Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

revolver

zaduszę się dziś...

Polecane posty

Gość re_...
Mieszkam blisko Biedronki, też miło w sumie, zwłaszcza w niedzielę jak dźwigam soki pomarańczowe :D

ogień jest w sercu :) i albo czuć jego ciepło i widać odblask albo go nie ma lub tli się ledwo co :(

revolver brawo za gust Massive Attack jest mistrzowski rzeczywiście , grupa mistrzowska :)

Mieszkam blisko Biedronki, też miło w sumie, zwłaszcza w niedzielę jak dźwigam soki pomarańczowe nie dusisz się klimatem supermarketu ?

Aha, czyli wolisz zaokrąglone, zapamiętać nie musisz pamiętać....mężczyźni nie lubią kwadratowych zderzaków...

Gość re_...
Uwielbiam jak ludzie przy miłych dźwiękach relaksacyjnej muzyki, spacerują sobie po supermarkecie niby od niechcenia WJEŻDŻAJĄC MI WÓZKIEM W DUPĘ! Może, to moja wina, mam dużą dupę, więc jestem łatwym celem dla supermarketowych spacerowiczów

Ale nie powiedziałeś mi gdzie wg Ciebie jest ogień? Nie ma go? pierwszy ogień jest w oczach....od nich rozpoczynasz rozpalanie iskierki- potem idziesz stopniowo w dół i rozpalasz pozostałe części...

Uwielbiam jak ludzie przy miłych dźwiękach relaksacyjnej muzyki, spacerują sobie po supermarkecie niby od niechcenia WJEŻDŻAJĄC MI WÓZKIEM W D**Ę! może myślą że to garaż?

Gość re_...
albo, że jakaś promocja :P

albo, że jakaś promocja musisz zmienić sklep na mały spożywczak...wtedy zamiast wózków , będą dotykać i klepać...:P

Gość re_...
a w którym robisz zakupy? Bo nie wiem gdzie mam iść :P

Ale najpierw trzeba spojrzeć w oczy, trzeba widzieć a nie tylko patrzyć. to niebezpieczne....kobieta może wtedy już być dogłębnie przeszyta i nie zapomnieć o tym widzeniu....:P

a w którym robisz zakupy? Bo nie wiem gdzie mam iść tam gdzie podrywają "na koszyk" :P

"Może" jest szerokie i głębokie Mało kto widzieć potrafi więc jest bezpiecznie Na nieszczęście to może supermarket i wjazd koszykiem? :)

Gość re_...
Tylko jak będziesz "parkował" to nie patrz mi w oczy Bazyliszku :P

Tylko jak będziesz "parkował" to nie patrz mi w oczy Bazyliszku obiecuje , że odwrócę głowę i udam , ze nic się nie stało...:P

"to niebezpieczne....kobieta może wtedy już być dogłębnie przeszyta i nie zapomnieć o tym widzeniu..." może też odkryć szachrajstwo i grę pozorów i zbyć cię szyderczym uśmiechem ;)

Gość re_...
z Tobą to się nawet pokłócić nie da, co za los Dobranoc

A gdzie Twój romantyzm?:D Jaka hipnoza, toż to iskra miłości :D I doprawdy jak możesz nie wierzyć...niektórzy lubią złudzenia;) Ej, fiku a z innej beczki, nie myślałaś kiedyś o tym , ze jesteś homo albo bi? To by wiele tłumaczyło;)

Krwawa --> Prze myśl mi nie przeszło :) P.S.: Skoro autor poszedł lulu zdradzę ci w sekrecie, że lubie takie bezczelne seksistowskei teksty ;) tylko mnie nei wydaj :)