Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 8888888888

mężczyzny pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość 8888888888

Wpadłem jak śliwka w kompot - zakochałem się w nieodpowiedniej dziewczynie, czytaj - zajętej (mimo że jej się nie układa itd. mniejsza o to), usłyszałem od niej, że jest rozsądna i nie szasta uczuciami na lewo i prawo? I mam takie pytanie do Was bo już parę razy słyszałem coś podobnego w stylu "nie chcę się zauroczyć" albo tak jak napisałem powyżej - czy to można kontrolować, czy Wy to kontrolujecie i wy wybieracie/kierujecie uczuciami? Zastanawiam się czy tak można a jeśli tak to jak? Ja wiedziałem, że jest zajęta a jednak sam się wkręcałem, nie potrafiłem się powstrzymać przed uczuciem...

Gość dfghjkjhgfdfghjkl
hmmm :) to miłe

Gość dfghjkjhgfdfghjkl
nieodpowiednia bo zajęta "tak? czy coś więcej

Gość 8888888888
nieodpowiednia bo zajęta rzecz jasna. Zresztą już wyjaśnione wszystko, powiedziała NIE i mi ciężko teraz. I tak się zastanawiam czy to można kontrolować jakoś...przecież wiedziałem że ma kogoś a i tak się wkręciłem, a już parę razy słyszałem właśnie "podoba mi się ale nie zaangażuję się bo..coś tam coś tam", też bym tak chciał, dlatego pytam czy jest to możliwe i jak to zrob

Gość ujmkjmhjyguikujh
jesli bedzie miedzy wami jakiś kontakt to zawsze uczucie bedzie potęgowało

Gość virescens
Trudna sprawa, ale jak tamta strona nic to daruj sobie szkoda czasu , skup sie lepiej na sobie. Zaimponuj jej czymś naprawdę i powiedz że to tylko dla Niej robisz. Nie znam kobiety oprócz zakochanej na zabój która by sie temu oparła.

Gość gośa
zgadzam sie z ujmkjmhjyguikujh, powinneś zerwać kontakt z nią całkowicie. Po jakimś czasie uczucie zniknie i przestanie boleć, znajdziesz wtedy dziewczynę, która będzie dla Ciebie.

Gość gbghnhju,uebgh
Miałam podobnie i jakoś przekreciło mnie w druga stronę, po prostu jesli pan wyjaśni i nie da za wygraną to zdecydowania wygra

Gość rfthgtrhgcfgbgbgbgh
hmmm ...a kogo ona ma ? Wiesz?Powiedz o swoich uczuciach najczesciej to one wygrywaja tak ja wyzej

Gość 8888888888
Zdecydowałem że nie będę się "zarzynał", bo to takie wymuszanie uczucia na kimś, nie to nie, chciałbym żeby coś się urodziło tak po prostu, z jednej i z drugiej strony, nie wiem czy dobrze myślę. W każdym razie mam nauczkę na przyszłość, no i wracając do pytania, bo trochę schodzicie z tematu. Czy da się pokierować jakoś rodzącym się uczuciem, skoro się nie ma pewności do odwzajemnienia. Nie chciałbym jeszcze raz czegoś takiego przerabiać bo boli jak cholera.

Gość 8888888888
Powiedziałem co czuję i usłyszałem odpowiedź NIE, nawet jak "będę się starał", więc sprawa chyba jasna

Gość rfthgtrhgcfgbgbgbgh
wszystko jest możliwe ,

Gość [polikujjyukilk
a nie ma innej?

Gość 8888888888
To znaczy co? Mam się katować i trwać w nadziei? Chyba nie wiesz co mówisz, jak ktoś czegoś takiego nie przeżył :)

Gość [polikujjyukilk
zycie przed Tobą nie jedna znajddziesz

Gość [polikujjyukilk
porozmawiaj jeszcze raz

Gość sny o przyszłości
skokietowała Cie....no cóż, to Twój wybór, myślę że Ona bawi się

Gość ojej ojej ojej :)
mam podobnie zaintrygował mnie pewien facet i mam podobny problem :) wiec witaj

Gość tak to jestteder
bo niektórzy faceci nie wiedza jak podejśc i odwrócic sprawe kota ogonem , a szkoda , poniewaz kobiety tego chca anie potrafia a poza tym czekaja na kolej ze strony meżczyzny

Gość 8888888888
Ale o czym wy mówicie?:) Ona powiedziała mi NIE, że chce to zostawić tak jak jest i tyle, spytałem się czy nawet jeśli będę się o nią starał czy to coś da odpowiedziała NIE, więc co, mam dalej działać? A pytanie było z innej beczki ;)

Gość 898767YHJHJ
TO Z CZYM MASZ PROBLEM NIEDOJRZAŁY PSYCHICZNY IDIOTO!! SKORO ODMÓWIŁA

Pytałeś kobiety, jednak pozwolę sobie też na swoje 3 grosze. Kiedy uczucie jest w miarę spokojne, wtedy można dużo kontrolować. Jednak sam (oraz z opowieści kobiet) znam kilkanaście różnych "miłości". Ludzie piszą "zauroczenie", "grom z jasnego nieba", "zaślepienie", "jedność umysłów". Całe biblioteki są zapisane różnymi rodzajami miłości. Jest miłość z rozsądku, jest miłość obsesyjna ... Tylko Twoja kobieta wie jaka to miłość (czy jest) i na ile umie ja kontrolować. Znane są przypadki zakochania w 2 osobach, jest miłość platoniczna. Podsumowując - każdy stan jest trochę inny, każdy ma też inny poziom świadomości (kontroli), każdy ma swoja dynamikę. Uważam, że nie ma 2 takich samych miłości. Każdy z nas jest inny, ma inne korzenie, trochę inny model miłości.