Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Emanujaca_lajtem

Odżywka do włosów a łupież

Polecane posty

Jak to jest z Wami? Ja stosuję odżywki do włosów tylko na włosy, nie na całą głowę, bo mam wtedy straszny łupież, taki meeeega. moze to zależy od odżywki? Chciałabym pomóc cebulkom, ale lipa konkretna.

Gość też tak mam ale w rossmanie
była jakiś czas temu promocja na odżywki H&S. kupiłam, od jakiegoś czasu uzywam i z premedytacją wmasowuje w skórę głowy. Jest ok, naprawdę

Ale co te H&S tak naprawdę potrafia poza funkcjami przeciwłupieżowymi? Właśnie. Pewnie nic. Więc równie dobrze mogę nie stosować żadnej.

Gość też tak mam ale w rossmanie
wg mnie potrafią, ja mam taką co się nazywa jedwabista miękkość, wg mnie nawilża włosy, nie puszą się no i łeb nie swędzi, co jest wybawieniem dla mnie jeśli zalezy Ci na odżywieniu włosów, to stara dobra maseczka na włosy z żółtka i oleju rycynowego jest naprawdę skuteczna, tylko nie wie kto ma czas łazić kilka godzin z turbanem na głowie

Skoro potrafia to moze spróbuję. Chociaż bardzo lubię sayoss, ale to tylko na włosy, nie na głowę. Kupiłam ostatnio mgiełkę wzmacniajaca radical i masakra łupież kosmiczny, do niczego dziadostwo. A jak kiedyś połozyłam odżywkę z herbal essentiales i na to folia na łeb to myślałam,ze sie zadrapie

Gość gość
Fryzjerka mi powiedziała, że faceci łysieją, bo szorują ręcznikiem głowę po umyciu... smiech.gif Podrzucam ciekawe porady o tym jak dbać o włosy kręcone, by nie wyłysieć i nie mieć szopy na głowie: http://mlodzinadorobku.pl/jak-dbac-o-wlosy-kr econe/