Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pśp z bandaną

pilot boeinga 767 który wylądował w Warszawie...

Polecane posty

:D no też mi się ten Adam skojarzył jakoś... chooyowo :classic_cool: coś czuję, że faktycznie mamy inne gusta Madziu. w peezdusiach nie gustuję :classic_cool:🖐️

Gość Paniczka.wka......
pśp to jakiego bys wolała? :P z grzyweczka bieberowa czy łysego murzyna ;P no tacy są piloci skoro wyladował bez podwozia to pewnie umie też latać bez ptaka :classic_cool:

Gość na imię mi Madzia
Może i pedalsko, ale facet taki, że aż łechtę mi wywala na wierzch. :O Jutro specjalnie przed wyjazdem wylezę o 4 rano i będę mu robić zdjęcia zgarną mnie suki za zakłócanie porządku i inne dziwa.

NIe wiem czy zauważyliście, ale w ostatnich miesiącach liczba spadających samolotów wzrosła o kilka tysięcy procent. Codziennie spada jeden lub 2 samoloty cywilne. W tym ostatnio dużo nawet w Polsce.

Gość na imię mi Madzia
A ja mam w sobie tyle testosteronu, że jak dowala się do mnie facet z bakami, owłosiona klatą i twardą szczęką to się jak pedau czuję. Chłop musi mieć w sobie cosik z panienki, bo mnie nie bierze.

VB } nie zauważyłam bo na pudelku o tym nie piszą 😭:O:classic_cool: ale serio? a czym to jest spowodowane? dlaczego tak :classic_cool: kurva ja się boję latać jak skurvysyn, ale patrzeć na samoloty i robić im zdjęcia to uwielbiam ❤️ no i piloci... wiadomo :classic_cool:

Gość Paniczka.wka......
VB NIe wiem czy zauważyliście, ale w ostatnich miesiącach liczba spadających samolotów wzrosła o kilka tysięcy procent. Codziennie spada jeden lub 2 samoloty cywilne. W tym ostatnio dużo nawet w Polsce. / tak , w Polsce jest tylu prawiczków że mamy przemagnetyzowane pole i to ściąga samoloty ku upadkom :D

Gość na imię mi Madzia
Zdjęcie, paskudo. Ale fakt, jeden z moich chłopów, jak mu powiedziałam, że ja to mogę bez przerwy, powiedział, że przy mnie zaczyna się czuć jak gumowa lala. Mój typ. :classic_cool: Pa, Peeśpeku. 🖐️

też mam w sobie więcy testosteronu mi się wydaje niż powinnam mieć :classic_cool: ale to nie zmienia faktu, że facet ma być męski, a nie peezda 🖐️

pa Madzia, pa. i nie wyślę Ci zdjęcia 😭 nie mam zdjęć. nie mam aparatu. nie mam kąputera jak i również internetu, nie mam nic oprócz niekończącego się popędu seksualnego do pilotów maszyn wysokolotnych skrzydłowych najlepiej czterosilnikowych :classic_cool:

jaakbym siedziała ww tym samolocie to teraz bym pewnie popieprzyła na kolanach do częstochowy. Niby jestem niewierząca, ale nigdy nie wiadomo.

no dobra, ale... skąd wniosek, że więcej ich spada niż kiedyś? a wiem. bo jest z roku na rok więcej samolotów, awionetek, i świrusów latających lotniami i tego typu składami :classic_cool:

Gość kpt tadeusz wrona
ty anke na kolanach lepiej byś padła przed pilotem i chlapała ozorkiem zwinnie

Juzek dobrze, że więdną a nie wypadają :classic_cool: a gdybym ja siedziała w tym Boeingu dzisiaj to wyszłabym z niego zwyczajnie posrana. bez kitu kurva :classic_cool: no ale co 🖐️ życie :classic_cool:

Gość 12312312
ale to chyba ostatnio jakaś epidemia... Co dopiero widziałam w tv jak w Turcji było coś identycznego- chwalili pilota za wzorowe lądowanie bez podwozia...

Gość 12312312
a te wyładowania na słońcu, i tzw. burze magnetyczne co mają byc w 2012- jak one moga spowodowac zaklócenie w elektronice, moze to już jakiś początek?? W końcu w samolotach sama elektronika...