Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dora.!!

jak napisać chłopakowi, że już miesiąc mija od naszego poznania??

Polecane posty

Gość Dora.!!

Hej wszystkim! Od naszego spotkania mija dzisiaj miesiąc. Miesiąc w którym wydarzyło się dużo rzeczy!! Zakochanie, całowanie, na samym końcu rozstanie. Lecz jeszcze zostaliśmy według niego kolegami:| Chciałabym mu napisać sms, że już jest miesiąć od naszego poznania ale nie wiem jak go sformułować. Błagam pomóżcie!! Proszę...

Gość Lolitka:)))))
Nie pisz mu tego, nie jesteście już razem. Na facetów nie działają takie mdłe gadki.

Gość kagasan
Po co chcesz to pisać, jakie to ma znaczenie?

Gość doaj_do_ulubionych
noo jak masz ochote sie oismieszyc to napisz sms,hee co za pomysl

Gość Dora.!!
nikt nie odpowie??

Dlaczego chcesz mu napisać że mija miesiąc odkąd się poznaliście?

Gość Dora.!!
Dać dupy to ty sobie możesz!! -Brovar Lolitka:))))) tak myślisz?? Nie jestem pewna, bo on jest z tej miejscowości co ja. Poznał mnie z swoim kolegą i nie wiem co to miało znaczyć?! ----MaTyLda---- napisałam przecież że nastąpiło rozstanie!! kagasan- ma znaczenie nie wielkie ale dla mnie ma. Pisząc smsa chyba się nie ośmieszę??

Gość Dora.!!
fiku mikuu- tak myślisz??

Gość Dora.!!
dzięki fiku mikuu razem z lolitką pomogliście mi ale jednak waham się czy nie napisać...

Nie pisz, to niczego nie zmieni. Dasz mu tylko do zrozumienia że myślisz o nim i że znaczy dla Ciebie więcej niż kolega.

Gość Dora.!!
No i oto właśnie mi chodzi. Żeby on pomyślał choc na chwile o mnie tak jak ja o nim ciągle myslę i żeby wiedział że mi na nim zależy...:}

Jeśli "według niego zostaliście kolegami" to chyba nie czuje tego samego co Ty :(

Gość Dora.!!
Fajna jesteś koleżanka:) dzięki za radę. Masz rację jak chce to niech sam wspomnie o tej rocznicy:) jak wogóle pamięta!!

Poczekaj do końca dnia i zobaczysz czy napisze :) My kobiety, kiedy zależy nam na jakimś facecie, robimy wiele rzeczy żeby im to pokazać i czasem popełniamy masę błędów. Podstawą jest to żeby nie zabiegać o względy faceta. Jeśli jest nami zainteresowany to nie będzie dawał nam żyć, będzie dzwonił, pisał itp. Jeśli milczy to znaczy, że ma to gdzieś :( Trzeba mieć godność i trzymać brodę wysoko.

Gość Dora.!!
Poczekam... Ale szczerze ci powiem że nie wierzę żeby wogóle coś napisał. Ostatnio zadzwonił do mnie o 2 w nocy z pytaniem: śpisz? Sorry, ale czy on jest normalny? Normalny czy nie ale ja go kocham:] A więc trzymamy brode wysokoo!!:)

Tak, trzymamy głowę wysoko - koniecznie :) Widzisz, zadzwonił w nocy bo czuł taką potrzebę ale pewnie już nie pomyślał o tym, że takimi akcjami rozbudza Twoje uczucia. On może traktować to jako koleżeński telefon ale zakochana dziewczyna odbiera to inaczej. Myślę, że raczej nie będzie pamiętał o tej dacie ale to dlatego, że faceci nie pamiętają takich rzeczy :)

Gość Dora.!!
No to fakt- rzadko kiedy facet pamięta o takiej dacie. Ten telefon rzeczywiście odebrałam jakoś tak inaczej... Ale co sądzisz o tym spotkaniu już po rozstaniu? Wtedy, gdy poznał mnie ze swoim kolegą?? Czy on to zrobił umyślnie??

Gość siostraMierzwa
ujmujac rzecz chronologicznie 1. poznaliscie sie 2. proba bycia razem-> calowanie... ;) 3. rozstanie wszystko wydarzalo sie w ciagu 1 miesiaca. i jaki widzisz sens, aby pisac komus z kim sie rozstalas, ze miesiac temu poznaliscie sie? co ten sms mialby na celu? sadzisz, ze przypomnieniu mu tego faktu jest mu niezbedne do zycia?

Całkiem możliwe, że wie co do niego czujesz i poznał Cię ze swoim kolegą żebyś skupiła swoją uwagę na tym drugim... :( Albo zwyczajnie zapoznał Cię ze swoim kumplem :)

Gość Dora.!!
Całował mnie i wyznawał ciągle mi miłość, więc oboje wiedzieliśmy co do siebie czujemy... Wolałabym, żeby to zwyczajnie zapoznał mnie tylko ze swoim kuplem, a nie to pierwsze:) W jednym miesiącu tyle przeżyłam, że mam zamiar się zabić!!

To rzeczywiście dziwny jest. Raz okazuje miłość i mówi o niej, a później chce zostać Twoim kumplem... Albo powiedział "kocham" bezmyślnie albo sam nie wie czego chce. A możesz napisać dlaczego się rozstaliście? Nie załamuj się. Wiem, że to przykra sytuacja ale będzie ich jeszcze cała masa. Musisz być twarda, pewna siebie. Wchodząc w związki z facetami musisz być wyjątkowo czujna i wyczulona na każdą dziwną sytuację. Oni mają tendencję do notorycznego kłamania. Nigdy nie słuchaj co facet mówi, zawsze patrz na jego czyny. Jeśli mówi że kocha, a ignoruje Cię, nie odzywa się itp. to oznacza że wcale nie kocha, że tylko tak papla żeby np. zaciągnąć Cię do łóżka. Jeśli dzwoni, pisze, jest opiekuńczy, troskliwy to bez słów wiadomo co czuje...

Gość Dora.!!
Rozstaliśmy się, bo między nami była różnica wieku. Nie jakieś tam 2, 3 lata tylko trochę więcej. Starałam się ale nie wyszło... Powiedział, że nie chciał mi złamać serca, ale za późno się kapnął. Złamał mi je... Przepłakałm parę nocek. Tylko, że u mnie właśnie nie było dziwnej sytuacji. Przyjeżdżał, spotykaliśmy się. Dla mnie przestał palić papierosy nawet, więc czy on coś do mnie nie czuł??

Gość Dora.!!
gaga nie lady- czyli jak? wytwór twojej wyobraźni widzisz jak chcesz widzieć. czyli jak? bo nie rozumiem??!!

No to nie wiem... Może zauroczył się Tobą. Nie rozumiem tej sytuacji. Może ma kogoś (narzeczoną, żonę) o kim Ty nie wiesz...