Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomózcie doradzciee

jakie macie gadżety i inne rozmaitoisci na urodzinach dziecka?

Polecane posty

Gość pomózcie doradzciee

no wiecie jakies dupsrele a dzieciakom radosc mi tylko przychodzą na mysl takie czapeczki urodzinowe ...

Gość matka...............
no oprocz kubeczkow, czapeczek, gwizdkow itp fajne tez sa takie male buteleczki z plynem do robienia baniek. kupuje sie to wiekszej paczce wlasnie na dzieciece imprezy. dzieci tez lubia male pudeleczka z rodzynkami. mieszkam w UK i to kupuje na impreze. oprocz napojow, ciasta i normalnego jedzenia. mysle, ze w Polsce tez mozna dostac.

Gość u nas zawsze są
baloniki i serpentyny. Największa frajda to te baloniki. Takie z helem- zwierzątka i postacie z bajek i takie zwykle które leżą po podłodze. Maluchy za tym szaleją.

Gość marnotkqa
fajnie jest przygotowac dla kazdego dziecka, wlaczajac jubilata tzw part bags male torebeczki wreczane pod koniec imprezy wszystkim malym gosciom z cikierkami i jakimis drobiazgami do zabawy- nalepkami, kredkami czy jakimis figurkami... polecam! oczywiscie serpentyna, baloniki, confetti (po 3 r.z) gra w przyczep ogon osiolkowi, piniata tez jest fajna sprawa :)

Gość pomózcie doradzciee
dzieki za odp :) to bedą skromne urodzinki bedą dwie 2 latki i jedna 3 latka to jakie jeszcze zabawy proponujecie ?

Gość marnotkqa
gra-przekaz paczuszke,- robisz paczuszke- pakujesz jak prezent- tyle ile jest dzieci tyle warstw w kazdej warstwie 'prezentu' umieszczasz maly upominek, wlaczasz muzyke, dzieci siadaja w koleczku, rodzice tez moga jezeli jest malo dzieci ;) kiedy przerywasz muzyke ta osoba ktora ma w rece 'prezent' paczuszke otwiera warstwe i odkrywa upominek, znowu wlaczasz muzyke itd az kazdy dostanie po prezencie i cala paczuszka bedzie rozpakowana, polecam!

Gość mamama27
u mnie hitem na oczku była świeczka - jest na allegro za 6 zł - ja znalazłam w sklepie za 11 - taka wirująco grająca - zapala sie i robi sie fontanna - ona sie rozkada - kręci się w kółko i gra melodie happy bithday - synek był zachwycony i goście też

Gość i te swieczke sie daje
na tort ? nie rozbryzga go ?

Gość tyyyyy fajne
a wszystkie sa takie same robia to samo ?