Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytajniek...

20 faktów z waszego życia...

Polecane posty

Gość Zapytajniek...

1. Twój ulubiony kolor? 2.Twoja ulubiona potrawa? 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie 15. kanapka z szynką czy z serem 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? 18.Ulubiona przyprawa 19.ulubiona część garderoby

Gość detektywe
chyba cię pojebało

1. Twój ulubiony kolor? ZIELONY. 2.Twoja ulubiona potrawa? SZPINAK W CIEŚCIE FRANCUSKIM, ALE TYLKO W MOIM WYKONANIU. 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? W JAPONII. 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? OCZY. CHYBA. 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? WIEŚNIACKI. 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? CIUCHY, BUTY, TROCHĘ NA IMPREZY. GŁÓWNIE NA NAJPOTRZEBNIEJSZE. 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? ROLAND Z POWIEŚCI KINGA. 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera UMYSŁ, GŁOS, ZAPACH 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? NIE 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? PIWSKO 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? CZEKOLADĘ MLECZNA 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie WZROST 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie MAŁE STOPY. TO WSZYSTKO :P 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie DOMÓWKI 15. kanapka z szynką czy z serem Z SZYNKĄ. 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans NARCYZI 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? CZYTAJĄC I PISZĄC 18.Ulubiona przyprawa SÓL? 19.ulubiona część garderoby MOJE ZIMOWE BUTY

1. Twój ulubiony kolor? ZIELONY 2.Twoja ulubiona potrawa? NADZIEWANE LULE Z MIESEM W SOSIE POMIDOROWYM 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? NIE WIEM 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? ZEBY 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? ELEGANCJA OCZYWISCIE 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? NA SUKNIE SLUBNA :P 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? NIE MAM POJECIA 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera O BOZE CO ZA PYTANIE :o 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? TAK, 3JKE 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? NIE PIJAM - NIE MAM ULUBIONEGO 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? CZEKOLADE 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie NOS 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie BIUST, NOGI, OCZY 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie DOMOWKI 15. kanapka z szynką czy z serem SEREM 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans WULGARNI 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? SPIEWAJAC I SLUCHAJAC KLASYCZNEJ MUZYKI 18.Ulubiona przyprawa CURRY, PIRI PIRI 19.ulubiona część garderoby BUTY 19.ulubiona część garderoby

1. Twój ulubiony kolor? Pink , 2.Twoja ulubiona potrawa? Bigos,golabki,kiszone ogorki 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? Bali albo Usa 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? Twarz, oczy i budowa ciala 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? Ciezko powiedziec 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? urlop 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? Dwane the Rock Johnson 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera wzrost , budowa ciala i oczy 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? Tak jedno 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? Wodka , Whisky 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? Lody i sernik 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie. Pare kg ktore musze zrzucic 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie Wzrost,piersi i wlosy 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie. To i to 15. kanapka z szynką czy z serem. Szynka (plus kiszony ogorek) 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans. Chudzi z arogancja i zamezni 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? Muzyka,drink , spacer dvd wieczor z mezem 18.Ulubiona przyprawa chilli koperek 19.ulubiona część garderoby nie wiem...

1.czerwony 2. sama nie wiem...jedne rzeczy lubię bardziej, inne mniej. 3.Seszele 4.Czyste dłonie, zęby. 5.elegancja 6.na jakieś szkolenie 7. Matt Damon 8.Mózg, uśmiech, oczy 9.Tak, jedno 10.Whisky 11.Biała czekolada 12.włosy 13.nogi, piersi,usta 14.domówki 15.z szynką 16.niezdecydowani 17.książka, cisza, ciepły koc 18. cynamon 19.sukienka

Gość selin dijon
1. Zielony 2. Makaron/Spaghetti w każdym wydaniu 3. W Chorwacji 4. Czy jest zadbany 5. Klasyka/elegancja 6. Wrzuciłabym na lokate/fundusz inwestycyjny 7. Fredrik Lindgren 8. Ton głosu, koszula, zegarek na ręku (mam na tym punkcie świra :P ) 9. Nie, nigdy 10. Malibu, Jegermeister 11. Bita śmietana 12. Wystający kieł 13. Szczupła, ładne oczy, niemałe cycki 14. Domówki 15. Z szynką 16. Niezadbani; Zbyt pewni siebie; Karki; Łysi; Dresy 17. Podróżując 18. Delikat 19. Marynarka satynowa a w jakim celu to "badanie"? ;)

