Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ach i och

LOKATA W GETinBank - bać się czy się nie bać ?

Polecane posty

Gość FuckMe
hahaha czyżby brakło argumentów???? a takie rzeczy dzieją się w każdym banku szkoda że nie podasz linka jak ostatnio wyszło iż w PKO pracownice zdefraudowały pare milionów złotych

I powtarzam, jest wiele ofert lepszych niż Getin z banków o znacznie wyższej wiarygodności. Tutaj zestawienie wszystkich: http://oprocentowanielokat.pl Nie wiem czemu, ale Getin kojarzy mi się ze słynną Bezpieczną Kasą Oszczędności pana Grobelnego. To też było takie polskie i wiarygodne, a nagle bańka pękła i ludzie zostali bez kasy. To nie są czasy dla małych banków bo realia ekonomiczne są straszne. Wolny rynek, ale po co ryzykować niepotrzebnie? Dla jakiej korzyści?

No i? PKO ledwo to zauważyło, a Getin mógłby nie wytrzymać takiego skoku. Linki to ja ci mogę podać jak 2 lata temu Getin był już na skraju bankructwa. Czemu o tym nie powiesz?

Gość maturks4
Na funduszach teraz się umoczy do najmniej 20 % kapitału. Nawet na stabilnym

Gość FuckMe
tia to widzę że ty żyjesz czasami komuny bo teraz każdy bank ma gwarancje bankowe i nie sądzę aby autorka czy autor chciał założyć lokaty na ponad 400 tyś a jesli chodzi o banki to ostatni upadł 10 lat temu wiec jak nie wiesz co piszesz to nie pisz. A tobie autorze autorko polecem przejsc sie po bankach ktore masz u siebie i zapytac a nastepnie wybrac najbardziej atrakcyjna oferte.

Gość FuckMe
i nie daj sie namowic na fundusze bo to bardzo ryzykowne w obecnej sytuacji gospodarczej

Za gwarancje na papierze to ja podziękuję. Prawo bankowe to magma i mało kto wie co tak naprawdę miałoby miejsce gdyby bank upadł. Brzmi to jak zwykły bełkot marketingowy, którego nie sposób obalić dopóki ktoś nie zapozna się z dobrze ukrytymi kruczkami. Zamiast gwarancji wolę duży bank. W moim przypadku poza Polską wręcz :) I na tym koniec bo autorki już dawno nie ma. Pewnie ma na wiosce tylko Getin więc i tak wejdzie w tę ofertę. I pewnie wszystko będzie ok :) EOT.

jestem i cały czas czytam nie wypowiadam się, bo nie posiadam tak dużo informacji jak WY nie mieszkam na wiosce, mam dużo banków, ale Getin otworzył się stosunkowo niedawno

Gość FuckMe
tak jak poradziłam na poczzątku przejdź się po paru i wybierz najlepszą ofertę dla siebie, niekoniecznie to musi byc getin

Temat jest o lokatach, ja napisze jednak o kredycie w getibanku. Koleżanka brała tam kredyt hipoteczny za zakup mieszkania. Czy uwierzycie że dopiero po podpisaniu umowy, wypłacie kredyty klient pierwszy raz dowiaduje się, że pierwsze raty kapitałowe to 19zl/msc w racie 1100zł? Ja uważam, że to ogromne przegięcie. Klient dowiaduje się dopiero PO podpisaniu umowy (około 2 tyg po) że w pierwszym roku spłaci tylko 180zł kredytu ze 180tys? Dla mnie to kompromitacja.