Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleeenierobcietegoswinstwa

niedobrze mi przez was, dzieki

Polecane posty

wczoraj czytałam topik o jedzeniu i ktos tam podał przepis na cebulaki. czytałam opinie i kazdy je zachwalał. dzis nie chcialo mi sie isc do sklepu wiec postanowiłam ze wyprobuje ten przepis, akurat wszystkie składniki miałam zrobiłam i sa okropne :O:O:O rzygac mi sie chce. ta cebula jest okropna bleeeeeeeeeeeeee nie polecam tego swinstwa

zrobiłam az 4 bułki, 2,3 zjadłam ale reszty nie moge:O co mam z tym zrobic?:O

Gość jem wszystko
daj link do tego topiku, chętnie wszamie cebulaka cokolwiek to jest :classic_cool:

eee nie brzmi to az tak ochydnie, w zasadzie calkiem smacznie, jestes pewna ze zrobilas wszystko tak jak byc powinno? bulka jak bulka, smakowac powinna:P pozniej tylko ta cebula, wystarczy dobrze doprawic i gitara

Gość dokladnie tak kuchareczko
zreszta ktos pisal ze zeby dobrze smakoway cebula musi byc miekka i doprawiona sola pieprzem i smietana na koncu i posypana serem, pewnie nawet ciasta nie umialas wyrobic i wyszedl ci zakalec :D ja mam zamiar dzis sprobowac :D

dokladnie zawsze mozesz dodac troche ziol do smietany, pietruszki czy co tam chcesz, mozesz dodac pieczarki, grzyby lesne ja tez wyprobuje przepis ;) ale nie dzisiaj :P

ciasto było ok!! tylko ta cebula :O doprawiłam ją trochę solą pieprzem, vegetą i papryką :O i dość duze kawałki pokroiłam bo myslałam ze podczas smzaenia sie zmniejssza bleeeeeeeeeeeee

przepis jest dobry - niczego skomplikowanego w nim nie ma, mozna go troche zmodyfikowac i bedzie jeszcze lepiej, Ty najwyrazniej spieprzylas cebule i masz pretensje przyloz sie nastepnym razem to ci wyjdzie ;)