Gość Ślązaczka jedna ^^
1. Biały, niebieski, czarny. 2. Chińska kuchnia :) 3. Turcja :) 4. Na dłonie, czy są zadbane :) 5. Na luzaka. 6. Wycieczka gdzieś, gdzie miałabym spokój od życia codziennego. 7. Mój zmarły tata... 8. Wzrost, ubiór, fryzura. 9. Tak chcę, 3. 10. Wódka. 11. Nie przepadam za słodyczami. Wolę owoce. 12. Brzuch. 13. Włosy, twarz, dłonie. 14. Domówki. 15. Z serem. 16. Z wysokim mniemaniem o sobie. 17. Śpiąc. 18. Czosnek. 19. Spodnie jeansowe.

Gość czemu taki mlody
1. Twój ulubiony kolor? CZARNY 2.Twoja ulubiona potrawa? KOCHA WIELE 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? PORTUGALIA 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? LICZY SIE CALOKSZTALT 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? SPORTOWY, ELEGANCKI 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? WYJAZD GDZIES 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? ADAM LEVINE Z MAROON 5:P 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera PEWNOSC SIEBIE... 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? 2 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? NIE MAM 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? ZELKI, CZEKOLADA, WSZYSTKO 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie ZBEDNE OWLOSIENIE 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie WLOSY, DLONIE, OCZY 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie TO I TO 15. kanapka z szynką czy z serem TO I TO 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans WULGARNI, ODWRACAJACA KOTA OGONEM, KANAPOWCY 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz?SPORT, NET, KSIAZKI, WYCIECZKI 18.Ulubiona przyprawa KOPEREK 19.ulubiona część garderobyNIE MAM

1. Twój ulubiony kolor? violett, schwarz 2.Twoja ulubiona potrawa? undyk nadziewany brokułami w sosie borowikowym do tego frytki 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? W redzie;) 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? back, hight, face 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? "Office style" 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? na nowy aparat orto 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? Jeden z Moskiewskich oligarchów;) 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera charakter, wygląd, 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? 1 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? wódkę 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? chałwę 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie zęby ( ale to się zmieni;)) 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie twarz, włosy, szczupła talia 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie club zdecydowanie 15. kanapka z szynką czy z serem z szynką, serem i ketchupem 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans niewykształceni, zniewieściali, otyli 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? seks 18.Ulubiona przyprawa imbir 19.ulubiona część garderoby sukienka

Twój ulubiony kolor?- zależnie od humoru, zółty, zielony niebeiski szary czarny czerwony, biały :D 2.Twoja ulubiona potrawa? sushi 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? Chorwacja 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? zęby :d ( o usmiech chodzi) dłonie, oczy, tyłek :P 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? miejski 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? na sukienki na wesela ( mam 4 w tym roku) 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? depp 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera, sposób w jaki sie rusza (tanczy), sposób w jaki patrzy, sposób w jaki sie usmiecha 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? teraz nie, ale pewnie to sie zmieni i mi sie odwidzi 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? wino 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? wszystkie 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie brzuch 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie: nogi, usta, oczy 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie : domówki 15. kanapka z szynką czy z serem z serem 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans chamski i wulgarny 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? ksiązka/ dobra muzyka / u boku ukochanego 18.Ulubiona przyprawa: meksykańska ( mieszanka) 19.ulubiona część garderoby spodnie :D

