Magdaja 1 Napisano Listopad 2, 2011 I jeszcze jedno, nie zapominaj ze te matki mieszkają tu od urodzenia, możliwe ze chodziły do tej samej szkoły , czy klasy , są po prostu koleżankami to i stoją sobie razem i gadają , ty jesteś obca. Jak mieszkałam w Surrey to tak właśnie było, te matki chodziły ze sobą do szkoły i to właśnie tej do której chodziły nasze dzieci, one sie znały całe życie, wiec one ze sobą gadaly, ze sobą na dyskotece ( dzieci) wiedziały i piły wino) ja miałam swoje znajome , najczęściej mieszankę narodów i ani mi przyszło do głowy przejmować sie nimi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoja to jest dupa Napisano Listopad 2, 2011 Baddel nastolatki nie rodza tu "nagminnie" dzieci. Jedynie nastolatki z domow patologicznych, bez wyksztalcenia, palace papierochy. Dziewczyny inteligentne, ksztalcace sie nie maja dzieci w wieku lat nastu czy dwudziestu kilku. A w ogole jakie kompleksy trzeba miec aby zakladac topik " a inne mamusie na mnie krzywo patrza" :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 2, 2011 nie mam kompleksow, mozna znalezc tutaj duzo gorsze topiki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Knunia 0 Napisano Listopad 2, 2011 Nie chcę być nie uprzejma albo nie mila moze moje podejscie jest rasistoskie ale wydaje mi się że moze dlatego na Was patrza bo Twój partner wziol sobie Polke z dzieckiem i to ich "razi" wiesz o co mi chodzi przepraszam że tak pisze ale moze w tym jest problem tu wiekszosc to samotne matki(bynajmniej w Irlandii) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość amnie sie wdaje ze Napisano Listopad 2, 2011 jednak autorko masz kompleksy, zobacz baddel napisala sama prawde i juz czujesz sie tym urazona tak samo jak tym, ze dziwnie na ciebie patrza rodzice ktorych widujesz tylko na wywiadowkach - no a moze patrza bo cie nie znaja i chca wiedziec kto to? to normalne,ludzkie. inna panna ci napisala porownanie do sytuacji gdy do polskiej szkoly przychodzi mloda rumunka i juz znowu piszesz, ze ci ubliza etc. no litosci, jesli odbierasz to jako ublizanie to nie dziwi mnie, ze spopjrzenia obcych ludzi odbierasz jako dziwne czy lekcewazace itd. masz kompleksy i to spore lepiej zagadaj do jednej czy drugiej mamy, daj sie poznac, nawiaz zanojoosci to i "dziwne" spojrzenia sie skncza :O sorry za bledy i literowki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 2, 2011 dobrze, wszyscy wiedza lepiej czy mam kompleksy czy nie:o to nie jest tylko moje odczucie,ale mojego faceta tez,a on nalezy do osob pewnych siebie i silnych psychicznie,ale zaraz sie penie dowiem,ze on tez mam kompleksy bo wy analize ludzkeij psychiki robicie wedlug jednego postu. Dodam,ze owszem rozmawiam z mamami,ale nie ze wszystkimi, w ogole nie wiem po co mam sie tlumaczyc przed krytykantkami:o:o powtarzam, prosilam o opinie inne mamy, nie o krytyke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 2, 2011 poza tym, z igly zrobily sie widly, nie spedza mi to snu z powiek, po prostu zapytalam, nie mozna zapytac, mozna przeciez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Knunia 0 Napisano Listopad 2, 2011 Znam jedna polke ktorej na samym poczatku nie lubialam bo strasznie zadzierala nosa takie mialam bynajmniej wrazenie ale jak się poznalysmy okazalo się że jest sympatyczna osoba moze wlasnie one Ciebie tak spostrzegaja jestes osoba ktora zna angielski b.dobrze wiec nie powinnas miec problemu żeby do kogos zagadac i pogadac o pogodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sliczna sh Napisano Listopad 2, 2011 http://allegro.pl/spodnie-dresowe-mariquita-i1911809832.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 2, 2011 moze sprawiam takie wrazenie ale to takie ocenianie ksiazki po okladce, no ale niewazne, lepiej juz nic nie mowie, bo znowu wyjdzie,ze mam niska samoocene. lece do fryzjera, pa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość DFGFDGDFGMNBVC Napisano Listopad 2, 2011 Mam 6 dobrych kolezanek polek. Wszystkie maja dzieci, i tylko jedna z nich ma bardzo odbry konatkt z mamuskami w szkole. Mam na mysli to ze wlasnie stoja sobie wszystkie w tej jednej grupce. dlaczego pozostale mimo iz znaja jezyk, nie czuja na tyle wygodnie zeby pchac sie wprost do angielek. Mysle ze powod jest prosty...zadna z tych angielek nie probuje tak naprawde z nimi rozmawiac,zdawkowe hello ,how are you blabla.