Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natali / natka

spóźniona miesiączka...

Polecane posty

Gość natali / natka

Moj problem jest raczej typowy dla większości kobiet ;) okres spóźnia mi się już/czy może dopiero 4 dzień ;) ciąża jest wykluczona mimo ze współżyje z moim partnerem. W przeszłości juz miewałam podobne spóźnienia miesiączki, teraz martwi mnie coś innego, tzn. w tym miesiącu w dość dużej ilości zaczęły wypadać mi włosy, pojawił się podejrzany śluz z pochwy o specyficznym zapachu (bez złośliwych komentarzy o dbałości o higienę intymna. ) to nie a nic wspólnego bowiem bardzo o nią dbam , a teraz aż przesadnie... czy wypadanie włosów, brak miseczki/spóźnienie czy zapach mogą świadczyć o jakiś dolegliwościach zdrowotnych? i o jakich? dodam ze mam 21 lat, od 3 lat stałego partnera, prowadzę dość szybki i stresujący tryb życia. dziękuje ;)

Gość tyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
a ska my mamy wiedziec co ci jest:O

Gość natali / natka
chciałam tylko się dowiedzic czy to coś niepokojącego.... czy któraś tez tak miała itp , może jakiś porady? ;) nigdy nie miałam problemow z jakimiś drozdzykami czy czymś podobnym ... i zwyczajnie szukam porady ;)

Być może to właśnie stres. Nie powinnaś się martwić na zapas, mozesz udać się do lekarza. A obserwujesz swoje ciało? mierzenie temperatury i obserwacja cyklu dużo daje, bo znasz swoje ciało. Ja stosuję cyclotest taki monitor i wszelkie anomalie od razu wyłapuję.

Gość a u mnie to
a wiesz że od przesadnej dbałości tez mozna mieć problem -wystarczy że zachwiejesz równowagą w pochwie i infekcja gotowa. A co do braku okresu oprócz ciąży: "Jakie są najczęstsze przyczyny zahamowania menstruacji u zdrowej kobiety? Stres i intensywne ćwiczenia fizyczne. Podwyższenie stężenia prolaktyny. Może być czynnościowe (bez zmian morfologicznych w przysadce) lub na podłożu guza wydzielającego prolaktynę. Zażywane leki (m.in. przeciwdepresyjne, przeciwlękowe, niektóre leki przeciwko nadciśnieniu). Zaburzenia owulacji. Rzadko po stosowaniu doustnych środków antykoncepcyjnych może pojawić się zatrzymanie regularnych krwawień przez kilka miesięcy. Intensywne odchudzanie. Zaburzenia czynności tarczycy. Uszkodzenie komórek przysadki (poporodowe, związane z niedotlenieniem lub zakrzepicą lub krwotokiem jak w zespole Sheehana lub niezwiązane z ciążą - zespół Simmondsa). "

Gość Najlepsze wrozby!!!!
ZAPRASZAM NA KORZYSTANIE Z TEJ O TO WROZBY!!!! TAROT 10pytań +analiza problemu+tarot na miesiąc http://allegro.pl/tarot-10pytan-analiza-problemu-tarot-na-miesiac-i1909437393.html TAROT 15 ANALIZ Bardzo Obszernie Moje Podsumowanie http://allegro.pl/tarot-15-analiz-bardzo-obszernie-moje-podsumowanie-i1912906078.html TAROT Konkretna Analiza problemu ODP DO 1 GODZ http://allegro.pl/tarot-konkretna-analiza-problemu-odp-do-1-godz-i1914979317.html