1. Twój ulubiony kolor? Czerwony 2.Twoja ulubiona potrawa? Pizza (domowa) 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? w Afryce 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? Wzrost, twarz 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? Różny, zalezy od sytuacji 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? Kosmetyki, ciuchy, biżuterię, jedzenie i alkohol 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? Robert Pattinson :classic_cool: ❤️ 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera Głos, sylwetka, pewność siebie 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? Nie 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? Piwo 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? słodycze z firmy KINDER 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie Cycki 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie Nogi, oczy, włosy 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie Domówki 15. kanapka z szynką czy z serem Z szynką 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans "Ciepłe kluchy", niżsi ode mnie 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? Słucham ulubionej muzyki buszujac po internecie 18.Ulubiona przyprawa Pieprz 19.ulubiona część garderoby Stanik Push-up :(

Gość Bez znajomości to możesz
1. Czarny 2. Spagetti 3. W pracy, byleby zarabiać 4. JESTEM FACETEM, a uwagę zwracam na twarz w pierwszej kolejności, a w szczególności na oczy. 5. Lubię się ubierać elegancko. 6. Na dobry garnitur. 7. Richard Bandler. 8. Inteligencja, uśmiech, poczucie humoru. 9. Nie wiem, ale kiedy znajdę kogoś kogo bym pokochał to i pewnie dziecko byśmy mieli. Pewnie jedno. 10. Whiskey. 11. ciastka. 12. Rozstępy, sporo schudłem, ale one zostały i są brzydkie. 13. Uśmiech, oczy, długie włosy. 14. Domówki, ale nie przepadam zbytnio za imprezami, raczej spokojny jestem ;), do klubów zaglądam rzadko 15. Z serem. 16. Plastiki, z którymi się nie da pogadać, takie które nie mają w sobie empatii, bez poczucia humoru. 17. Słuchając spokojnej muzyki, długo śpiąc :) 18. Sól 19. Koszula (pełno ich mam i cały czas kupuje nowe :D) Miało być 20, ale ok ;)

Gość DO 20.00
1. Twój ulubiony kolor? CZARNY 2.Twoja ulubiona potrawa? WARZYWA 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? WŁOCHY 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? OCZY 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? SPORTOWA ELEGANCJA 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? APARAT NA ZĘBY 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? PIŁKARZ DIEGO FORLAN 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera OCZY, UŚMIECH, SYLWETKA 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? 2 - 3 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? WINO 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? CZEKOLADE GORZKĄ 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie ZA DUŻY BRZUCH 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie WŁOSY, OCZY, NOGI 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie CLUB 15. kanapka z szynką czy z serem Z SEREM 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans MAMISYNKI 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? SPACER 18.Ulubiona przyprawa CYNAMON 19.ulubiona część garderoby SPODNIE

dłonie!!,mam własny,ciezko powiedziec,wtedy bym się zastanowiła:D,pewnosc siebie,zaradnosc,czulosc,2-3,nie pije,a jesli juz, to reds jablkowy:D,kit kat bialy,pozostawie to dla siebie:P,usta,piersi , uszy :D,nie lubie imprezowac,zalezy,, aroganccy,muzyka i lozko,slodka papryczka,buty

Gość Galka anonimka :))
1. Twój ulubiony kolor? CZARNY I NIEBIESKI 2.Twoja ulubiona potrawa? FASOLKA PO BRETOŃSKU 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? HISZPANIA 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? TWARZ 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? SWOBODNA ELEGANCJA 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? ZAPŁACIŁABYM 3 ROK STUDIÓW 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? STEVE WONDER 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera CIAŁO, SZARMANCKOŚĆ CZUŁE SŁOWKA 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? 1 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? MARTINI 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? CUKIERKI MARCEPANKI :) 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie CELLULIT 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie NOGI OCZY NOSEK 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie DOMÓWKI 15. kanapka z szynką czy z serem SER 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans DRESY, LUMPY SPOD SKLEPU, BEZ WYKSZTAŁCENIA SZPANERZY 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? PRZY MUZYCE 18.Ulubiona przyprawa CURRY 19.ulubiona część garderoby BLUZKA, SZAL

