Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

miłość aż po grób

Polecane posty

Gość gtrf oj przesada
oj nie sądze , mylne znam wielu którzy żyją w zwyczajnych zwiazkach , ale w rzeczywistości kazdy ma swoja drogę i partnera

Gość basiabbbbzy
rzeczywistość, ja takiej chcę i ją będę mieć..:)

moi rodzice się kochają już ponad 20 lat, co prawda do grobu jeszcze daleko to zależy z której strony patrzeć...z tej - czy tamtej :P ile zarabia grabarz ? garbarze to wolontariusze z czystego serca :classic_cool: Niedościgłe marzenie. Nie ma czegoś takiego... jeżeli zlikwididujemy też marzenie - nie będzie niczego...:P http://www.youtube.com/watch?v=zOzNS_nDJsw

Gość wiktoria88
moi rodzice są razem już od 30 lat :)

"Niedościgłe marzenie. Nie ma czegoś takiego..." To, że ty nie potrafisz tak kochać , to nei znaczy, że inni nie chcą i nie będą :)

pytałem z ciekawości... jak będziesz miał ochotę zarezerwować sobie miejsce , to się dowiesz ;) w razie czego dowiedz się szybciej , by nie zaskoczyło to potem kieszeni Twojej wybranki serca...:classic_cool:

Fikuśna, naucz się w końcu czytać. Nie napisałem, że miłość nie istnieje tylko, że nie trwa wiecznie.

baldur-->Nie trwa wiecznie, bo nie umiesz jej pielęgnować 🖐️ Nawet Leon Zawodowiec wiedział że kwiatki trzeba podlewać :O

Fikuśna a dlaczego zakładasz, że to ja nie pielęgnowałem?

miłość aż po grób Jesli grob sie pospieszy... :)

"Fikuśna a dlaczego zakładasz, że to ja nie pielęgnowałem?" --> Nie zakładam, trzeba chęci z obu stron. "Leon zawodowiec to zarabisty z Jean Reno" no ba! ;)

teraz powarznie Rudy777777 ma racje Milosc nie zna ograniczen w poswieceniu, oddaniu, wiernosci i w czasie oczywiscie tez