Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Małpiatka

Zobaczcie TVN24! Zaraz rozbije się samolot nad Warszawą!!!

Polecane posty

Gość Dionizy z VOLVA
ojej, psia krew, nie oglądałem na zywo cholera jasna, taka katastrofa , ojej Jestem bardzo nieczuły, bo nie srałem w gacie z powodu sensacji :(

Gość fasfasdfas
pasażer zesrany w majtki I po co ta mata w szkole? Jak nie umieją przed lotem spr, wyliczyc czy im paliwa styknie? Wszystko oddali w ręce automatu;/? To że automat to robi nie znaczy że nie potrafią sami :P

Gość konstruktor tytanica
czyli to olali..nie liczyli.. a ja mam pytanie czemu w 21 wieku silniki samolotów nie są antywybuchowe? byle iskra i bach..pożar? A w instalacjach od dawna produkuje się silniki wentylatore antywybuchowe np w przemysle z toksynami wybuchowymi aby w razie awarii nie było pożaru z powodu wadliwego wentylatora itp.

Gość fasfasdfas
konstruktor tytanica Stary co ty porównujesz?? Ty wiesz w ogóle jakie silniki mają samoloty??

Gość krups
prawdopodobnie wielu pasażerów odchorowało na serce, z lotniska w kierunku szpitala przy ul. Banacha wyjechało już ok. 20 karetek pogotowia

Gość konstruktor tytanica
co sie mnie czepiasz? ja mowie zza grobu! wiem..wybuchają!

Gość astalawysta
dobrze, że wszystko się tak skończyło. Ja na ich miejscu bałabym się już wsiąść do samolotu. Pewnie sporo czasu upłynie zanim się uspokoją.

Gość uleczkakkkk
Dziennikarze (czytaj ścierwa) liczyli,że zginie dużo ludzi a tu rozczarowanie bo nie ma trupów...a ścierwa są nadal. własnie ogladam tvp info, ta blondyna co gada z tymi znawcami jest tak tepa i zadaje tak glupie pytania, ze nawet ja ci rozmowcy wysmiewaja. 100 razy zadaje to samo pytanie. szukaja tylko sensacji.

Gość krups
Wrona

Gość Komor bez gajera :/
Ciesze sie, ze wyladowali. Ale. . .teraz mamy taaaakich swietnych pilotow jak tu w tv trabia, a w Smolensku pilot zawinił. Dobre :/ I nie było tam nawet słuzb!!!

Gość Komor bez gajera :/
A przeciez tez w pseudo wiezy kontrolnej wiedzieli o problemach i w zaden sposob tego nie zabezpieczyli. Wstyd dla polakow. Gdyby to był amerykanski samolot z prezydentem całe miasto byłoby zamkniete, a tu ruskim bez gadania oddali wszystko i jest cacy. Ale mamy rzad, gratuluje wyboru

Gość dynamiczny Włodzimierz
no rząd mamy taki jak społeczeństwo :O

Gość ptasiek nastroszony
jak nie zabezpieczyli co wy juz pierdolicie wszystko na polityczne pisdowe gierki przegranych frustratow przekujecie. straz byla i karetki i fachowcy i piana . a co mial Prezydent i Premier sie w charakterze amortyzacji na plycie lotniska klasc, co za pisowskie kurwy

Gość Ptasiek masz kłopoty z . . .
Czytaniem ze zrozumieniem? Nie dziwie sie

Gość Ptasiek masz kłopoty z . . .
I juz nie mieszaj w to pisowcow. Dla kazdego NORMALNEGO rzadu, panstwa i obywateli wyjasnienie takiej katastrofy powinna byc sprawa WAZNA! Bez znaczenia z jakiej partii był prezydent

Gość ptasiek nastroszony
no to wyjasniono . eksperci w pocie czola przez rok pracowali nad tym jak "orze'l wylądował