Gość taka jedna po 30
1. Twój ulubiony kolor? - zielony 2.Twoja ulubiona potrawa? - jest ich sporo, w tej chwili mam chec na lasagne ze szpinakiem 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? - w dzungli amazonskiej 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? - na piekny usmiech i dobre, cieple oczy 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? - wygoda + dopasowanie kolorystyczne 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? - na lustrzanke 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? - nie mam pojecia, nigdy nie mialabym takich marzen. Moze jaka osoba, ktora osiagnela spokoj i radosc zycia? Mnich buddyjski? 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera - nigdy sie nad tym nie zastanawialam, ale pewnie wdziek / urok osobisty, odwaga i pomyslowosc 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? - 0 albo 1 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? - nie przepadam za alkoholem, ale jesli juz mialabym wybierac, to likier 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? - jablecznik 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie - cienkie wlosy 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie -to, ze mlodo wygladam, to, ze mam ladne oczy, to, ze mam maly biust 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie - domowki 15. kanapka z szynką czy z serem - z serem 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans - zli 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? - zajmujac swoimi hobby 18.Ulubiona przyprawa - czubryca czerwona, ale to raczej zestaw przypraw 19.ulubiona część garderoby - lubie czarne t-shirty

dłonie!!,mam własny,ciezko powiedziec,wtedy bym się zastanowiła ,pewnosc siebie,zaradnosc,czulosc,2-3,nie pije,a jesli juz, to reds jablkowy ,kit kat bialy,pozostawie to dla siebie ,usta,piersi , uszy ,nie lubie imprezowac,zalezy,, aroganccy,muzyka i lozko,slodka papryczka,buty

Gość A mnie śmieszy tylko jedno...
1. Twój ulubiony kolor? - CZARNY 2.Twoja ulubiona potrawa? - MAKARON Z SOSEM TWÓRCZOŚCI MOJEJ MAMY, PLACKI ZIEMNIACZANE, PIZZA Z KURCZAKIEM :P 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? - BIESZCZADY 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? - OCZY 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? - WYGODNY 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? - NA REMONT 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? - MÓJ PRZYSZŁY MĄŻ:P 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera - GŁOS, INTELIGENCJA, ZAPACH 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? - DWOJE lub TROJE 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? - NIE PIJĘ 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? - WAFELKI Z KAJMAKIEM 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie - NOS 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie - OCZY, SYLWETKA, ... 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie - DOMÓWKA 15. kanapka z szynką czy z serem - Z SZYNKĄ 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans - NIEGRZESZĄCY INTELIGENCJĄ 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? - LEŻĄC W WANNIE PRZY WŁĄCZONEJ MUZYCE 18.Ulubiona przyprawa - SÓL/PIEPRZ 19.ulubiona część garderoby - BLUZA

Gość ghrrrhhrr
1. Twój ulubiony kolor? czerwony 2.Twoja ulubiona potrawa? ciężko mi się zdecydować ale chyba spaghetti 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? w górach 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? dłonie, zęby 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? elegancki 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? nie wydałabym. Odłożyłabym na czarną godzinę :P 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? hmmm, z jakimś geniuszem 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera - nie wiem 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? 1 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? wino 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? rafaello 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie-brzuch 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie-piersi, pośladki, twarz 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie- domówki 15. kanapka z szynką czy z serem- szynką 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans- wulgarni, bez zainteresowań, agresywni, niezadbani 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? przy długiej kąpieli 18.Ulubiona przyprawa- zioła prowansalskie 19.ulubiona część garderoby- sukienka

Gość FuckMe
1. Twój ulubiony kolor? CZARNY 2.Twoja ulubiona potrawa? PIEROGI RUSKIE 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? POD NAMIOTEM Z.. 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? CZY MA CZYSTE CIUCHY 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? RÓŻNIE 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? PARKĘ WĘŻY 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? TELLY SAVALAS ( NIESTETY NIE ŻYJE :P) 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera INTELIGENCJA, POCZUCIE HUMORU, SZACUNEK DO MNIE 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? MAM JEDNO NIE CHCĘ WIĘCEJ 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? PIWO 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? NIE LUBIĘ SŁODYCZY 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie BRZUCH 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie OCZY, RĘCE, NOGI UJDĄ 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie DOMÓWKA 15. kanapka z szynką czy z serem NIE JEM KANAPEK ANI CHLEBA 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans GŁUPI 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? HMM KSIĄŻKA I GORĄCA KĄPIEL 18.Ulubiona przyprawa CURRY 19.ulubiona część garderoby BIELIZNA

