Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasynapanikara

strach przed dentystą,dlaczego znieczulenie nie działa? POMOCY!

Polecane posty

Gość strasynapanikara

mam 15 lat i 2 lata temu miałam wyrywaną szóstkę ból nie do opisiania znieczulenie nie działało ,a dentysta twierdził że działa! dodam że ten ząb miał plombe i pod nią straszny ból zmusił mnie do wyrwania! nie chce więcej borowania ;/ bo kolejny z plombą mnie okropnie boli! i musze iść do dentysty! dlaczego znieczulenie nie działało?? p.s rzuciła mi się krew po ZNIECZULENIU! prosze pomocy , ja lecze się psychiatrycznie na depresje i lęki somatyczne! a na samą myśl o dentyście dostaje tak silnych drgawek drentwieje mi ręka i boli klatka piersiowa! boje się że znieczulenie nie będzie znów działało a ja nie otworze buzi prosze pomużcie! ;(

kurcze jakbym czytała o sobie, tyle tylko, że ja miałam lat 12, ale też wyrywali mi 6, najpierw jeden zastrzyk ze znieczuleniem, potem drugi, potem trzeci, a potem zaczęłam puchnąć i musiałam mieć wyrwany ząb na tzw. "żywca" przyjemne to to nie było, ale mimo wszystko nie boję się dentystów, fakt, dobrze ktoś przede mną pisze, że najlepiej pójść do innego dentysty, jeśli jesteś z Krakowa bądź okolic idź śmiało do dra Rozwadowskiego, mogę Ci zagwarantować, że po wizycie u niego zapomnisz o nieprzyjemnych wydarzeniach związanych z wyrywaniem tej szóstki.