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dori28 0 Napisano Listopad 2, 2011 Hm...uwazam że itak jestes w tej lepszej sytuacji bo potrafisz rozmawiac w j ang. Pytanie było o presje oczywiscie sa kobiety ktore maja tak samo jak TY.Nastepna sprawa jak ktos się spoznia na jakies spotkanie to proste ze wszyscy musza spojrzec kto zakluca zebranie nastepnym razem po prostu się nie spozniaj i wejdz że wszystkimi razem unikniesz wtedy glupich spojrzen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 2, 2011 spoznilam sie, bo ninia nie przyszla na czas, tak naprawde jestem bardzo punktualna osoba:) ale tak, wiadomo, kazdy zerknie jak ktos wchodzi do pokoju spozniony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Prezes Wertyp 0 Napisano Listopad 3, 2011 knunia ma racje. wziol polke z dzieckiem i stad ten ostracyzm. w sumie to tylko pokazuje desperacje wyspiarzy. sorry, ale taka prawda. byle tylko miec fajne babke do lozka. a wyspiarki te ladniejsze sa juz zajete albo strasznie wybrzydzaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 3, 2011 tak prezes, masz racje jestem brzydka i nikt mnie nie chce, tylko glupi R bo bardzo zdesperowany, zdziwilbys sie gdybym pokazala ci jak wygladam. masz problem z tym,ze polki wiaza sie z obcokrajowcami i pokazujesz to na kazdym kroku, przy czym zawsze dodajesz,ze to nie twoja sprawa,wiec jak to nie twoja sprawa to po co sie tak udzielasz?jakby ci to nie przeszkadzalo, to zamknalbys dziub i pilnowal wlasnego nosa, w sumie nie dziwie sie,ze polki wola anglikow, po tym co ty wypisujesz, to widac,ze cie to boli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 3, 2011 moze i wiekszosc anglikow czy tam ogolnie brytyjczykow jest malo atrakcyjna ale moja proznosc nie pozwolila by na to zeby wziac sobie byle jakiego wiedzac ze stac mnie na cos lepszego. a moze by wypadalo tak przestac robic z siebie ofiary co? troche charakteru ludzie, i tobie prezes tez, chcesz piekna brytyjka to sobie taka szukaj i ja tak skoluj zeby cie zechciala. uwazasz, ze cie na to nie stac? za slaby jestes? a ja uwazam ze mnie stac na przystojengo, fajnego obcokrajowca, nie biore pierwszego scierwa z brzegu tylko dlatego ze ma kase, albo ze mnie chce, zawsze mialam duze powodzenie (glownie ze wzgledu na moj charyzmatyczny charakter) wiec i to wykorzytuje. prezes wez sie w garsc i nie marudz juz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kto jak kto Napisano Listopad 3, 2011 Moim zdanie (mozesz się z nim nie zgadzac) polki sa latwe pomachaj im pieniedzmi przed nosem i od razu nozki rozkladaja (taka tradycja polska) a powiedz takiej że jest ku...wa to oczy wydrapie smiesza mnie te wasze wszystkie wypowiedzi ktos gdzies napisal brytyjczyk jest lepszy no pewnie że lepszy bo kto by wytrzymal tego waszego pier....enia niech mi ktora odpowie czego to niby brakuje Polskim mezczyzna?!!!acz kolwiek powinni bydz szczesliwi że wiekszosc kur...w wyjechalo się rozmnarzac z pol deb...ami wy chodziaz wiecie czemu granice pootwierano żeby takie lase na kase wymieszaly krew bo za duzo nienormalnych się rodzilo tylko rzad nie wzioljednego pod uwaga z kur...y i pol gowkuw i tak nie bedzie niczego normalnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 3, 2011 wlasnie sam sobie odpowiedziales czego nam brakuje w facetach twojego pokroju (bez wgledu na narodowosc) - szacunku! tak sobie tlumacz polglowku, pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Prezes Wertyp 0 Napisano Listopad 3, 2011 vanillasky.. - zle mnie zrozumialas. ZDZ - mozesz miec fajnego angola. jesli tak, to wyjatek. zasada jest taka - fajna polka z niefajnym