Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zirytowała mnie ta blahostka

Moj "nowy" chlopak skomentowal foty innej dziewczyny jako "wow sliczne" itp..

Polecane posty

Jestesmy ze soba ok 2 miesiecy, na fejsie dodalam nowe foty, jakas jego kolezanka tez.. ona fakt zajebista laska, modelka.. oczywiscie u mnie zero odzewu a jej foty zlajkowal, podpisywal komentarz jak slicznie wyszla na nich.. glupota a mnie tak zdenerwowala;/ jestem zazdrosna!

Gość AptekawBiedronce
też bym się wkurwiła:P moim zdaniem nie powinien komplementować jej zdjęć, zwłaszcza że Twoje olał. Czyli nie jesteś dla niego naj naj sory:/

no wkurzylam sie wlasnie bo wyciagnelam podobne wnioski.. glupi fejs a jak otrafi namieszac.. jeszcze zrobil to bedac w pracy jakas godzine temu, a ja wtedy gadalam z nim przez fon to nie mogl rozmwiac bo zajety

Gość AptekawBiedronce
ja bym sobie dała z nim siana na Twoim miejscu. Chyba ze macie po 16lat:P ps. niby błahostka a jednak daje do myślenia. nie ma nic gorszego jak byc na drugim planie.

Gość psiapsióła
dlatego nie mam tam konta :-) chociaż moi znajomi mają, ja nie założę, tak samo jak na nk :-) i na szczęsice mój facet też nie ma i nie zamierza:-)

nie jestem na drugim planie, tzn wiecie nie mamy po 16 lat:p on dzwoni, pisze, spotykamy sie co dziennie, spedzmay arzem czas, mowi z emu zalezy itp, jest dobrze, a jednak taka pierdola a mi zrobilo sie przykro.. wiadomo tamta dziewczyna jest bardzo ladna, taka zrobiona lala:P a ja jestem ladna ale zupelnie innej urody, naturlna raczej slodka niz kipiaca eksem jak tamta:P

*kipiaca seksem

ejj poprawilam sie :-P

zabawne jest to, ze specjalnie zalozylam je sobie niedawno

Gość 2 listopada!
gratuluję fajnego chłopaka :D

myslicie ze to jakas malo istotna pierdola? bo niby dlaczego nie moze skomentowac foty kolezanki? czy jednak powod do rozmowy na ten temat?

to czemu mnie tak zabolala? czemu nie napisal do mnie ze pieknie wyszlam na tychzdjecach..ze jestem ladna bla bla, tylko do jej sexi fotki podpisal cos? i zlajkowal gdzie moje zignorowal?

to czemu mnie tak zabolala? " bo jesteś kobietą do tego pewnie cholernie uczuciową czemu nie napisal do mnie ze pieknie wyszlam na tychzdjecach..ze jestem ladna bla bla, tylko do jej sexi fotki podpisal cos? " a chcesz by cię oszukiwał?

pfff oszuiwal? tzn ze co? nie podbam mu sie.. bez sensu gadasz

nie zrozumiałaś :) może tamta jest ładniejsza od ciebie Ty sie domagasz by tobie pisał że to ty jestes ładna wiec po co ma kłamać i tobie pisac ze jestes ładna jak nie jesteś ładna rozumiesz juz?

ale ja jestem ladna, tzn podobam mu sie wiec nie oszukiwalby

kwestia gustu, inna uroda, ale ona jest bardzo ladna trzeba przyznac, co nie zmienia faktu ze moglby opisac i moje i jej foty i byloby spoko

nie jest źle nie masz niskiej samooceny a to juz dobrze brzmi ;)

Gość listopadowkaasdff
Nie przejmuj sie, wg mnie nie ma co. Moze uznal ze twoje zdjecia skomentuje osobiscie a nie publicznie. Ja i moj maz nigdy nie komentujemy sobie zdjec na wzajem, bo to bez sensu. Znajomi to znajomi

Gość moze w jego
mniemaniu nie zrobil nic niestosownego, bo ciebie widzi na codzien i pewnie ciagle ci powtarza ze jestes ladna itp a pisanie komentarzy i komunikowanie sie z osoba z ktora sie jest przez fb, tak jakby na pokaz uznal za glupie??? nie wiem, szukam jakiegos logicznego wytlumaczenia ale mi tez byloby przykro i bym sie wkurzyla :P

co nie zmienia faktu ze moglby opisac i moje i jej foty i byloby spoko"'' a i tu tkwi pies pogrzebany to że na pisał jej komenty to jednak ujdzie pod warunkiem że i ty dostałabyś takie same komentarze :) to sie nazywa próżność

no bylo to przykre;/ ale co poradzic bo w koncu jest z emna i chce byc z emna, ale to swiezy zwiazek i wiecie jak to jest przejmuje sie wszystkim bo nie jestem jescze go pewna... raczej nie bede poruszac tego w rozmowie z nim bo nawet nie wiem jak xD

prozna nie.. ale starsznie zazdrosna, jest starszy ode mnie tamta w jego wieku.. coz zazdrosc mnie zjada;)

zwiazek i wiecie jak to jest przejmuje sie wszystkim bo nie jestem jescze go pewna..." nawet nie chce myśleć co bedzie sie działo jak będziesz go pewna :)