Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarz

Mimika faceta/spuszczanie glowy

Polecane posty

Gość katarz

Co mysli facet, gdy moja kobiete na ulicy (KTOREJ NIE ZNA OSOBISCIE, ale kojarzy) spuszczajac glowe w dol? Jesli czlowiek robi taki gest, znaczy to jakas reakcja emocjonalna byla. Niewatpliwie co wtedy pomyslam/odczul. Chlopak nie jest niesmialy. a) mysli, ze on sie jej podoba, ale unika kontaktu bo nie chce jej zrobic przykrosci b) inna odp.- jaka? Czy to mozliwe, ze nie chce jej znac?

Gość katarz
odpiszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Lotk
gapi się na cycki

- jest chamem bez kultury - onieśmielasz go :O - nie poznał Ci,e i głowę spuścił, bo nadepnął/zauważył coś - nie chce Cię znać

Gość katarz
czesc, dzieki za odpowiedzi ;] Nie jest chamem bez kultury, wrecz odwrotnie. I nie gapi sie na cycki, moze na swoje buty. lol Wyglada to tak, jakby nie chcial zeby dziewczyna go zauwazyla- ale dlaczego? Nie rozumiem, dlaczego nie mozna normalnie przejsc obok tej osoby i po prostu to olac. Czy to mozliwe, zeby nie chcial jej znac, bo mysli ze on sie jej podoba? Dziewczyna gapila sie na tego faceta na party HALLOWEEN, wiec w sumie moglby tak pomyslec. Co myslicie?

Gość mogłabyś chyba tak
nie podniecaj mnie, przez fakt, że się nad tym zastanawiasz ma ciekawą osobowość jak nie jest leszczem

Gość Mimika faceta
a) mysli, ze on sie jej podoba, ale unika kontaktu bo nie chce jej zrobic przykrosci

Gość Mimika faceta
przykrosci - pytanie dlaczego ?

Gość katarz
nie zastanawialam sie na tym dlugo, ale ciekawi mnie co sobie o mnie mysli. Kim jest dla Ciebie leszcz?

Gość katarz
mimika faceta, przeciez napisalas ze ona sie na niego gapila, wiec moze dlatego. ??? jak oni mysla

Gość katarz
jesli dla Ciebie leszcz to czlowiek aspoleczny to on nie jest leszczem. Ma duzo znajomych i jest bardzo towarzyski.

Gość katarz
odpiszcie !!!

Gość Mimika faceta
dla mnie nikt nie jest leszczem, raczej porównuję to, do żargonu ludzi, którzy tym słowem oceniają ludzi: niesmiały, zakompleksiony, a może pełen uznania dla Twojej osoby - ze względu na Twój charakter, urodę jednym słowem, cechy które należą do zalet...lub odwrotnie...hehe

Gość Do skarba
ile ma skarb wzrostu - Ty?

Gość katarz
w takim razie na pewno nie jest leszczem. nie jest czlowiekim zakompleksionym ani niesmialym, zreszta napisalam to powyzej. czy to mozliwe, zeby spuscil glowe i nie chcial zeby dziewczyna go zobaczyla, dlatego bo mysli ze on sie jej podoba i nie chce jej znac?

Gość katarz
do skarba- jak odpowiedz na moje pytanie to powiem ci ile mam hehe

Gość Paniczka.wka
heiehiehihhe ale kurva żeś trzepał konia pisząc to zdanie jakieś bez sensu : Co mysli facet, gdy moja kobiete na ulicy (KTOREJ NIE ZNA OSOBISCIE, ale kojarzy) spuszczajac glowe w dol? KURVVVVVVVVVA Co myśli, gdy ... ? co dalej?

Gość Do skarba
moja skromna odpowiedź - mojej mało skromnej osoby brzmi: tak

Gość katarz
ja jestem malo skromna?

- może miał z nią romans - może ma teraz romans - może go podrywała a on jej nie lubi - może ona go nie lubi - może on jest jej coś winien - może ja zgwałcił, upokorzył - może byli na imprezie i mieli jakiś szybki numerek - może on kiedyś zarzygał się jej na spódnicę Na pewno unika z nią kontaktu wzrokowego - czyli nie chce z nią mieć kontaktu. Jednak DLACZEGO nie chce, tego musisz dowiedzieć się sama - od niego lub od niej. Ja nie dysponuję magiczną szklaną kulą ...

Gość Do skarba
widocznie to jest odpowiedź przeznaczona nie dla tych oczu...

Gość Paniczka.wka......
jakiś żenujący prawik podnieca sie kontaktem wzrokowym...o mój BOŻE nie wiesz że można podejsc do chlopaka/laski i zagadac?

Gość Mimika faceta
Jacek, ile tak naprawdę zmieści się na płycie DVD czy to jest ok 4,3 Gb, pan w czerwonym garniturze pyta?

Gość katarz
nie mieli romansu, dziewczyna tylko gapila sie na niego na imprezie a ona na nia. myslicie, ze unika kontaktu bo jest prawikiem?

Gość katarz
a moze on unika kontaktu, bo sie nie znaja ale gapili sie na siebie na imprezie?

katarz. Czy czytałaś mój post? Czy Ty chcesz jednym gestem głowy ocenić czy jest prawikiem? Ile ten facet ma lat?

Gość Mimika faceta
Na pewno unika z nią kontaktu wzrokowego - czyli nie chce z nią mieć kontaktu Jacek nie obraź się - mam inne zdanie...Ty jednak masz braki

Gość katarz
ma 25 lat!

Gość Mimika faceta
WYSŁANIE ODPOWIEDZI TO NIE JEST POST!!! jazda do tablicy

Gość Mimika faceta
Ja nie dysponuję magiczną szklaną kulą ... ale wszystko robisz aby ją zdobyć...hehe