milkaa88 0 Napisano Listopad 3, 2011 wiem, że jest temat o dukanie, ale juz duzo osob sie tam udziela i nie chciałam przeszkadzac. Wczoraj zaczełam Dukana i dzisiaj mam juz 2kg mniej:) pierw pewnie schodzi woda:) Jest ktos jeszcze, kto zaczal diete niedawno lub ma to w planach? Serdecznie zapraszam do wspierania się, dzielenia przepisami :) Piszcie ikiedy zaczeliscie ile już schudłyscie/liscie:) lub kiedy chcecie zaczac i ile schudnąc:) Ja chce zgubic min 15kg, dobre by było 20 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarna06 Napisano Listopad 6, 2011 Hej :) Ja bylam na dukanie w zeszłym roku. Schudłam z 90 do 75. W tym roku nie odchudzałam się, jadłam normalnie ( oczywiście bez obżerania się itd), przytyłam 3 kg. Ważę obecnie 78 i teraz kolej zrzucić tą resztę :) Moja codzienna dieta wygląda na jedzeniu większej ilości białka, warzyw, piję wodę niegazowaną bądź lekko gazowaną. Jednak muszę wrócić na białka jak Dukan przykazał, bo takie normalne jedzenie wymaga ciągłej kontroli wagowej - wahania od 75-78. Dziś, mimo że niedziela lecę na zakupy białkowe :) Śniadanie było, niestety łączone białko i warzywa: - mięso kurczaka z pieczarkami Ale uzupełnię zapas białek i robię 3 dni uderzeniowej, od dziś włącznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upppg Napisano Listopad 6, 2011 f Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Joaśka Napisano Listopad 10, 2011 PODNOSZĘ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach