Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalifornikacjon

A wy jesteście ładni/ne?

Polecane posty

Gość kalifornikacjon

Względem społeczeństwa jakie macie oceny za wygląd? Ja jestem farciarzem bo około 7-8/10 głównie za ryja bo za sylwetkę to może punkt mniej, ostatnio nie pracuję nad sobą i brzuch już nie jest płaski

Gość wena wena dżentelmena
kalifornikacjon wena wena

Gość jestem ladna podobno
Mówia,ze mix Belluci i urbańskej.

Według innych jestem ładna nawet podobno bardzo, ale sama wiele bym w sobie zmieniła gdybym mogła i mogę się ocenić jakieś 6/10 :)

Gość ogarnieta6454
S_M nie muszę być ładny, wystarczy, że jestem dobry w te klocki To nie wystarcza

S_M wystarczy ze jestem... Rety czlowieku to nie piaskownica i plac zabaw ze umiejetnosci zabawy klockami moga zastapic urode, a czy taka umiejetnosc widac na pierwszy rzut oka? chyba ze z jezykiem na brodzie wlepiasz cielecy wzrok..

Gość Xutas
To prawda - Wielki Xuj to podstawa, człowiek się wstydzić nie musi,a partnerki są zakłopotane, no i polecają od razu następnym koleżankom. Co zrobić takie teraz czasy....

[zgłoś do usunięcia] Zadziora na maxa uwielbiam pseudo facetow ktorzy po lozkowej gimnastyce sila sie ostatkiem sil i pytaja "dobry jestem???" nie nasza wina ze nie eliminujesz dupków w przedbiegach :classic_cool:

Gość Xutas
Zaliczyłem wszystkie najładniejsze koleżanki z roku, z akademika i z okolicy - same się pchają. Niby to nie ma znaczenia, ale każda chce spróbować.

Gość Xutas
Każda mówi że wymiar nie ma znaczenia, ale zarazem lubi być wypełniona po brzegi..... Ja to lubię, przynajmniej często mogę rozładować stresy...

Kto jak lubi to rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje,, Wiesz nie tylko sztuka miec wielkiego h.. sztuka jest aby inni nie mysleli ze znalazles go na smietniku,

Gość Xutas
Wszyscy koledzy chcieliby adres tego śmietnika :)

Gość Xutas
Teraz biorę się za co ładniejszych kolegów bo też jestem homoseksem:P