anglikiem. nie ma co owijac, niech powiedza prawde, co decydowalo. kasa, bo chce zostac w UK, bedzie mi latwiej. po co te sciemy, ze niby tacy fajni itp. nic nie mam do takich zwiazkow, ale razi to, ze niby wybierani sa ze wzgledu wizualnego czy charakteru. to klamstwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 3, 2011 prezes --> nie ma takiej zasqdy, to sam sobie wymysliles. chociaz jest jakis sens w tym co piszesz musze przyznac, chociaz ja na to nie patrzylam, jestem zbyt dumna zeby chciec na kims polegac i zdania, ze do wszystkiego dojde sama. wiesz jaki jest glowny plus? ze dziecko ma lepszy start i dziadkow na miejscu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość D.BillI Napisano Listopad 3, 2011 dziwne jest to, że pretensje są do kobiet zamiast do natury - przecież to ona tak urządziła, że facet wybierze kobietę ładną i zgrabną, bo to oznacza lepsze geny ewentualnego potomstwa, a kobieta kasę, bo to stanowi o zapewnieniu bytu temuże... to tak generalnie i w skrócie ofkoz, bo zboczenia bywają najróżniejsze... a to co i rusz jakieś żale, że kobiety to materialistki pffff to nie nasza wina:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vanillasky.. 0 Napisano Listopad 3, 2011 d.bill swietnie powiedziane, faceci to wzrokowcy i zawsze patrza na to,zeby kobieta byla atrakcyjna,a co za tym idzie mysla o potomstwie z ta wlasnie kobieta, bo z brzydka dzieci nie chcialby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szanowny Prezes Wertyp 0 Napisano Listopad 3, 2011 dzieki. o to wlasnie mi chodzilo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 3, 2011 i to zadna niespodzianka ze zalozenie rodziny z brytyjczykiem w uk jest bardziej "oplacalne" dla kobiety a szczegolnie ich dzieci niz z polakiem ktory musi na wszystko od nowa zapracowywac. chociaz nie zawsze.. wszystko zalezy od ambicji wybranka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żałosne materialistki Napisano Listopad 3, 2011 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dori28 0 Napisano Listopad 3, 2011 Myslalam że sa tutaj bardziej ambitne kobiety mylilam się wystarczy tylko was sprowokowac i wy już piszecie bzdury czasem jest się lepiej nie odezwac niż palnac jakas glupio madra wypowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 3, 2011 taaaak.. lepiej z dzieckiem pod mostem mieszkac bo ukochany nie ma ambicji. a moze jeszcze to kobieta ma utrzymywac nieroba? ja chce tylko godnie zyc, mozecie mnie nazywac materialistka, prosze bardzo. kasa sie liczy. sama miloscia dzieci nie wyzywisz. koniec kropka. jak nie mialam dzieci tez tak mowilam, ze milosc sie tylko liczy. gowno prawda. bycie odpowiedzialnym rodzicem to miedzy innymi zadbanie o dobro materialne rodziny. chociaz kurcze tak dzisiaj mnie akurat naszlo ze raz kasa jest a raz jej nie ma. nic nie jest w tym zyciu pewne. niestety.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 3, 2011 kiedy ja poznalam mojego faceta, to on pracowal w administracji i jezdzil renault clio. ale wiedzialam ze jest inteligentny, ambitny i to mialo duzy wplyw na to ze zdecydowalam sie zalozyc z nim rodzine. ambicja i inteligencja to jeden z glownych zalet mezczyzny (nie mowie ze jedyne. zebyscie sie nie czepiali znowu slowek :P ). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Knunia 0 Napisano Listopad 4, 2011 ZDZ mam do Ciebie pytanie nie mam kogo się za bardzo zapytac(żeby się nie smiali ze mnie) a potrzebuje żeby mi ktos doradzil pisalas na ktoryms z topikow że znasz się na informatyce ja jestem kompletnie zielona nie mam zadnej wiedzy na temat komputerow a chcialabym kupic synowi komputer stacjonarny albo laptopa moze co bys polecila oczywiscie jak mozesz syn ma 10lat i kwote przeznaczylam tak 400 ale moze być troche drozszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zdesperowana Domowa Żona 0 Napisano Listopad 5, 2011 knunia --> a masz cos na oku, pokaz no to ci powiem czy dobry.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach