Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suknia z allegro

Suknia z allegro kupiłybyście?

Polecane posty

Gość suknia z allegro

Czy zdecydowałybyście się kupić suknię z allegro? nie chcę na suknię za wiele wydać i nie zależy mi by była nowa. Niektóre na allegro są naprawdę piękne po śmiesznej cenie. Ja chciałabym taką do 1000zł. W salonie za tyle nie kupię, a i szycie wyniesie mnie więcej. Jednak interesujące mnie modele nie są sprzedawane w mojej okolicy. Jedna Pani jest z Bydgoszczy, druga ze Szczecina. Musiałabym kupić w ciemno bez przymiarki. Boję się, że kupię i nie założę, bo będzie źle leżeć. Nie jestem szczuplutka i nie wszystko na mnie świetnie leży. Wolałabym przymierzyć, ale ceny na allegro kuszą. I wymiary się zgadzają. Kupowałyście z allegro bez przymierzenia?

Zdarza mi się kupować ubrania na allegro (sukienki czy bluzki), ale wiem, że w razie niedopasowania mogę je komuś dać w prezencie lub samodzielnie przerobić/zwęzić. Na kupno sukni ślubnej jednak bym się nie zdecydowała. Może lepiej poszukaj na wyprzedażach albo w starych kolekcjach.

Gość suknia z allegro
wszystko też zależy w sumie czy osoba sprzedająca suknie dobrze ją wymierzy. Ja ubrania tez z allegro czasem kupuje raczej dobrze leza. Ze wzgledu, ze nie nosze standardowego 38 ciezko mi znaleźć cos w komisach. A takie glownie sa tutaj suknie.

ja bym niczego z ubrań nie kupiła bez mierzenia...nawet za 50 zł...dlatego szukałabym raczej ofert za mojego miasta..

Gość żę tak powiem
ja sprzedałam na allegro suknię dziewczynie z drugiego konca Polski więc co oczywiste wzięła ją w ciemno, bez mierzenia, chociaż uprzedzałam ją że może być za mała ( miała większe wymiary niż ja). Nie odesłała mi jej więc chyba jest zadowolona. Aha transakcja była poza Allegro więc nie mam komentarza od niej. JA bym na pewno sukni tak nie kupiła, ale jak widać są odważne dziewczyny!!

Gość oj tam oj tam 77777777777
ja KUPIŁAM . potrzebowałam sukienki na ślub cywilny. 3 tygodnie prawie dzień w dzień jeżdziłam po sklepach po wiekszych miastach a chciałam jakąś wieczorową długą. nie było na mnie nic. jeden wielki badziew. potem nawet szukałam po salonach bo stwierdziłam że najwyżej kupię jakąś typowo ślubną tylko skromną. tam z kolei ceny mnie rozwalały. w akcie jakiejś desperacji ( 2 tyg przed ślubem) zaczęłam szukać na allegro. no była jeszcze opcja z krawcową ale sezon był urlopowy i za mało czasu. znalazłam na allegro typową ślubną ale skromną dziewczyna była ciut grubsza niż ja ale zaryzykowałam i kupiłam bez przymiarki z drugiego końca Polski. trafiłam idealnie i nie dość że bardzo tanio to suknia piękna to praktycznie na mnie szyta ( pas wyregulowałam gorsetem) także ja nie Żałuje ale trzeba pamiętać o 2 rzeczach: 1) wymiary 2) model sukni- i tu najlepiej jednak przejść się do salonu i przymierzyć różne fasony i dopiero potem zamawiać jak się wie że np rybka ok a litera A nie bardzo

Gość ja kupiłam
kupiłam bez mierzenia ale miałam osobę która mi ja fachowo dopasowała do moich rozmiarów ;) nie powiem - bałam się okropnie co z tego wyjdzie ale byłam bardzo zadowolona ;)