Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ___gosiaczek_

Pokochać Muzułmanina?

Polecane posty

Gość ___gosiaczek_

moja historia na razie nie rozwinęła się tak bardzo, ale ponieważ przezorny zawsze ubezpieczony, a należę raczej do osób, które racjonalnie patrzą na świat, postanowiłam zdobyć jak najlepszą wiedzę na temat bycia w związku z osobą pochodzącą troszkę z innego świata Poznaliśmy się przez internet, ale nie na żadnym czacie wyszło to przez przypadek, ponieważ na jednym z portali społecznościowych mamy wspólnego znajomego. On pochodzi z Irakui na co dzień mieszka w Niemczech. Rozmawia nam się bardzo dobrze, i o dziwo zawsze takie znajomości kończę dosyć szybko, tak jednak teraz coś sprawia ze niełatwo mogę odejść od komputera aczkolwiek próbowałam już dać do zrozumienia, że z tego nic nie wyjdzie. (był jednak bardzo uparty... Idąc dalej... jestem trochę przerażona otwartością i szybkością wyrażania swoich uczuć, chęci etc. nie rozmawiamy nawet miesiąca, a kolega już jest chętny do przyjazdu do Polski oczywiście na swój koszt. Bardzo mnie to zastanawia ponieważ w Polce nie przywyknęłam do tego typu "otwartości" . Nie wiem co robić...

Gość Ksiondz-tapicer habilitowany
wyciąć łechtaczkę i położyć na ołtarzu miłości buhahahahahaha

Gość ___gosiaczek_
troszkę prymitywny komentarz...

to ty jesteś prymitywna debilka, myśląc o muzułmaninie i głupia na dodatek

Gość ___gosiaczek_
nie widzę nic w tym złego. gorsza jest zawiść...

jaka zawiść, trzba chyba być masochistką, by zostać kolejną żoną, być bitym po mordzie i nie tylko i się jeszcze z tego cieszyć. Jeśli jesteś dewiantką, to zadawaj się z tym kozoyebem.

Gość ___gosiaczek_
uwierz mi, on jest lepiej wychowany niż nie jeden polak.

może i tak, ale oni mają we krwi dewiacje i zboczenia seksualne.

Ja bym była bardzo ostrożna na Twoim miejscu, bo ponoć rzeczywiście południowcy umieją uwodzić kobiety, z tym że zazwyczaj traktują to jako inwestycję, najpierw zawalczą o kobiętę ale jak już dopną swego że się tak wyrażę, bo mogą pokazać swoją drugą, złowrogą twarz...

Gość ___gosiaczek_
a ty masz chamstwo we krwi za to...

Gość sritutitu
dziewczyno, jesteś strasznie naiwna. ile go znasz? nawet na żywo go nie widziałaś. NIC o nim nie wiesz. zapewniam Cię, że oni wszyscy są urzekający, szarmanccy i lepiej wychowani niż Polacy.

jeśli chamstwem nazywasz realne myślenie, to znaczy, że jest wystarczająco głupia by zostac kolejną żoną muślima.

Nie wiem dlaczego kobiety tak dają się nabierać na podrywy Arabów. Przecież oni nie są materiałem na faceta.Byłaś kiedyś w kraju arabskim?Widziałaś jak tam traktuje się kobiety??? Nie, to sobie pojedz, byle by nie z nim, ale np.wycieczkowo, to zrozumiesz i odechce Ci się Arabów na zawsze. Ja mam alergię na nich.Nie mam uprzedzeń w kontaktach koleżeńskich, ale jak jakiś do mnie startuje to od razu krótka piłka idzie. Mieszkałam w akademiku i moja koleżanka z którą dzieliłam pokój spotykała się z Turkiem.Gdybym nie weszła do pokoju z kolegą, któremu miałam pożyczyć książkę, to ten dzikus by ją zgwałcił.Chciał dowodu miłości po tygodniu spotykania się.

Gość Pewien Mateusz
już jest lepiej - po co ta twoja koleżanka chodziła z Turkiem? po co to robicie? gdzie studiowaliście, to była Polska czy gdzieś indziej? u nas ich niema wcale przecież.

