Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eerr..00

Faceci na kafe - kto jest kim?

Polecane posty

pfff nikt ciebie nie pytał o zdanie:P

Gość faceci z kafe...
Offerma i stare prawiki - zera :D Regres -- ciotka mitoman uzalezniony odkafe albo pracownik kafe:O zawsze szczery - stary pryk albo porzucona i zdradzona stara rura :O kaliban - dno:O szukanie dziury - chyba to jednak kobita :O revolver - :O IMO - temu juz nic nie pomoze :P Rusłan krakow - kryptopedio :O Egoist - bajerant,mitoman,lowelas:O Śmieszny student - dno :O

Gość fujfujfujfuj
jeszcze nie pozygalyscie sie tym komisiem?:o

ale tylko jego nick pasował do powiedzenia:P zresztą! jak by to brzmiało?:P: tylko IMO żal! tylko offermy żal! tylko beliara żal o alterze już nie wspomnę aż tak kłamać to ike nie potrafi :P

Gość kiedyś było więcej
fajnych i normalnych. pięć lat temu to były czasy. później coraz gorzej a od 2-3 lat to forum to dno. szkoda się wypowiadać o nich nawet.

No tak mi mała, przybyło kilka siwych włosów na głowie :P. Część . Jestem tu tylko przelotem ;).

Dokładnie, naloty dywanowe to moja specjalność :P. To pytam mi mała :classic_cool:.

"Przeleciałem coś i wpadłem" przeleciałeś nad dachem i wpadłeś do piaskownicy? :P Szukanie faktycznie pisze jak baba, ale co poradzić, widać tak ma :D

To fakt, nie da się zaprzeczyć Jarosławie. Ale ci ludzie w większości jeszcze bardziej gupi :(.

Gość Zuzanna Amelia !!!
Pisanie jak baba powinno byc komplementem. Pisac jak baba to znaczy pisac harmonijnie, przyjemnie i iekawie. Czy nie mam racji ?