1. Pomarańczowy. 2. Kapuśniak, ruskie pierogi, pizza, ryba po grecku, surówki warzywne, owocowe, lodowe desery. 3. Wielki Kanion Kolorado. 4. Na twarz. 5. Kobiecy, elegancki, ale też wygodny. 6. Na aparat na zęby (dołożyłabym, bo wiem, że to droższa sprawa), ewentualnie na ubrania. 7. Jeden z braci Kliczko, ale chętniej Witalij. 8. Głos, elegancja i kultura. 9. Może. Jedno albo dwójkę. 10. Białe wino, piwo w zielonej puszce :) 11. Czekoladę i lody. 12. Chciałabym mieć mocne włosy. 13. Dłonie, stopy, usta. 14. Domówki. 15. Z szynką. 16. Zarozumiali, maminsynki, agresywni, śmierdzący, zaniedbani, nieszanujący zwierząt. 17. Spanie, kąpiel, dobry film w ramionach Ukochanego, seks, deser, zwierzątko, które mogę pogłaskać, wycieczki. 18. Sól i pieprz, a poza tym czosnek, zieleninka (koperek, natka pietruszki, liście selera). 19. Buty i bielizna.

1.niebieski 2.pierogi z truskawkami 3.wszystko mi jedno 4.zeby 5.nieokreslony/ brak stylu 6.nie wydalabym, lubie chomikowac 7.nie ma nikogo takiego 8.barwa glosu, spojrzenie, intelekt 9.chcialabym 3, mam 2 10.zadnego nie lubie, ewentualnie piwo 11.czekolade mleczna 12.zeby 13.paznokcie, usta, oczy 14.domowki 15.z serem 16.aroganccy 17.spiac 18.sol 19.skarpetki

Gość jagblut
1. Twój ulubiony kolor? niebieski 2.Twoja ulubiona potrawa? pierogi 3.Gdzie chciałabyś spędzić tegoroczne wakacje? w Australii 4.Na co w wyglądzie u mężczyzny/kobiety zwracasz uwagę w pierwszej kolejności? twarz 5.Jaki styl prezentujesz jeżeli chodzi o ubiór? własny 6.Gdybyś miała 3000zł (wiem,że to nie dużo) to na co byś wydał/a? aparat fotograficzny 7.Gdybyś mógł wybrać jedną osobę z całego świata i spędzić z nim godzinę czasu to kto by to był (może być jakiś aktor, tancerz etc)? Armstrong 8.Wymień 3 rzeczy, które decydują o seksapilu partnera Spojrzenie, drapieżność mojej kocicy i jej ciałko 9.Chciałbyś mieć dzieci? jak tak to ile? 2 10.jaki alkohol najbardziej lubisz? whisky 11.jaki słodycz najbardziej lubisz? mojego skarba 12.jedna rzecz,której nie lubisz w swoim wyglądzie- łysiny 13. trzy rzeczy które bardzo lubisz w swoim wyglądzie- resztę 14.wolisz domówki czy zabawę w clubie- domówki 15. kanapka z szynką czy z serem- szynką 16.jacy faceci/kobiety nie mają u Ciebie szans- wszystkie inne 17.w jaki sposób najlepiej się relaksujesz? seks przed zaśnięciem 18.Ulubiona przyprawa- pieprz 19.ulubiona część garderoby- koszula

1. czarny 2.gołąbki 3.góry 4.oczy 5.klasyczny, bardzo elegancki, dopasowany 6.wyjazd spa 7.nie ma takiej osoby 8.zapach, spojrzenie, głos 9.tak, dwoje lub troje 10.czerwone wino 11.ciasto karpatka 12.biodra 13. włosy, usta, piersi 14.zabawa w clubie 15.z szynką i serem 16.faceci chamscy i zaniedbani 17.gorąca aromatyczna kąpiel 18.zioła prowansalskie 19.spódnica