Bo jej się podobał, wysoki, ciemne włosy itd. Studiowałyśmy w Warszawie, mieszkałyśmy w akademiku na Jelonkach i tam ich było trochę z wymiany studenckiej. Po tej akcji dziewczyna się wystraszyła i wreszcie zmądrzała, ze z tym gatunkiem nie ma co się zadawać.

Gość doaj_do_ulubionych
daj sobie luzik, pokochaj polaka, a poczytaj sobie historie polek jak maja mialy za muzulmanina

U nas nie ma Turków i tym podobnych???W Warszawie jest sporo.Po klubach się szwendają i uwodzą nasze kobiety.Kiedyś słyszałam jak taki jeden nawijaj makaron na uszy ładnej blondynce a ta wszystko łykała.Porażka!

Gość jak studiowałem na Politechnic
Poznańskiej, było tam z pół piętra tych muslimów. Robili nawet dyskoteki, i aż dziw bierze ile tych głupich licalistej o mało im na kutasy nie wlazło, głupota polskich bab i chęć poznania egzotyki jest wprost proporcjonalna do wiary katolickiej.

Gosiaczek lepiej zerwij z nim kontakt, bo za nim się obejrzysz to będziesz go widziała w Polsce z bukietem róż. Nie ma co generalizować, bo ludzie są różni, ale powinnaś się zastanowić dlaczego jest tyle programów, zwierzeń kobiet, które związały się z muslinami i nie są to historie z pięknym zakończeniem.

Gość Pewien Mateusz
ale bzdury gadacie. gdzie niby ich widać? a ty studencie już nie pisz o katoliczkach, bo te co się z nimi zadają to są ateistki. niby jak wy się z nimi dogadujecie?

Gość sritutitu
moją koleżankę też prawie zgwałcił bardzo szarmancki Arab. i nawet nie rozumiał, dlaczego ona potem urwała z nim kontakt! biegał za nią z bukietem kwiatów i myślał, że po prostu seks mu się należy, a ona ot tak, bawi się nim dla podkręcenia atmosfery :D :D

Gość ___gosiaczek_
Trochę jeszcze go sprawdzę. Ja jeszcze nigdy nie spotkałam się z takim stosunkiem do mojej osoby. Zależy mu. Nie miałam jeszcze chłopaka, może dlatego chce się oszukiwać. Nie wiem...

Gość sritutitu
dziewczyno, nie sprawdzisz go. zapewniam Cię. masz za to jakieś 95% na to, że on będzie dokładnie taki jak tu piszemy w topiku. ja znam masę Arabów. w życiu z żadnym bym się nie związała. oni naprawdę są uroczy, dobrze wychowani i dziewczyny przez to sikają po nogach...ech naiwne i głupiutkie, spragnione podziwu, egzotyki, przygody... NIE PCHAJ SIĘ W TO. PROSZĘ CIĘ.

Gosiaczek, ale jak dalej będziesz to ciągnąć to on Cię omota.Napisałaś, ze jeszcze nie miałaś chlopaka, więc nie masz doświadczenia w tych sprawach i łatwo Cię oszukać. Jeżeli chcesz mieć miłe wspomnienia a nie przechodzić traumę to daj sobie z nim spokój.

Gość sritutitu
jesteś małą, słabą dziewczynką która poleci na miłe słówka pisane na klawiaturze. zastanów się nad sobą i posłuchaj rad starszych i bardziej doświadczonych. nie widziałaś faceta osobiście, a już sikasz po nogach bo on jest miły pisząc z Tobą... klawiatura przyjmie wszystko. on może mieć żonę, narzeczoną, dziewczynę i 10 takich naiwnych Polek na podorędziu. UWIERZ.

Zależy mu...tak tylko Ci się wydaje.Im zależy, ale na innych sprawach.Tak jak napisała Damascenka, może chodzi mu o wizę.Pełno jest takich przypadków.

Gość nie imigrant a jakim
daj sobie spokoj....... koles strasznie szbko ''przechodzi do rzeczy''.znacznie za szybko co nie wrozy nic dobrego.

Gość ___gosiaczek_
już jest lepiej to o co im chodzi? znałaś jeszcze jakieś polki osobiście, które się z nimi związały.