Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grysikowapanienka

jak odróznić wymioty od ulewania

Polecane posty

Gość grysikowapanienka

u miesięcznego dziecka?

Gość no jak to jak?
nigdy nie wymiotowałaś? Wymioty są nagłe, chlustające. A ulewanie , hm jakby to napisać, wypływanie nadmiaru pokarmu

Gość kasss99887
dokładnie, wymioty u maluszka to takie chluśnięcie na odległość. Jeśli masz wątpliwości to pewnie nie wymioty bo nie da się tego pomylić.

Dziecko przy wymiotach zanosi sie lekko i takie wlasie chlusniecie.poza tym to jest taka lekko przetrawiona serwatka o kwasnym zapachu. Ulewanie jest delikatne a pokarm mnie strawiony i dziecko sobie w sumie nic z tego nie robi. tez mysle ze ulewa twoj maluch bo jak moja coreczka kiedys zwymiotowala mm (najadlam sie zurku i nie chciala cycka) to naprawde sie przestraszylam ;)

Dziecko przy wymiotach zanosi sie lekko i takie wlasie chlusniecie.poza tym to jest taka lekko przetrawiona serwatka o kwasnym zapachu. Ulewanie jest delikatne a pokarm mnie strawiony i dziecko sobie w sumie nic z tego nie robi. tez mysle ze ulewa twoj maluch bo jak moja coreczka kiedys zwymiotowala mm (najadlam sie zurku i nie chciala cycka) to naprawde sie przestraszylam ;)