Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama 8787623

mamusie niemowlat pomozcie

Polecane posty

Gość mloda mama 8787623

kurcze,niepotrzebnie moze sie naczytalam w necie i sie teraz martwie. jestem mama 5 tygodniowego bobaska, chcialam sprawdzic czy ma odruch automatycznego chodzenia i nie ma. w szpitalu dostal max ilosc punktgow ale nie wiem czy sprawdzali ten odruch. czy to mozliwe,ze juz mu zanikl? do lekarza ide we wtorek ale do tego czasu sie bede martwic. czy ktos wie cos na ten temat?

kurcze ja to nawet nie wiem co to za odruch a mam dwójkę dzieciaczków :) są odruchy które szybko zanikają więc pewnie nie ma się czym martwić

Gość ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
pewnie ma porazenie mózgowe weź wyluzuj i poczytaj o tym, ty nie jestes od sprawdzania tylko lekarz ja też źle niektóre odruchy sprawdzałam, a lekarzowi zawsze wychodziło bosze już nie macie większych problemów?

Gość nie martw się na pewno wszystk
jest dobrze, nie czytaj tyle neta :p

Gość mloda mama 8787623
dzieki za odpowiedz, to jest taki odruch,ze kiedy trzyma sie dziecko pod paszki i postawi na podlodze(ostroznie oczywiscie) to dziecko powinno przebierac nozkami.

Ja nigdy czegoś takiego nie sprawdzałam:P A co do dr google - nie czytaj bo wpadniesz w paranoję:P Ja tak miałam I wychodziło mi ze syn jest chory A nie jest więc lepiej nie martwić się i nie czytac glupot