Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgjtkrljetl

Co byście zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

Gość kgjtkrljetl

Pisałam tu już wczoraj, ale tym razem proszę o radę. Sprawa z pozoru błaha, ale bardzo mnie już cała sytuacja denerwuje. Otóż byłam na imprezie u koleżanki, zdjęcia były robione z jej aparatu, toteż poprosiłam o ich przesłanie. Kilka dni później koleżanka wrzuciła dosłownie 3 zdjęcia i powiedziała, że reszta była "rozmazana" (a nie była). Powiedziałam jej to, i obiecała przesłać foty (kazała mi podać maila, mimo, że maila zna :O). Podałam, potem oczywiście cisza. Kilka dni temu poprosiłam o zdjęcia po raz ostatni, na co ona, że ok, ale prześle jutro. Minęło kilka dni, zdjęć jak nie było, tak nie ma. Bardzo nie lubię się o coś upominać, czy prosić, więc już nie będę (bo to nawet nie o te zdjęcia chodzi, ale o jej dziwną postawę), ale chcę, żeby koleżanka wiedziała co o tym myślę. Co jej napisać żeby zrobiło jej się głupio? (bo dzwonić nie będę :O)

Gość kgjtkrljetl
Zbywa mnie od 3 tygodni :O

Gość kgjtkrljetl
Up...

Gość może nie umie wysłać
Albo głupio na nich wyszła i nie chce upubluczniać daj jej spokój

Gość jnxfv
Naprawdę nie rozumiem, dlaczego zawracasz głowę komuś, kto daje ci do zrozumienia, że więcej zdjęć nie dostaniesz i tyle. O ile dobrze rozumiem, nikt ci nie gwarantował wcześniej, że te zdjęcia ci się należą. Dostałaś 3, ciesz się i daj ludziom żyć.

Gość kgjtkrljetl
" nikt ci nie gwarantował wcześniej, że te zdjęcia ci się należą" O czym ty mówisz człowieku, na każdej imprezie było tak, że każdy przesyłał zdjęcia ze swojego aparatu innym. Poza tym po co mnie zbywa od początku, i kłamie, zamiast powiedzieć, że nic mi nie prześle?

Gość kgjtkrljetl
"Albo głupio na nich wyszła i nie chce upubluczniać daj jej spokój" Nie musi mi przesyłać swoich zdjęć Gdyby powiedziała wprost, podała jakiś powód, dla którego mnie zbywa - ok. Ale skoro robi ze mnie idiotę to inna sprawa

olej te zdjecia- dasz rade bez nich zyc ! mozesz napisac do "kolezanki" że "dziekujesz za zdjęcia i za nauczkę, aby zawsze brac wlasny apartat bo nie ma co na nikim polegac :) "

Gość 010101
olalabym i wiecej nie napraszalabym sie,a kontakty z ta osoba ograniczyla do mi imum i unikalabym taka osobe

Gość kgjtkrljetl
Żona, teraz wiem, chociaż czesto kilka osób ma aparat i potem wymieniamy się zdjęcami Wiecie co jest najlepsze? Że prawie nie chodzi na zajęcia (studiujemy razem), i ciągle mnie prosi (i nie tylko mnie), żeby ją wpisać na listę :O A mi nie może przesłać głupich zdjęc? No kurwa :O

Gość jyjtyhtrh
widzisz, tak to jest. jak potrzebuje czegos to sie odzywa. jak ty czegos potrzebujesz, to ma cie w dupie. tacy sa wlasnie ludzie. glupie kurwy.

Gość kgjtkrljetl
Żono, ale zauważ, jaki ma tupet :D Pisze do kilku osób, kilka razy w tygodniu (!!!) żeby ją wpisać :D A najlepsze jest to, że mieszka najbliżej wydziału :D

Gość kgjtkrljetl
Teraz po prostu chcę jej coś napisać, nic chamskiego ani wrednego, tylko takiego na luzie, żeby zauważyła, jak chujowo się zachowuje

Gość kgjtkrljetl
Jeszcze jej prezent kupowałam na tę imprezę :O Jaka głupia byłam.

Gość kgjtkrljetl
Już się boję, serio :D Rodzice mnie stanowczo źle wychowali. Rób tak, tka nie rób, bo wypada, bo nie wypada, proszę, dziękuję, a to ktoś czeka, to nie może czekać itd. Żeby dogodzić innym, tylko nie sobie

Gość kgjtkrljetl
No i nie wiem co napisać. Coś krótkiego, bez jakiś wyrzutów. Hmm.

Gość kgjtkrljetl
Dzięki ;)