Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie utrzymuje kontaktu

pytanie do kobiet(chodzi o faceta)

Polecane posty

Spotkalam sie kilka razy z mezczyzna, ktorego poznalam na imprezie. Od jakiegos czasu to ja sama pisze smy co tam u niego itp. Teraz postanowilam wcale sie nie odzywac i jak widze on wcale nie daje znaku zycia. Czy to znaczy, ze mam o nim zapomniec i on po prostu nie chce miec kontaktu ze mna? Jak byscie postapily??

to po co mowil do nastepnego spotkania :(

???

Gość grinkta
matko... dziewczyno. przeciez do nastepnego spotkania mowi sie prawie bez zastanowienia, to jest zwrot grzecznosciowy. no zesz do cholery... gdyby kazdy byl tak malostkowy i przywiazywal wage do takich slow, to kazdy by z kazdym chyba flirtowal. juz predzej daloby sie ocenic czy mu zalezy na tobie po tym co pisal w smsach a nie po tym co ci raz na odchodnym powiedzial.

Gość bo tak się mówi z uprzejmości
bo tak się mówi z uprzejmości np. do zobaczenia :) hhahahahaha nie wierzę, sorry :)

zapomniec o nim?

kiedys pisal pytal sie co u mnie teraz kompletne nic.

Gość grinkta
dlaczego od razu zapomniec... moze zacznij go zdobywac? uwodzic? no przeciez moze sie toba zainteresowac. samymi smsami sie moze zachwycac gimnazjalista :P

Gość hrabiniaBrunświku
No ewidentnie nie chce kontaktu z Tobą. Sama nie umiałaś rozwikłać tej trudnej zagadki?

Gość grinkta
bo skoro ty nagle przestalas to naturalne ze musial pomyslec, ze nie jestes zainteresowana dalszym utrzymywaniem kontaktu. i sie nie narzuca. niech wasze pokolenie siedzi czesciej na facebookach i gg, a kompletnie przestaniecie rozumiec i odczytywac zachowania osob w rzeczywistosci. :P

czasem faceci sie nie odzywaja pare dni prawda? jak uwodzic skoro nie mamy kontaktu?

Gość grinkta
albo go zainteresujesz soba, albo good bye. bo facetowi ewidentnie nie zalezy na tyle by sie samemu starac. chyba ze tobie zalezy, to mozesz sie wysilic.

Gość grinkta
a numeru na ktory pisalas te smsy juz w telefonie juz nie masz? mozesz przeciez napisac normalnie co u niego jak dawniej to robilas. i zobaczysz co on na to.

chodzi o to ze ja glowni episalam i chcialam zobaczyc czy on sie odezwie jesli ja nic nie powiem

mam numer, ale nie wiem czy to nie bedzie nachalne jak tak napisze

Gość hrabiniaBrunświku
Postaw się na jego miejscu- wypisuje do ciebie facet, którego poznałaś na imprezie. Nie spodobał ci się na tyle, abyś chciała wejść w głębszą znajomość. Nie masz w związku z tym ochoty pisać do niego. Gdy on zaś pisze, odpisujesz z czystej grzeczności. Ale sama wolisz nie prowokować kontaktu, żeby sobie jednak za dużo nie pomyślał.

spotkalismy sie kilka razy i bylo ok. wiec nie wiem co sie zmienilo.

Gość hrabiniaBrunświku
A co się zmienia w 15lat po małżeństwie? Ile ty masz kobito lat?

mam 22, ale co to zmienia.

Gość hrabiniaBrunświku
No to nie jesteś taka młoda bardzo, a naiwna okrutnie. Czy facet któremu zależy na Tobie będzie pozwalał, abyś myślała, że mu nie zależy i abyś znalazła innego na jego miejsce? Kobieto, z logicznym mysleniem kiepskoooo u Ciebie :)

Gość grinkta
jak raz napiszesz co u niego itp. to bedzie zwyczajnie grzecznosciowe. pisanie kilku smsow o rozbudowanej tresci podczas gdy ktos odpisuje lakonicznie, jest nachalne. a nie zwykly sms. tyle! 22 lata? bylam pewna, ze 17 max :O

czyli trzeba zapomniec.

ale dziewczyny jak wy sie nie zakochacie to tracicie glowe? jakbym na to z boku patrzyla bym powiedziala tak samo jak wy.

Gość hrabiniaBrunświku
Nie, ja nie tracę. Jakoś tak mam, że nie zakochuję się w kimś kogo widzę 3 razy. Poza tym, obserwuję. Jeśli widzę, że ktoś mnie nie chce, to jakoś mój organizm nie reaguje miłością wtedy w kierunku tej osoby. Nie pcham się tam gdzie mnie nie chcą. Musisz jakoś dojrzeć. Może takie właśnie bardziej przykre doświadczenia temu posłużą.

hrabina a ty ile masz lat?

Gość hrabiniaBrunświku
32 ;)

doswiadczona :)

Gość grinkta
nie wiem co tu jeszcze rozwazac. jak dla mnie to sprawa jest prosta: pisze do niego, zeby wyczuc sytuacje (pewnie znowu uderzysz z pytaniem na forum, bo mozesz miec z tym problem) albo odpuszczasz. najlepiej pytac u zrodla. przeciez 22 lata to juz nie takie znowu dzieci z was, chyba mozna podejsc do sprawy jak dorosli ludzie wprost okazac mu zainteresowanie i dowiedziec sie od niego co on o tym mysli. trzeba tylko przygotowac sie na to, ze powie, ze nie jest zainteresowany i dac spokoj. tyleee.

Gość hrabiniaBrunświku
No, ale jakie zainteresowanie? Zainteresowanie to ona już mu okazywała. I on doskonale wie, że ona jest nim zainteresowana. Te smsy przecież. A teraz ona oczekuje, że on przejmie ster. On tego nie robi. czemu? Bo nie chce. No proste. Nie jest zainteresowany znajomością. I nie, nie czeka na jej gest. Raczej czuje ulgę, że ona w końcu dała mu spokój.