Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokoszka rozkoszka

jak to jest z komplementami ?

Polecane posty

Gość kokoszka rozkoszka

zauważyłam ,że każdy facet,który chciał mi posłodzić z wyglądu od pozostałych niczym się nie różnił : masz śliczny kolor paznokci [!] jesteś ładna atrakcyjna pasuje ci ten kolor żakietu do twarzy [!] masz świetną figurę te z wykrzyknikami zwłaszcza mnie poirytowały bo ciągle się powtarzają... czy faceci naprawdę nie umieją wymyślić czegoś innego ???? doslownie każdy powtarzał te same komplementy... czy wy KOBIETY bierzecie komplementy do siebie ????? ja ŻADNEMU nie wierzę, jakoś wolę zbyć uśmiechem, czasem się wręcz o to kłócę, do cholery czemu mi tak wprost słodzi i czemu kłamie bo chce być miły ? nie lubię tego.

Ja tam wiecznie słyszę że mam piękne oczy :D Ogólnie nie przepadam za komplementami. Zauważyłam że jak facet nie umie rozmawiać, nie wie o czym by tu jeszcze...zaczyna wyjeżdżać z komplementami :p a faceci, którzy są bardziej konkretni, mają jakieś ciekawe zainteresowania i są inteligentni nie muszą uciekać sie do zastępczych tematów - czyli komplementów

nie ma kobiety która nie lubi komplementów albo udaje że ich nie lubi albo po prostu ( jak w twoim przypadku) sa źle wypowiedziane albo źle sformułowane

Gość maniuszkaa
Ja pierdolę. Chcesz to poznam cie z moim. Od niego nie usłyszysz żadnego komplementu.

Gość kokoszka rozkoszka
tzn. wiadomo miłe to, ale w moim przypadku gdy ktoś po prostu mi mówi o np. fajnym kolorze bluzki pasujacym do twarzy to chce mi się tego kogoś wyśmiać i pacnąć go w twarz. nie wiem, nie wierzę w bezinteresowne słowa, lepiej nich ktoś przymknie dziób aniżeli ma kłamać albo gadać głupoty.

nigdy nie usłyszałam od mężczyzny komplementu typu "pasuje ci ten kolor żakietu do twarzy " czy "masz śliczny kolor paznokci". Ja odbieram komplemetnty szczere i niewymuszone :) stąd ciesza mnie one niezmiernie :)

Gość kokoszka rozkoszka
nie, oni hetero są. :) być może zwracają uwagę na szczegóły, jak każdy facet ... fiku miku- no ok, ale jak poznać,ze nie wymuszony i szczery ? ja każdy odbieram jako fikcję.

taki bardzo osobisty, który nei pasowałby do innej osoby, takie cenię najbardziej, bo to zancyz że ceni MNIE i dostrzega mnie :)

Gość a jaki
komplement jest niby szczery wszystkie to ściema :D

Gość a jaki
komplement jest szczery każdy to ściema :D

komplement ma na celu bajerować, ale gdy bajer jest dobrany do mairy ozancza to ż efacet faktycznie docenia piękno koebity stojacej przed nim :)

Gość a jaki
podaj przykład Twoim zdaniem szczerego komplementu ;)