Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katowiczankaaaaa

ciąża?

Polecane posty

Gość katowiczankaaaaa

wiem że pełno tych tematów ale z góry przepraszam. mój problem jest następujący. w owulacje czyli 14 dzień od okresu kochałam sie z narzeczonym. nadzieje mieliśmy ze zajde w ciąże ale 2 dni przed okresem robiłam test i wyszedl negatywny :( dzis powinam dostac okres ale nie pojawił się jeszcze :P boli mnie tylko podbrzusze tak jak zawsze przed okresem. ale tydzien temu zacząl bolec mnie żoładek jakbym była zatruta ale tylko mnie aciagalo i zmulało do dziś, zawsze wychodzily mi syfki a buzi przed okresem ale tym razem nie :) no i sutki przy dotyku mnie pobolewają... nie robie testu bo szkoda mi kasy gdyz wydalam 2 dni temu na niby najlepszy test który dał mi wynik negatywny :( czy możliwe jest jeszcze to że mogłabym być w ciąży ? dodam również ze jestem troszkę zmeczona ale nie odzuca mnie od palenia i nie odrzucalo od picia alkoholu na imprezie. prosze o odpiske misia.

Gość mamamam27
i ty masz być matką? a jak ty dasz sobie rady z wrzeszczącym noworodkiem jak sama ze sobą nie potrafisz? a i nie stać cie na test za pare zł a na paczke pieluch za 40 zł na tydzien bedzie?

Gość katowiczankaaaaa
szkoda mi kasy wydawac na test który mi wyjdzie negatywny;/ a na dziecko mnie stac. nie zarabiam zle mój faceta takze. ale moze bardziej martwie sie o to że wyjdzie negatywny.. ale tu nie chodzi o test tylko o to czy jeszcze moge byc dobrej mysli moja siostra była w ciąży ale testy 4 byly i tak negatywne ale no jej sie zdazylo to nie znaczy ze mi takze a ona mi nie pomoze bo ona w ogole nie czula zeby byla w ciazy dopiero jak nie dostawala okresu juz 2 tyg poszla do lekarza co jej powiedzial ze bedzie mama.

Gość a u mnie to
to nie rób testu tylko w przyszłym tygodniu idź na beta hcg z krwi -ten test jest 100% wiarygodny.

Gość katowiczankaaaaa
a moglabym go zrobic np jutro pojutrze ? i bedzie wiarygody ?

Gość a u mnie to
no możesz zrobić.

Moja Droga, miałam dokładnie taka sama sytuacje jak Ty. Okres spóźnił mi się 5 dni, mimo negatywnego testu i też zrobiłam tylko jeden, bo przecież nie bede latać do apteki codziennie i robić nowy. U mnie też nic nie wskazywało na to, ze dostane okres, bo wszystko bardziej wskazywalo, ze bede mama. czasem testy sie mylą, dostalam okres, wiec w moim przypadku pomylki nie bylo. Poczekaj 5-7 dni, jesli wtedy nie dostaniesz, zrob jak ktos pisal badanie krwi. I nie stresuj sie niepotrzebnie. Powodzenia!

ja tez wlasnie czekam na @ dzis mialam dostac jak narazie nic. ciesze sie ale i mam obawy ze dostane a bardzo bym chciala zeby to byla ciaza. ja po ostatnim okresie mialam objawy dziwne wiec moze to w poprzednim cyklu doszlo do zaplodnienia

Gość katowiczankaaaaa
dzieki :P ale bardzo bym chcialą dostać ten okres ale dopiero za 9 miesiecy gdy dzidzia byłaby już na swiecie :) nie chce sie ciagle starac. ale tez czuje ze dostae te okres ale nadzieja mnie nie opuszcza:D

Gość katowiczankaaaaa
zle napisalam, nie chodzi o to ze nie chce sie starac tylko nie chce zwariować. meczyc chlopaka zeby wtedy i wtedy sie ze mna kochal. mierzyc temperature pilowac tego i owego.. chyba wyjde z zalozenia ze jak ma byc to bedzie :)

to daj znac co u ciebie sie dzieje ja tez czuje ze nic z tego zobaczymy

Gość mamamama27
róbcie test - z pierwszego porannego moczu - nie sikajcie w nocy - nie pijcie - żeby hormon był stężony w moczu - i każdy wam powinien wyjść - mi wyszedł 2 dni przed terminem @ - test za 4 zł z auchana - blada kreska ale była - dzień poźniej potwierdzona betą z krwi - ja niecierpiałam czekać na @ i latać do kibelka co godz czy już @ przyszła i zrobiłam przed i wyszło a objawów nie szukajcie - za wcześnie - pojawiają się koło 7 - 8 tc

Gość katowiczankaaaaa
dzieki:) ! napisze co i jak ! mam nadzieje ze bede miała dzidziusia :) a jak się nie uda nie bede się stresować i bede starała się dalej :) trzymam kciuki za ine przyszłe mamy :)

Gość vvvcccddss
Masz nadzieje że bedzieśż miała dziecko a palisz fajki i jeszcze pijesz alkohol no naprawde bardzo mądrze robisz.Jesteś nieopowiedzialna!

katowiczanka ja test zrobilam niestety negatywny a @ brak

Gość katowiczankaaaaa
ja tez robilam negatywny a okresu brak. nie stresuje sie niczym oprocz tego ze nie chce aby sie okres pojawil :)

Gość katowiczankaaaa
pojawil sie okres i narzeczony odszedl.

katowiczanka jak to odszedl? dlatego ze dostalas okres? ja tez dostalam bedzie dobrze

Gość kijloj
Patin, nie widzisz ze to podszyw?

Gość katowiczankaaaaaaaa
nie podszyw, naprawde dziewczyny. odszedł do swojej ex;/

nie wierze.... mam nadzieje ze to podszyw beznadziejny. a jesli nie to baaardzo mi przykro. dziwne tylko bo skoro staraliscie sie od ziecko to chyba zwiazek jzu taki scementowany wspolnymi planami i mazeniami.... a on tu idzie do eks??