Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dusia1234

jestem w ciazy a za jakie badania bede musiala placic?

Polecane posty

witajcie Drogie Mamy (: Otóż jak to w temacie chciałabym sie dowiedzieć za jakie badania sie płaci,za wsyzstkie cy tylko wybrane? i czy badania, które wykonywane sa w szpitalu tuż przed porodem też sie płaci czy nie?jezeli tak to jakie orientacyjnie sumy?

jeżeli będziesz chodzić do prywatnego lekarza do za wszystkie badania będziesz musiała płacić a jeśli na nfz to za żadne. ja chodziłam na nfz i za nic nie płaciłam

Gość lawenda291
nieprawda, ze jak na NFZ to sie za zadne nie placi-NFZ nie refunduje np badania na toksoplazmoze,cytomegalie, przeciwciala rozyczki....i za te badania trzeba placic i to calkiem sporo:O

ja chodze na nfz i za nic nie placilam-za toxoplazmoze tez nie. Na rozyczke bylam szczepiona a o cytomegaliach nie slyszalam nawet

to ja widocznie nie miałam tych badań bo naprawde za nic nie płaciłam. ale u wszystkich ciężarnych się je wykonuje czy jak są jakieś wskazania?

Gość zyskad
gin nie zlecil ci badania na cytoqmegalie? Gratulacje dla gina. Apozniej zastanawiaja sie czemu poronila... autorce postu zycxe zdrowia i spokoju w ciazy i sugeruje zapytac gina o badania na cyto.

Ja miałam robione chyba wszystkie możliwe badania ostatnie miałam robione na paciorkowca. I za żadne nie płaciłam . A mój gin przyjmuje i na nfz i prywatnie

Ja chodziłam prywatnie za wszystkie badania płaciłam. Miałam robiony tylko mocz,morfologię,cukier oraz ustalenie grupy krwi. Po latach dowiedziałam się dopiero ile badąń nie miałam zrobionych! A ja skąd miałam wiedzieć że coś jest nie tak.Nikt mnie nie poinformował,zaufałam lekarzowi.Całe szczęscie teraz mam już innego lekarza!