Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bary Nana

Nie chce mi sie wierzyc,ze w Polsce sa osoby zarabiajace około 1,5 tys i mniej

Polecane posty

Gość Bary Nana

To jakas totalna bzdura. Nikt nie poszedlby do pracy za takie pieniadze. Pewnie dolicza sie do tego bezrobotne kobiety, ktorych mezowie zarabiaja na tyle duzo, ze te nie musza pracowac (tak wyglada bezrobocie w Polsce).

Gość to przejrzyj
sobie oferty 🖐️

ja zarabiam 4,30 na godzine i nie ma innej pracy więc w niej siedzę. Jak masz lepiej to się ciesz

Gość moi rodzice mieli wlasny
moja koelznaka zarabia minimum. rpacuje w farbyce. na reke ma cos okolo. 1000

A myslisz ze dlaczego placa minimalna w polsce to 1.5tys zl brutto ? Pomysl? Gdyby nie bylo takich osob to stope bytowa mielibysmy na poziomie niemcow/francuzow a chyba tak nie ma ? Choc nie wiem ilebys zarabial to i tak jestes biedakiem w porownaniu z ludzmi z zachodu...

Gość jnxfv
Żałosna prowokacja. Ale życie jest zabawne, za chwilę moze się okazać ze taka pensja będzie twoim marzeniem nie do spełnienia... :)

Gość poooooooraaaaaaaaazkkkaaaaaaa
to prawda.. sama jestem zalamana szukam pracy od wiosny i tez zakladalam ze za takie pieniadze nie pojde ale chyba bede musiala, mnie dziwi jak zrobili ci co maja 3 4 i 5 tys!!!!!!!!

ja mam 1400zl brutto do tego dochodza rozne dodatki raz zarobilam 2580zlbrutto, raz 1700brutto roznie bywa ale zawsze minimum 1300zl na reke mam ciesze sie ze mam ta prace bo mimo ze studentka jestem, ciezko cokolwiek znalezc sensownego:o

Gość fdgll
Bary Nana ty chyba sama nie wierzysz w to co piszesz. Znam takie osoby,które zarabiają 800zł za pełny etat.