Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia.....

pępowina między nóżkami

Polecane posty

Gość kasia.....

jestem w 19tc. Wczoraj byłam na usg i lekarz pow,że dziecko ma pępowine między nogami i nie jest pewny,ale na 90procent to chłopczyk. Czy któraś z was też tak miała? I czy przypuszczenie lekarza sie potwierdziło?

Gość kasia.....
podnosze

Gość kasia.....
może dzisiaj ktoś odpowie?

Gość mamammmmmmm
masz dobrego fachowca bo wiekszość zwis pępowiny traktuje jako penis i stąd potem pomyłki

Gość jakby to ująć...
... no cóż, zarówno dziewczynki, jak i chłopcy mogą mieć podczas usg pępowinę między nóżkami :D Lekarzowi ta pępowina przeszkadzała w dojrzeniu płci, ale widocznie jednak coś zobaczył, skoro powiedział, że aż 90% daje na chłopczyka. Niektórzy 100% dają, pępowiny między nogami dziecko nie ma, a i tak może się im zdarzyć pomyłka. Jeszcze będziesz miała okazję potwierdzić czy to chłopczyk, wystarczy że przy kolejnej wizycie poprosisz o ponowne sprawdzenie płci.

Jeśli chodzi o usg z pępowiną między nogami to ja też tak miałam. W 17 tyg pojechaliśmy z narzeczonym na usg, żeby zobaczyć czy wszystko ok, a przy okazji zobaczyć kto tam buszuje w brzuszku. Lekarz stwierdził, że pępowina jest między nóżkami, ale w pewnym momencie coś tam zobaczył i powiedział, że na 70% to chłopiec. W 22 tyg na połówkowym 4d, inny lekarz w 100% potwierdził swojego poprzednika. Przyszły tatuś omal uszami nie klaskał. hehe :)) Obecnie to już 26 tydz i coraz bardziej boję się porodu.

Gość niuniek12345
to dopiero 19tc, poczekaj do kolejnego badania

Gość kasia.....
dzięki dziewczyny za odzew.