Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dd66527

ciaza czy nie

Polecane posty

Gość dd66527

hej . wspóżyłam 4.10 natomiast owulacje mialam 11.10 25.10 dostałam okres lecz bardzo skąpy . robilam test 27.10 i wyszedł negatywny. czy jest możliwość ciąży?

Gość co myślę?
po miesiącu prawie od seksu testy wyjdą jak najbardziej wiarygodnie.

Gość dd66527
no ale ja robilam 23dni po stosunku . czy po tak dlugim czasie test mogl sie mylic?

Gość co myślę?
no jest wiarygodny. Skoro zalecają wykonanie testu po co najmniej 2tyg. po seksie.

Gość dd66527
no a u mnie 3tyg i jedna kreska . martwie sie bo ten dziwny okres ... nigdy takiego nie mialam ... a slyszalam ze to objaw ciazy takie plamienie w dniu okresu...

Gość co myślę?
to idź na beta hcg i przestań się wkręcać -tu nie ma opcji że nie wyjdzie coś.

Gość dd66527
pomysle nad tym .

Gość miriammm
Witajcie Bardzo proszę o poradę ,ponieważ zaczynam się poważnie niepokoić . Kochałam się z chłopakiem ostatniego dnia miesiączki / bądź 1 dzień po ,gdyż czasem trudno to stwierdzić (było to 27 października , a okres zaczął mi się 20 października) Oczywiście użyliśmy zabezpieczenia , ale zanim mój chłopak nałożył prezerwatywę dotknął mnie swoimi narządami płciowymi i wówczas poczułam na sobie płyn ejakulacyjny . Wiem , że jest małe prawdopodobieństwo , że w tym przypadku plemniki mogą przedostać się do pochwy , jednakże od pewnego czasu strasznie dziwnie się czuję i nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło. Około 3/4 dni po tym wydarzeniu zaczął mnie niesamowicie boleć brzuch w okolicach prawego jajnika jest to kłujący i promieniujący ból , który trwa już prawie 5 dni , poza tym w ostatnim okresie przytyłam bo sporo wiecej jem , a tłuszcz szczególnie magazynuje się w talii , brzuchu i pośladkach, co wiecej czesto boli mnie glowa i wydaje mi się ze mam również zgagę i ciągle mi się odbija . Zdaję sobie sprawe ze 4 dni po stosunku to chyba za wczesnie zeby odczuwać jakiekolwiek objawy ciąży , ale moze jednak bo coś zdecydowanie jest nie tak , szczególnie martwi mnie ten kłujący jajnik ....zastanawiam się też czy istnieje taka mozliwosc ze doszlo do zaplodnienia poprzednim razem (poprzednim razem kochalismy się 11 października ) , tyle że później miałam okres i to bardzo obfity , więc sama nie wiem co mam myśleć ... Proszę o poradę ponieważ zaczynam wariować , szczególnie, że dziecko w tym momencie to byłby dla mnie koniec świata , ponieważ nie jestem na nie kompletnie przygotowana a nie chciałabym żadnej małej istocie rujnować życia . Z góry dziękuje

Gość o matko z córką
Moze zwyczajnie masz owulacje? Kazda z nas przechodzi dni plodne inaczej. Mnie np tez bardzo bola jajniki i jest mi niedobrze. I nie! Na pewno nie jestes w ciazy. A jak sie jej boisz to uzywaj gumek i nie pozwalaj sie dotykac facetowi jego "nie odzianym" penisem.

Gość miriammm
Uwielbiam takie wypowiedzi , dzieki za niezawodną pomoc ... Po pierwsze to uzyliśmy gumki , po drugie nie pozwolilam facetowi dotknąć się jak to nazwałas "nieodzianym penisem" tylko był to niefortunny wypadek , po trzecie owulacje przechodze w zupelnie inny sposob i jesli boli mnie jajnik to ewentualnie dzien dwa a nie 5 i nie czuje sie tak fatalnie jak w tym momencie ... Wiem ze pisanie tego typu postow na forum jest dosyc zalosne , ale czasem juz nie przychodzi ci nic innego do glowy, szczegolnie ze mieszkam w tym momencie za granica i wizyta u ginekologa robi sie tym bardziej skomplikowana .