Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dbreata

Moja najlepsza kolezanka chyba ma ochotę na mojego męża:/

Polecane posty

Gość zadko tu jestem
zadko tu wchodze, rowniez zadko sie tu udzielam ale zainsteresował mnie post autorki...ale widze ze weszla tu jakaś gruba szara myszka...i pisze jakich to ona moze miec facetów itd....chyba nie myslisz ze ktoś Ci uwierzy w taki bajki!? historia żenująca że aż nie prawdziwa...kobiety z takim charakterem nie siedza na forum i nie chwala sie tym

Gość afasfasfasf
dadadafsgd Jak już to może byś się ustosunkował do tego co napisałem, do treści merytorycznej a nie czepiasz się szczegółów, ale widzę że dla ciebie konwersacja to rzecz której unikasz, wolisz wypisywać tutaj swoje durne prowokacje.

Gość zadko tu jestem
nie opowiadaj dziewczynko że mozesz miec kazdego faceta-skoro wierzysz tej zasaszie to ..Ciebie też kazdy może mieć

Gość dadadafsgd
zadko tu jestem twojego rowniez moglabym miec.Chcialabys sie zalozyc? Watpie

Gość tymek tymanski
dadadafsgd wklej swoja fotę to ocenimy, czy z ciebie takie ciacho jak piszesz :)

Gość tymek tymanski
krowa która dużo ryczy mało mleka daje ;)

Gość dadadafsgd
prawda jest taka ze wszyscy faceci lubia takie jak ja,oni wiedza ze jestem pewna siebie kobieta,wiedza ze wystarczy jeden moj ruch a w gatkach beda mieli ciasno i naprawde zadna zona,zadne dziecko nie ma nic do gadania kiedy ja atakuje,nie maja ze mna najmniejszych szans

Gość zadko tu jestem
obecnie nie mam nikogo..hehehe debilka ale gybym miala mogłabym się założyc!

Gość tymek tymanski
ta dada to prowo :) :)

Gość zadko tu jestem
no jak sie zesrają to będą mieli ciasno...

Gość zadko tu jestem
kazda laska jak sie "odstawi" może miec każdego...także dziewczynko nie nakręcaj się.,.

Gość tymek tymanski
uśmiałem się tymi głupocinami :)

Gość tymek tymanski
a swoją drogą nie chciałbym być z kobietą, którą obracało 15 innych wcześniej co kto lubi jeden lubi jak mu Cyganie grają, drugi lubi jak mu buty śmierdzą ;)

Gość zadko tu jestem
aha jeszcze jedno cos dziecko wspominałaś że zdeptałaś wiele dziewczynek na swojej drodze....widocznie były jeszcze słabsze niż ty.. i nie bede tutaj pisac o przejechaniu po Twojej twarzy nożem...w ciemnym zaułku...ciekawe co...buzka nadal by sie smiała?

Gość dadadafsgd
tymek tymanski chcialam autorce napisac jak jest i zeby sie strzegla takich jak ja,a to ze zaczeliscie atakowac,to napisalam jak jest

Gość tymek tymanski
to ja Ci napiszę z punktu widzenia faceta, że taki typ zachowania jak Twój nie budzi cieplejszych uczuć i ja bym się Tobą nie zainteresował a ci mężczyźni o których piszesz, to albo znudzeni małżonkowie o wątpliwej moralności - krętacze albo nabuzowani hormonami gówniarze swój swojego znajdzie

Gość dadadafsgd
tymek tymanski na chwile na pewno bys sie zainteresowal gdybym tego chciala,a zainteresowanie na stale moja osoba mnie nie interesuje,tak samo jak posiadanie stalego faceta,a sypiam z facetami z klasa,juz to pisalam i wiecej nie bede sie powtarzac

Gość jestem juz 4444
nie wiedzialem ze po tej ziemi chodza tak wredne kuurwy:D

Gość chłopy a wy co sie tak
oburzacie? ze dziewczyna prowadzi taki a nie inny tryb zycia? przeciez nie powinno was to dziwic,bo co drugi z was wlasnie jest taki jak ona.

