Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutkamalutkażabkamała

Bywalczynie u fryzjera podpowiedzcie

Polecane posty

Gość malutkamalutkażabkamała

mam pytanie czy zmieniając kolor włosow z czarnych na jaśniejsze bardzo zniszczę włosy?? Myślę o jakimś odcieniu czerwieni. Farbowanie u fryzjera chce wykonać

Gość ja powiem tak, że...
1) rozjaśnianie włosów 2) farbowanie przynajmniej 2-3 razy w ciągu 1,5 miesiąca, bo inaczej nie wyjdzie ładny kolor 3) tak, niszczy, miałam to samo i jednak znowu zrobiłam ciemne, bo takie niszczenie włosów nie miało sensu. nie polecam

Gość alalalau
ha! właśnie w poniedziałek byłam u fryzjera w takiej sprawie. farbowałam paletą od 5 lat na czarno, i nie odrosty tylko farba na farbę. Fryzjer powiedział że bedzie cieżko ściagnac w takim przypadku. i ściagnał mi farbe dekoloryzatorem, odrosty miałam białe reszta rude. i pożniej nałożył na farbe, wybrałam sobie pół na pół brąz i taki brąz z odcieniami rudego. włosy mi sie nie zniszczyły, kolor wyszedł piękny, nie żałuje chociaż myślalam ze tylko czarny mi pasuje. pod słonko mam odcienie czerwieni. kupiłam jeszcze 2 takie kapsułki odzywcze. miałam troche zniszczone włosy, a ma dekoloryzacji i farbowaniu mam troszke zdrowsze. w razie czego można u fryzjera kupic szapmon i odżywke, ale ja nie miałam zniszczonych więc nie musiałam.

Gość alalalau
ja byłam u najlepszego fryzjera w okolicy, a zapłaciłam tylko 140 zł.

Gość mdnjscn
alalala włosy zawsze sie niszcza... dalas sobie kit wcisnac od fryzjera, ja jestem fryzjerem od 10 lat i szczerze... po palette to juz powinnas byc prawie łysa, nie wierze ci w ani jedno słowo i nie gadaj do nikogo ze farbowanie i dekoloryzowanie nie niszczy, a tak poza tym, dekoloryzator to rozjaśniacz :)