Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pupolina

W GRUDZIĄDZU kierowcy to totalne buraki!!!!

Polecane posty

Przejezdzalam wczoraj przez Grudziadz.Chcialam z lewego pasa,ktory sie konczyl,wjechac na prawy,wiec wlaczylam migacz i czekam.Czekam.Czekam.zaden kierowca mnie nie wpuscil.Malo tego-kazdy przyspieszal zebym tylko nie mpgla wjechac.Nosz kurwa,gdzie kultura,no gdzie???Potem,gdy zlitowal sie nade mna jeden mlody chlopak i mnie wpuscil,chcialam przepuscic pieszego na pasach a ten czlowiek stoi i sie patrzy na mnie jak na wariatke.zaloze sie ze w tym buraczanym miescie pierwszy raz spotkal sie z sytuacja ze kierowca przepuszcza pieszego na pasach :O Kierowcy z tego miasta to totalne dno :O

Gość dobr34
Co robiłaś na lewym pasie? Naucz się jeździć! :classic_cool:

Przepraszam,nie migacz,tylko kierunkowskaz :PTo na wypadek,gdyby ktos sie do tego przyczepil ;)

Gość to ja bylem tym facetem
moze kawka?:classic_cool:

Ulica byla dwupasmowa i jeden pas sie konczyl wiec chcialam z niego zjechac :OKierowca jestem 15 lat i mimo tego ze jestem przyslowiowa babą-jezdze dobrze.

Gość wretgfwrerw
Właśnie widać jak dobrym kierowcą jesteś. :D

nie tylko w Grudziądzu...wiadomo-pośpiech, bo WSZYSTKICH ŚWIETYCH. A Ty każdego tak przepuszczasz?

Gość ooooppp
no bo blad zrobilas, ze czekalas (zatrzyamals sie?:D). Wlaczasz kierunkowskaz i wjezdzasz na pas:P

Korek byl wiec nie mogalm ot tak sobie wjechac :) A co do pytania czy ja tez wpuszczam innych kierowcow-tak,zawsze jeden samochod przepuszcze a jak mam humor to i nawet dwa ;)

toranaga tez tak mysle ze taki brak kultury to chyba wszedzie jest no ale tam to juz naprawde szok!

Gość to ja bylem tym facetem
ja wykazałem sie zrozumieniem i pomogłem zagubionej niewiaście:classic_cool:🖐️

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bywam w Grudziądzu i nie zauwazyłam tam kierowców buraków, tak jak ktos napisał wyżej włączasz kierunkowskaz i zjeżdasz na pas, a jak stanełąs jak pipa i czekałas to Twój problem, księżniczka :D