Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochanawkierowcy

Zakochałam sie w kierowcy autobusu!!

Polecane posty

Gość zakochanawkierowcy

Jechałam autobusem z Nim jedyne 2 razy. To wystarczyło, by zwariować na jego punkcie. Pierwszy raz gdy go ujrzałam od razu mi sie spodobał, gapiłam sie na niego w trakcie jazdy, on tez na mnie spogladał, to bardziej potęgowało moje zauroczenie i podniecenie (jest niesamowicie seksowny). Na dodatek jest miły, nawet zagadał do mnie jak wychodziłam... dzisiaj mi sie snił. Był to bardzo erotyczny sen. Akcja zaczeła sie w autobusie a skończyła u niego w łożku. Nie wiem jak to zrobie ale musze sprawić zeby sen stał sie rzeczywistoscia :P Jestem taka podniecona, ze musiałam sie wygadać.

Gość zrozpaczona kafetreianka
jeśli to ten sam kierowca, z którym ja podróżuję...to składam Ci Kondolencje...jesteś bezguście :(

Gość a weź
Kierowca w autobusie, co zdazyc chcial na czas Do dech radio zglosnil i depnal mocno w gaz Bo w radiu swym uslyszal te sama piosenke Co Zosia ja sluchala, wiec nucil ten refren: Kocham cie, milosci daj mi znak Kochaj mnie la, la, la, la, la, la I kazdy z pasazerow zaspiewal razem z nim Bo ladny miala piosnka rym Kierowca autobusu przez okno wyjrzal swe Zobaczyl przez nie Zoske jak trzepie dywan ten Wiec zaraz sie zatrzymal - trzepaczke wzial jej z rak I zaczal walic w dywan, spiewajac piosnke ta: Kocham cie, milosci daj mi znak Kochaj mnie la, la, la, la, la, la A Zosia go ujrzala i pokochala go I juz za trzy miesiace byla jego zona Lalla la la la I juz za trzy miesiace byla jego zona :classic_cool:🖐️

Gość zakochanawkierowcy
zrozpaczona-to bardzo bardzo bardzo mało prawdopodobne :P Mam tylko problem, bo nie wiem w jakie dni on jezdzi :( wiem, że nie codziennie. Zdaje mi się, że w piątki. W ten piątek się o tym przekonam. Muszę coś zrobić w trakcie kupowania biletu by nawiązać z nim rozmowę. Może powiem mu że mi się śnił?:classic_cool:

Gość zakochanawkierowcy
Pomózcie! Co mam zrobić by go uwięzić w moich sidłach?

Gość zakochanawkierowcy
UP!

Gość a weź
sterroryzuj go pistoletem na wodę i porwij autobus wraz z pasażerami:classic_cool:🖐️

Gość zakochanawkierowcy
odpada :( może jakieś inne pomysły?:)

Gość zakochanawkierowcy
up

Gość zakochanawkierowcy
bede podnosic do skutku

Gość zakochanawkierowcy
własnie pytam jakie!

Gość allalallallaal
Co Ci tu napisać.. Pewnie skończy się jedynie na fantazjach :) Bo podoba Ci się z wyglądu, ale może w życiu jest gburem ;) Nie radzę być nachalną i mówić, że Ci się śnił. Faceci nie lubią czuć się, że nic nie zrobili a mają już dziewczynę w garści ;)

Gość zasmucamethisfact
hej kochana mialam prawie identyczna historie mieszkam w hiszpanii i codzien jezdzilam do pracy autobusem..czesto dosyc wiozl mnie bardzo przystojny hiszpan wiek ok trzydz. spogladalam na niego on na mnie mialam erotyczne brudne mysli przed snem ukladalam sobie historyjki z seksem i nim w roli glownej ax tu pewnego dnia wysiadajac poprosil mnie o nr telefonu i tak to dzzs jest moim mezem..zartuje nr mu nie dalam powiedzialam ze sie spiesze za to tym ze sie mna zainteresowal stracil u mnie zaczelam myslec ze jest wolny bo nikt go nie chce ze ma zly gust no bo jak mu sie moglam spodobac ze cos nie tak z nim ze fajne dipy go nie chca to on chce mnie ..jestem fajna dupa ale w to nie wierze nawet jak to pisze ale ludzie sa innego zdania...no i doszlam do wniosku ze to tylko fantazja a gdy sie urzeczywistni juz nie jest tak kolorowo ps teraz napotkalam na swojej drodze mega policjanta zyje juz wyobraZEniami o seksie z nim od jakis 2 miesiecy...mmmmm yeahh haaaha

Gość allalallallaal
Zakazane lepiej smakuje.. :) Ja też dziewczyny ostatnio zobaczyłam takiego fajnego gościa :D Tak dbał o swoją dziewczynę, a ta się na niego zaczęła wydzierać i w twarz mu dała bez powodu a on taki przystojny, cierpliwy do niej a ona wariatka.. Echh :D:D:DD I chyba już nie są razem :D Ale zapomniałam jego nazwiska i nie mogę sobie tego wybaczyć :D Mówię Wam :D Fajny z wyglądu, opanowany, sexy :D Taki normalny gosciu, ale cos było w nim, co mnie ujęło.. achh..

Gość zakochanawkierowcy
to bład ze nie dałas mu numeru!!! ja bym sie nie wahała :classic_cool: ja tez mam bardzo brudne mysli na jego temat.....

Gość zakochanawkierowcy
nawet nie zobaczyłam czy ma obraczke na palcu...a jesli jest zonaty to wszystko legnie w gruzach! :(

Hmmm, myslę, ze cos jest w kierowcach, co przyciąga kobiety. Pracuję w firmie transportowej i sporo kierowców ma drugą albo i trzecią żonę, a do tego wielu z nich płaci alimenty na dzieci pozamałżeńskie. Więc jeźdź na twojej lini, spoglądaj na niego, śnij po nocach i to wszystko.

Gość gość
Kierowcy. Ach. Co oni w sobie maja? Ja tez mam swojego ulubionego. Zaluje tylko ze ma zone i 3 dzieci- sam mi o tym powiedzial...;-( i on tez pierwszy do mnie zagadal. A bylo to tak: jechalam rano z nim do szkoly, potem tez wracalam. A autobusie pusto wiec do mnie zagadal. Od tamtej pory nie moglam myslec o niczym innym. Kompletnie mnie zbajerowal. To jak mowi, jak sie uśmiecha, jak jest ubrany, jak wyglada... Mrr uwielbiam go. To bylo moje wrażenie po 1 rozmowie. Od tamtej pory zawsze jak sie widzieliśmy to gadalismy i wgl. On jest naprawde słodki. Dla mnie bylby idealnym facetem. Ale co mam zrobic? Wiem ze ma rodzinę i nie moge sie wpieprzac, bo ich chyba kocha. No ale jesli ich kocha to dlaczego zagadaduje i podrywa mnie? Wysadza mnie tam gdzie chce, wozi bez biletu. Mowi ze 'pobiera opłatę w naturze' chyba wszystko bym za to oddała. Nie ma dnia zebym o nim nie myślała o tych jego cudnych oczach. Na prawdę sa śliczne!:) i co mam zrobic? Juz go od 2 tygodni nie widzialam. Szkola sie skonczyla on podobno tez zmienia prace, jesli go juz nie zobacze to sie chyba załamie. Pomóżcie. Co robic? Nie potrafię o nim zapomniec;-(

Gość gość
też kocham kierowce i to już 3 lata