Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mania03

czy według was mulatki są ładne ?

Polecane posty

T]o są mulatki bo Mulat to nie kolor skóry tylko mieszanka czarnych i białych genów .OMG.ALE ZACOFANIE ...

Gość Vampire Blood
ogólnie... jak u białych, niektóre ładne, niektóre nie. Rzecz gustu

sama jestes zacofana, J. alba to latynoska nie mulaka, ta ruska rowniez do mulatek nie nalezy a ta na koncu to juz w ogole fakt ze mulaci to mieszanka czarnych z bialymi, ale przyklady ktore podalas sa bledne

Gość naked ape
zalezy. czasem moga wyjsc brzdkie mulatki a czasem powalaja. Jak maja w wiekszosci rysy bialego czlowieka i lekko ciemna skore to super. przynajmniej nie beda musialy na solare wydawac. i wlasciwie malo musza robic by byc piekne

no wlasnie...mulat to krzyzowka Murzyna z bialym. czyli takie osoby jakie wkleila LL. Ze ma geny rasy czarnej i bialej. To co mieszka w Brazyliach itp to metysi czyli krzyzowka rasy bialej i zoltej(w tym przypadku Indian). A te limy czy inne kutafony to zadne mulatki! To jakies brazylijsko- cos tam kobyły ale bron boze mulatki! Mulatki to np Beyonce czy Rihuanna.

Gość naked ape
lady love dala dobre mulatki. autorka nie bardzo :)

no wlasnie...mulat to krzyzowka Murzyna z bialym. czyli takie osoby jakie wkleila LL. Ze ma geny rasy czarnej i bialej. To co mieszka w Brazyliach itp to metysi czyli krzyzowka rasy bialej i zoltej(w tym przypadku Indian). A te limy czy inne kutafony to zadne mulatki! To jakies brazylijsko- cos tam kobyły ale bron boze mulatki! Mulatki to np Beyonce czy Rihuanna.

Gość naked ape
czym sa brazylijki to juz lepiej sie w to nie zglebiac bo tam sa mixy wszystkiego ze wszystkim :D najgorsze sa takie dziwadla z rysami typowymi dla bialego czlowieka a czarne jakies. wyglada niezbyt ladnie.

lade love niestety ale to ty jesteś w błędzie ta 1 nie wiem jak się nazywa (chyba noemie-lenoir) ale to 100% mulatka a reszta w wywiadach mówią że są mulatkami irina-sheik jessice alba i kenza . :) ps. właściwie sorry za tą zacofaną ale jak mam racje to w chu*j będę jej bronić :)

dobra chuj juz sama właściwie nie wiem mogą być to mulatki rumunki albo wgl ruska mafia ,po prostu moim zdaniem zajebiście ładny typ urody :)

Gość marek4545
sa bardzo ładne

Gość naked ape
co? rumunki sa mulatkami? czyli jednak chodzi ci o kolor skory a nie o geny? tak rumunka moze byc mulakom jesli ma ojca murzyna. sama z siebie nie bedzie mulatka. rozumiesz?

nie no wiare ogarnęłam czrny człowiek+ biały + mulat ale nie rozstrzygajmy się nad tym . Jestem ciekawa po prostu czy podobają się wam takie dziewczyny :)

ta pierwsza to tyra banks - mulatka Irina ma matke ruske i tate tatara, dalej uwazasz ze to mulatka? jej tata nie byl murzynem, to ze mial ciemniejsza karnacje nie znaczy ze ona jest mulatka

Gość latinopower1
Noemie Lenoir to mulatka,Alba latynoska-metyska,Sheik biala muzulmanka z Rosji,a co do Brazylii to tam 40%-50%ludzi to mieszancy mulaci,metysi i zambosi,a takze mix bialych,czarnych i indian(przykladem takiego mixu jest np,slynna aktorka z dawnych lat Sonia Braga) mulatki sa bardzo ladne,wiele mulatek to afro-latina czyli sa tez czarne latynoski :) najseksowniejsze sa latynoski(biale,metyski i czarne)

ej lady.... ty faktycznie i niedorobiona jesteś wpisz sobie tyra banks i noemi lenoir i rada na przyszłość oślicy to ty sobie w rodzinie gówniaro poszukaj .

nie, to Ty jestes ograniczona i slepa, kogo jak kogo ale tyre to ja z daleka moge rozpoznac koncze rozmowe z Toba, wmawiaj sobie dalej kto kim jest :D smieszna jestes