Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale idiotka ze mnie...

Ludzie powiedzcie coś bo zapadne sie pod ziemie!!

Polecane posty

Boze jak mozna byc taka debilka skonczona..:o dosłownie 2 godziny temu stałam na peronie.Były jakies roboty i pociag zajechał z drugiej strony niż zawsze,i ja stałam sobie po tej co codziennie.. ludzie coś żartują ,żebym przeszła na tą drugą a ja ze nie, potem ktos powiedział "teraz!!"(jak pociag nadjeżdzał) a ja juz prawie przeszłam,bo nie zajarzylam o co chodzi.Później stoje,naciskam i nie otwiera się.. Poszlam na ta druga strone(juz myslalam ze pociag ucieknie a na kolejny trzeba czekac 2h) i widzialam przez szybe ludzi smiejacych sie,a jak weszlam to jakies komentarze typu debilka,albo hahahahahahahaha z tymi ludzmi mam do czynienia na co dzien:o ze wstydu sie spale na sam ich widok i te glupie miny :o

Gość cukiekowaaa
byam w tym pociągu i widziałam cie...

podnosze,napiszcie cos:(

Gość aha ii ach
:D to musiało być zabawne :D nie umiesz sie z siebie smiać???? Dostarczylas rozrywki innym, niech to cie pocieszy. I wiecej dystansu do siebie, ludzie gorsze i glupsze rzeczy robią, tak w ogóle. :D

Gość ble ble ble bleee
Sam facet byl debil. Mozna sie smiac nawet z innych zyczliwie, wcale nie trzeba obrazac. Olej bydlo.