Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie chce mi sie logowac

czy ja zle karmie mojego syna?

Polecane posty

zglupialam dzis. poszlam zwazyc i zmierzyc mojego malucha (uk), na koniec rozmowa pytania i doszlo do jedzienia. ona mowi do mnie pytajaco-ma 3 posilki w ciagu doby i przekaski...? moje dziecko je rano owoce w poludnie obiad popoludniu cos na mleku(ze 150ml) budynie kaszki itp. po kapaniu mleko 240 i nad ranem mleko 210...czy ja go zle karmie?

Gość dotiuszka
a nie za dużo tych mlecznych poduktów? Mleko, budynie, kaszki...omg

Gość D.BillI
trzeba się było dopytać, co 'autor' miał na myśli z broszury od HV mogę Ci w skrócie napisać: 1 posiłek śniadnie - płatki lub owsianka na mleku, kawałki owoców 2 posiłek lunch - jajecznica, fasolki , tost albo zupa albo albo spagetti albo jogurt z owocami 3 posiłek - obiad - czy tam ichnia kolacja w sumie - coś jak nasz obiad, czyli mięsko z pyrą i warzywem - wszystko oczywiście przetarte albo rozdrobione o to chyba babka pytała, a przekąski to już róznie

Gość potrava bezmiesna
Mnie sie wydaje, ze ta osoba miała na myśli 3 posiłki typu warzywa z miesem czy kaszka, a te "przekaski" to jakieś owoce, jogurty czy cos takiego. Tak że ja to samo wychodzi, tylko dla ciebie to posiłki, a dla tego człowieka - przekaski, bo np. mniejsze albo coś Swoją drogą - twój syn się urodził dokładnie w ten dzień, co moja córka :)

Gość potrava bezmiesna
Rok tez :) 23 lutego 2011, o godzinie 13.45

Czesc "nie chce mi sie logowac" . Mysle ze prawidlowo go karmisz.Ja karmie mojego podobnie,tyle ze nieco wieksze porcje,no ale moj bedzie mial roczek 11ego.Pozdrawiam.

Gość potrava bezmiesna
No proszę, aż sie wierzyc nie chce :)

Nie wiem co mialas na mysli mowiac "az sie wierzyc nie chce" . Rozklad posilkow mojego syna to: 6:30 mleko (pepti-ma alergie pokarmowa) z dodatkiem kaszki 240ml. 11 jogurt sojowy z owocami + pelnoziarnisty tost. 13 owoce+ chlebek ryzowy. 15:30 obiad - warzywa z miesem lub ryba i 2 razy w tygodniu zoltko jajka-po biaklu ma wysypke. 20 kaszka glutenowa 240ml . 24 lub 1 w nocy - zalezy kiedy sie przebudzi doztaje mleko z dodatkiem kaszki bananowej 210ml

Nie wiem co mialas na mysli mowiac "az sie wierzyc nie chce" . Rozklad posilkow mojego syna to: 6:30 mleko (pepti-ma alergie pokarmowa) z dodatkiem kaszki 240ml. 11 jogurt sojowy z owocami + pelnoziarnisty tost. 13 owoce+ chlebek ryzowy. 15:30 obiad - warzywa z miesem lub ryba i 2 razy w tygodniu zoltko jajka-po biaklu ma wysypke. 20 kaszka glutenowa 240ml . 24 lub 1 w nocy - zalezy kiedy sie przebudzi doztaje mleko z dodatkiem kaszki bananowej 210ml

Gość potrava bezmiesna
Miałam na myśli, że dziecko autorki i moje urodziły się w odstepie minuty

ewula dzieki, ja nawet jakbym chciala dac wiecej to nie zje wiec na sile nie bede mu dawac . a jednak widzisz tylko minuta roznicy heheh fajnie jest spotkac taka mame co rodzila o tym samym czasie:))