Gość Szefessa
Przerażacie mnie trochę. Niezależnie od tego, czy dadadafsgd jest prowokacją czy nie, wasza reakcja jest po prostu straszna - jakieś groźby mordu (!), czy przejechania jej nożem po twarzy w ciemnym zaułku, i to ją oskarżacie o psychopatię. Już wolałabym chyba znać dadadafsgd, przynajmniej wiedziałabym, że mam do czynienia z osobą bez skrupułów, do której nie należy się zbliżać, niż z przykładnymi żonami i matkami, które w razie zdrady męża mają ochotę zabić/trwale oszpecić jakąś kobietę

Gość kmanzboy
Szefessa nie pieprz glupot bo nie wiesz jakbys sie zachowala w sytuacji gdyby jakas zdzira odebrala ci osobe ktora kochasz najbardziej na swiecie

Gość Maja 321
Ale nie oto chodzi w tym temacie! Debreata, jak potoczyła się sytuacja bo się nie doczytałam...

Gość Szefessa
kmanzboy jak zostawił to widać nie był nic warty. faceta nie można 'odebrać', to nie rzecz, i chyba ma rozum i zasady po to, żeby nie zdradzić, nawet jak jakaś kobieta próbuje go uwieść. chyba, że uważacie, że mężczyzna nie ma mózgu, albo że jeśli kiedykolwiek będzie jakaś okazja to go wyłączy i jakaś zła kobieta go uwiedzie. a jeśli mnie kiedykolwiek zdradziłby facet, to do niego miałabym pretensje, że okazał się kretynem i skurwielem, a nie do jakiejś kobiety, że go 'biednego nieświadomego uwiodła'

Gość Dbreata
Rozmawialam z nia i zapytalam czy jej sie podoba,powiedziala ze gebe ma fajna ale jego charakter jej sie nie podoba i nie chciala by go miec za faceta...Pytajac o to zauwazylam,ze byla troche zmieszana...Nie wiem co o tym sadzic...

Gość maz z fajna geba
do garow kobieto! 😡 a nie jakies dyrdymaly piszesz w sieci, jak bede chcial, to i tak r*chne Twoja kolezaneczke :D

Gość mwedndsjhhs
Moja miała! Dziś już nie jesteśmy przyjaciółkami! Że aranżowała spotkanie u siebie, ba nie jedno!. To światło, to tamto, to sramto! Mój facet był zdegustowany! Zawsze miała porażkę, bo ze mną jechał:P, nalegał!:P Jak usiedliśmy na kanapach, fotelach, jak nam tam było wygodnie, ona siadała koło niego!, tak blisko, że on się odsuwał ! Po ostatnim spotkaniu mi wyznał, że tak się przesuwała, przesiadł już na inną kanapę, ona za nim, że mu leżała na kolanach, jak podawała cukier:P Głupio mu było! Sam mnie poinformował!:P

Gość do autorkiiii
wiesy co , moim zdaniem powinnas ukrocic wasza znajomosc , bo on na pewno leci na twojego meza i jezeli nadarzy jej sie okazja to wykorzysta ja Nie bedzie sie ogladala na ciebie , wasza przyjazn czy twoje malzenstwo Jedyny sposob to ograniczyc kontakty do minimum, zadnych spotkan w trojke z twoim mezem , zadnych spotkan w twoim domu , jesli juz to bardzo sporadycznie na gruncie neutralnym np u niej Ale najlepeij to zerwac ta znajomosc , ale tak delikatnie , zeby miala wrazenie ze sie kumplujecie , zeby mozna bylo sobie powiedziec ,,czesc,,na ulicy , ale zeby sie juz nie przyjaznic i nie odwiedzac Posluchaj rady i pomysl co jest dla ciebie wazniejsze , malzenstwo czy przyjazn z nia ?

Gość do autorkiiii
a co do jej odpowiedzi ,ze z charakteru jej sie nie podoba i by go nie chciala --------------musiala cos powiedziec ,zeby uspic twoja czujnosc , zebys myslala ze go nie chce , zebys nie poczula sie zagrozona Proste ! Nie mogla inaczej powiedziec !!!

Gość do autorki tego topiku
i jak koleżanka po rozmowie? a jak mąż?

Gość Dbreata
Wczoraj sie wszyscy spotkalismy na urodzinach naszego wspolnego znajomego i wyobrazcie sobie ze ja caly czas obserwowalam moja kolezanke i mojego meza,bardzo czesto wpadali na siebie wzrokiem,az w koncu nie wytrzymalam i zrobilam mojemu mezowi awanture(oczywiscie na osobnosci),ale on sie do niczego nie przyznal,powiedzial ze gdyby byl wolny to nie mialaby u niego zadnych szans bo mu sie nie podoba,ale ja mialam inne wrazenie i na pewno mi sie nie wydawalo:( Chyba chcial uspic moja czujnosc:(