustach te slowa o tzm milosci jak im sie chce wsadzic czlonka w mokra dziure a potem zapirdalaja w inna dzoure skurwysyny http://www.youtube.com/watch?v=yxRUivXWv2g

Gość grinkta
hrabina racja, ale skoro jak jest az tak zdeterminowana i juz tak bardzo zakochana, to moze probowac. pograzy sie bardziej :O

grinkta, wczesniej pisalas co innego

hej dziewczyny ;) i nie tylko;P zaczne od tego, ze moj nick nie ma nic wspolnego z tym co teraz pisze, kiedys po rozstaniu taki stworzylam i tak już jest;p Patrzę tak na ten wątek i mam podobnie, tez mam 22 lata niewiem czy to duzo czy malo nie ocenijacie mnie przezpryzmat wieku prosze! Zrobię krótki opis i wytłumaczcie mi bardzo proszę to czego nie rozumiem jezeli potraficie;) Przez kolege mojej przyjaciólki poznałam chlopaka we wrzesniu bylismy na jednej imprezie, i tak bawilismy sie po czym zaprosil mnie na kawe nastepnego dnia, poszlam z kolezanka hah:D porpostu traktowałam totalnie luźno tą znajomość. Następnego dnia on dzwonił do mnie i stwierdził, że mu zawróciłam w głowie na co ja znowu potraktowałam to luźno a on nalegał zebym z nim poszła do kina powiedziałam mu, kazalam zadzwonic za pare dni;p i tak sie stalo i umowilismy się jednak ja w ostatniej chwilii odwołalam to bo poprostu nie moglam niewiem jednak co on pomyslał;p pozniej mielismy jeszcze jakis kontakt ale juz mniej sie odzywal, tak sie sklada ze mamy wspolne grono znajomych i pozniej w niedlugim czasie znowu go spotkalam jednak zbywałam go gdy on próbował złapac ze mną jakiś kontakt, pozniej telefoniczny czy tez inny kontkat mielismy znikomy;p i niedawno znowu sie spotkalismy i wtedy cos mnie "tknęło", gdy podszedl do mnie, że nie będę go ignorować bo kolege przeciez mogę mieć tym bardziej, ze naprawde sie wydaje sympatyczny, dlugo rozmawialismy i znow padlo pytanie o kino na co ja ze moge isc, nasz kontkat telefoniczny znowu stal sie czestszy i w zeszlym tygodniu bylismy w kinie on oczywiscie prawił mi komplementy ja bylam neutralna, po wyjsciu dalej do mnie pisal jak to mu sie podobam itp itd;p po czym w piatek wieczorem dostalam smsa od niego jaka to ja nie jestem wspaniala i ze on sie chyba we mnie zakochal, ja oczywiscie zareagowalam na to smiechem, nie odpisalam nic dopiero w sobote ze pewnie jakas impreza byla i tak potem napisal bo chcialam nie jako obrocic to w zart czy cos na co on mi przytaknął i od tego momentu sie nie odzywa, a mi się teraz coś w głowce uruchomilo ze jak to tak no i wyslalam mu neutralnego smsa w stylu co tam a on milczy! teraz wytlumaczcie mi jego rozumowanie bo ja naprawde nie pojmuję meskiego umysłu a w jakiś sposób na tej znjaomości mi zalezy;p

ale ty go olewalas od poczatku

Gość mi mala zawalona robota
zapamietac warto na cale zycie jesli facet JEST naprawde zainteresowany, to ZAWSZE znajdzie czas i mozliwosc kontaktu z nami milczy = olewa tyle

niejako olewałam ale jednak sie spotkalam z nim, nie bylam jakas nie mila nie dalam mu do zrozumienia zeby dal sobie spokoj. Druga wypowiedz jest chyba bardziej trafna milczy=olewa jednak ja nigdy tego nie pojme jak facetom sie tak szybko wszystko zmienia wjeden dzien mowia jedno w drugi drugo jak chorągiewka na wietrze... cóź widocznie w dwa dni zmienił zdanie buhaha jak to brzmi szkoda ze ja tak nie potrafie, podsumowując czyli mam sie juz nie odzywac skoro on sie nie odzywa tak;>:D

raczej tak, ja tez tak powinnam

zalamanatotalnie - facet ewidentnie się starał, dawał ci sygnały, że się w tobie zakochał - a ty mu na nie nie odpowiadałaś. Jeśli napisał że cię kocha, a ty obróciłaś to w żart, to na pewno go zabolało. Może liczył na coś więcej niż tylko "co tam u ciebie". Może by chciał, byś okazała mu jakoś, że ci na nim też zależy. Do tego dochodzi jeszcze urażona duma i efekt jest taki, że ci nie odpisał. A tak w ogóle to coś do niego czujesz ? Podoba ci się ?

jak po takim czasie mogl powiedziec ze kocha??

Gość polanin30
Prawdopodobnie ni chce mieć kontaktu, nie pisz przez chwilę, choć to pewnie trudne, ale warto poczekać/sprawdzić, co ma być to będzie

napisalam co tam u niego- odpisal ze zajety praca itp..

Gość co o tym sądzisz
?

Gość uppppppppppppppppuppppppppp
up