Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kobieta po przejściach myśli

Mój były facet chce mi pomóc

Polecane posty

Mój były facet, którego zostawiłam 1,5 roku temu napisał mi smsa iż wie że mam kłopoty finansowe i jeśli będe potrzebować pieniedzy na dziecko lub coś innego to mam dac mu znać. Dodam że to nie jest jego dziecko tylko mojego byłego męża? przyjęłybyście taką pomoc? Nie wiem co o nim myśleć. On pewnie chciałby byc ze mną.

Gość pseudonima
Rozumiem ze ty z nim tez chcesz byc skoro przez glowe przeleciala ci taka myśl :} "On pewnie chciałby byc ze mną."

Gość pseudonima
"jeśli to Ty z nim zerwałaś to może chce Cie kupić" no jeszcze tego by brakowało aby w chwilach kryzysu dziwke z ciebie zrobil :D

Gość ojejku jejku
Głupi frajer, dzietna kobieta go zostawiła, a on chce jeszcze pomagać. Niektórzy faceci w ogóle szacunku dla siebie nie mają. Przyjmiesz pomoc to możesz być pewna, że wasze kontakty będą częstsze. Jeśli go tak na prawdę nie chcesz, ale jesteś zdesperowana, bo być może mimo swojej sytuacji wydawało ci się, że łatwo znaleźć faceta, to przyjmij. Związku i tak z tego nie będzie, bo nie znam przypadku aby ludzie zaczęli związek od pożyczania sobie pieniędzy po rozstaniu. Niestety kobieta zawsze będzie gdzieś podświadomie myśleć, że to nie za darmo.... Kiedy mu oddasz? Przecież on specjalnie to robi, bo najzwyczajniej nie może sobie innej kobiety znaleźć....

Podoba mi się lubię go i bardzo mi pomaga. Zresztą wszystko na czas mu oddaję.

Podoba mi się fajny tez jest ale sama nie wiem czy chcę z nim być...

Gość to chore......................
co piszecie Jakbym się dowiedziała ,że któryś z moich byłych ma kłopoty finansowe i jeszcze sam wychowuje dziecko napewno bym zadzwoniła lub właśnie zaesemesowała z propozycją pomocy a wcale nie chcialabym do niego wracać I to chyba normalne zawsze będziecie częścią swojego życia macie wspólne wspomnienia to nigdy nie jest obca osoba nawet jak się nie utrzymuje kontaktu No chyba, że sobie świństw narobiliście, ale to chyba dobrze świadczy o chłopaku Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie